-

Originally Posted by
afc881
Yaklaşık 1 senedir dolar artışı endeks artışı ile beraber olmuş,ters korelasyon olmamış.
Endekste ağustos-ekim 2018 logaritmik spiral analize göre zirve die düşünüyorum.
Dolarda esas zirveyi ise endeksteki bu zirweden sonğa pekliyoruğm...
Mümkün olabilir. Şimdiki durumda bunu hesaplayamıyorum. Orta vadeye kadar güvenli değil.
-

Originally Posted by
JAKO
Gençlikte ölümün üstüne üstüne giderdik, şimdi bir akciger embolisi "yusuf yusuf" ettirdi.
geçmiş olsun ağbey..
geçen yıl aynı sıkıntıdan 1 haftayı koroner yoğun bakımda geçirmiştim.
devamında kan sulandırıcı komadin hapı..tabi ki dr. kontrolünde..
kafana göre alamıyorsun sulandırıcıyı,
fazla sulandırırsan, bu sefer de iç kanama riski yaratıyor.
nihai sonuç : bir kaç aylık nefes darlığının ardından normale dönüş..
eminim ki Sen de atlatacaksın kısa sürede..
bol bol temiz hava ve tempolu yürüyüş, ilacı bu.
tekrardan geçmiş olsun.. selam ve saygılar.
-
Suriye'den çekilmek için Suudi Arabistan krallığından haraç isteyen ABD'nin amiral gemisi olduğu bir piyasadır Dünya borsaları.
2018 yılı için bir kaç yıl önce konuşulan beklentileri hatırlamak "lazım gelir icab eder".
-
Endeksin dolar grafiği ve şablon hedefi.
-
Çok teşekkür ederim Sn. RePuLSe
-
Dünya ticareti şu anda ABD'nin dolar ürettiği ve Dünyanın geri kalanınn dolarn alabileceği şeyleri ürettiği bir oyun.
Cengiz ÖZAKINCI
-
14 Mart tarihinde başlayan düşüş kanalı, 5 nisan tarihinde sonlanacak görünüyor.
Bir hafta geriye çekersek, 7 Mart tarihinde başlayan düşüş kanalının ise 10 Nisan tarihinde sona ermesini bekliyorum.
-

Originally Posted by
JAKO
14 Mart tarihinde başlayan düşüş kanalı, 5 nisan tarihinde sonlanacak görünüyor.
Bir hafta geriye çekersek, 7 Mart tarihinde başlayan düşüş kanalının ise 10 Nisan tarihinde sona ermesini bekliyorum.
4 NİSANDAN sonra ORTA VADELİ düzeltme bekliyordunuz. bu kanaatiniz değişti mi?
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri