insanlar soygun düzeninde doğru düzgün politikalar bekliyor
adam ikbal peşine düşmüş, sokayım memleketin tekerine demiyorsa ben bir şey bilmiyorum..
Printable View
insanlar soygun düzeninde doğru düzgün politikalar bekliyor
adam ikbal peşine düşmüş, sokayım memleketin tekerine demiyorsa ben bir şey bilmiyorum..
Niye dolarda bekledigimizi
Dustugun de aldigimizi belki
Anlamislardir.
Bayram bitti.
3.5 den 3.6 a 3 gunde.
Sebepsiz.
Mb faizi tavanda inmedi.
Birsey olmadi.
Eylul gelmedi.
Ama zirt dedi.
Tatil bitti donduk timarhaneye.
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kılıçdaroğlu yürüyor ondan olabilir mi?
Sent from my SM-C7000 using Android mobile app
resmen bilancolar icin tutmuslar stonhand dediydi...yanliz yuzde 3 yukseldi diye dolar alinir mi? borsada birgunde yuzde 20 yapma sansiniz var ama daha riskli tabi....
Yatirim tavsiyesi icermemektedir. Her yatirim karari duyumlarla degil sahsi arastirmalar ile alinmalidir.
Cümleten günaydınlar.
Katar şimdi milyarlarca doları verip karşılığında le cola, le fanta yanina patito cips yiyip dost yoğurt ve dost ayranmı alacak :D yoksa suudla yani ABD ile anlaşıp biraz üretimden kısıp insan gibi yaşayacakmı milyon dolarlık soru bu ?
Dün ilk tehdit yapıldı dün akşamki konuşmanın meali üssü kapatırız biz sana sadığız sende anlaşmaya sadık kal dolarları gönderdi aslında. Bugün yarın katar suudla anlaşsak daha karşı çıkıcaz demeye başlar benim öngörüm bu yönde çünkü badem tayfasının doyum noktası yok bugün 100 milyar dolar gönderseler yarın bir 100 daha isterler adamlarda doyum noktası hiçbir şekilde yok.
30,09-31,12 dede bu tarz şeyleri yaşıycaz, bilanço dönemleri baskılıyorlar hoş bir tane troll çıktı tam tersini dedi ama ortalıkta yok sesi kesildi.
Geçen yılın grafiklerini koydum adamlar bilanço dönemlerinde dip yapıyor yada dipten bir önceki dibi yapıyorlar sonrasında ralli.
Sabah standart 09,00 çakışı yapılsın ve birazdan grafikleri koyayım rahatlayalım.
https://resmim.net/f/gPqauJ.jpg
Dxy milyon dolarlık grafik bu beyler. Formasyon haftalık kısa vade değil şuan sadece tepkiler var ancak bu yapı çalışırsa zaten temiz 1 yıl yatış.
https://resmim.net/f/cLsuAD.jpg
Karşılığı euusd haftalık grafik.
şimdi her trend 0-1-2 noktasında başlar ve 2,618 yada 4,238 de biter emtialarda bu rakam 5,00 olabilir.
https://resmim.net/f/heKMd8.jpg
Dün akşam DOW sorulmuştu günlükteki kamanın 4,23 noktasını görmüş bu vatandaş 21503 bu nokta bu noktayı aşabilirmi tabiki money talk diye bir kural var piyasada parası olan basar trilyon doları götürür 1-2 yıl daha ama 4,23 lerde yorulmalar başlar. Fiyat iteklemelerle gidemiyorsa geri dönüş zamanı gelmiş demektir.
teknik sevmeyen çok insan var aramızda ama dikkat edin sahte tepe dedim daha önce DOW un 4,00 noktasında kama ihlalinde yaptığı sahte tepeye bakın sonrasında 4,23 öyle yada böyle gösterilmiş işte.
dax a gelelimmi
https://resmim.net/f/cMEQHz.jpg
Bu vatandaş da 4,23 de tepesini yapmış günlük kamada.
Bol kazaçlar.
sepet kur
https://resmim.net/f/PQ04PK.jpg
4,1280 bu 3 dalgasının hedef noktası artık euromu artar dolarmı kararı piyasa verecek.
Dolar 50 kuruş olacak.
Göreceksiniz.:yes:
usdtry yi atmıyorum nazar değmesin :D hahahahaha
Asgaridr üstat senin mekanda usdtry 3,6110 artacak deyince, troller dırdırlanınca 1 günlüğüne banladılar beni orada ahhahahaah :D yazamıyorum bilgin olsun.
3,6405-3,6485 ve sonra 3,6866 ancak bu 3,6866 geri alım noktası cuma TDI la gösterilir herhalde burası geri alım noktası yani kısa 4 dalgasının başlayacağı nokta tabiki kısada kalabilir uzunda orası karışık sonrasında 3,80-3,86 hareketi var işte.
Ama sen git 3,46 dan almaaaaaaaa 3,49 dan almaaaaaaaa buradan dolar alınırmı 3 dalgasında trade edilirmi edilmez be pozlara 3,47-3,49 dan ek yaptım sıfır işlem yatıp bekliyorum işte yoksa buradan gider 3,49 u aşağı kırar 3,35-3,10-2,70 hatta 1 TL de olabilr ihtimali varmı goldman dedi 2,50 olacuk diye borumu adamlar yabancı yatırımcı hemde.
Endeks 125475 noktasından buy limit attım oraya iğne atıp yukarı sarma olasılığı bende %60-70 üzerinde.Bakalım risk alıyorum gene ama karşılığını 2000 pips civarında alacakmıyız alamasakda giden 500 pips zarar olur.
Eurtry de teyit noktaına daha yeni geldi sonunda 4,1152 görebildi yahu kaç gün geçti amma beklettiler bunuda.
Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar. Aslında seni uyarmıştım :) Ben orada biliyorsun bir şey söylemiyorum.
Dolaresi sanki iç piyasadaki %98 i zarar eden ky azdırıyormuş gibi düşünüp foreks piyasasını tamamen yabancılara bıraktılar. KY kaybettiği ile kaldı, zarar hanesine 10-0 ı yazdı. Oysa küçük küçük kazanmayı öğrenmeye başlamıştı.
İki kere buradan küçük düzeltme olur dediğim 61.8 ve 1.618 i yıktı büyük mumlarla...
Ve bu çıkış ne dxy, ne eu ile korele değil. Tamamen jeopolitik ve iç ekosiyasi dinamiklere yabancı bakışı ile ilgili...
3.6244 ü kötü geçti dolares. 3.6325 civarı düzeltme yapması sağlıklı olandır. Orayı da hızlı geçerse biraz işkillenirim....
https://tr.tradingview.com/x/OqQvnZVG/
"Yazıp çizdiklerim sistem denemelerim olup
yatırım tavsiyesi olmayıp
faldan öteye gidemez"
Sayın Discover,
Sende mi Brütüs?
Yapmayın, etmeyin..............
Reis ne demişti "Tulumbada su kalmadı. Dolarlarınızı bozdurun."
Bir işe yaradı mı? Hayır.
Şimdi de Paranın Reisleri FED; BOJ ve EB bas bas bağırıyorlar : " Tulumbada su kalmadı. Dolar Alın.":halay::halay:
Yanlış hatırlamıyorsam en son yine bir Avrupa Parlamentosu'nun Türkiye oylaması öncesi bu tarz bir sıçrama olmuştu. Bu defa müzakerelerin askıya alınması gündemde.
An itibariyle 3.6240
Yahu kötü birşey desem adamlara gam yemiycem, bunlara 3,5647-3,5840 ve 3,6110 haritayı verdim bakın dedim ha bize alacak adam lazım değil satacak adam lazım bunlar bir anda başladılar yavvv 100pöps örttö gönö könöşmömöyö böşlödölör diye :D
En son biraz bende kaptırınca mod direkt banladı hahahaha ondan sonra stop neden twitter yazmıyorsun milletle uğraşılırmı yahu
Hani dincilerin sevdiği ifadeyle bazılarımız (ben dahil) "kaulu bela"dan beri dolardayız. :)
Daha yeni yeni çıplak maliyete yaklaşıyoruz.
Üstüne koyduğumuz alternatif maliyet unsurları da var.
Dert değil.
Lazın deuğu gibi, başta da 100 dolarımız vardı, şimdi de. Zarar yok...:)
Bu arada kur daha da aşağıda iken başlığa gelip de nanik yapanlar, "sinirlenmeniz normal bu kadar zararla" diyerek ilgi ve şefkat gösterenler, birazdan gelip kardan vergi falan isteyebilirler...
Gününüz iyi geçsin.
Okudum :) Güldüm de...
Sana oradakileri ters indi niyetine kullandığımı söylemiştim. Bulandırma geneli, özelde bizim ekiple yazışıyoruz tartışıyoruz dedim
Orada genele yazmıyorum. Özelde bir alanım var biliyorsun seni davet ettiğim. Orası twitterdan daha efektif. twitterda orta uzun vadeyi yazıyorum .
Orada davetin daim, ne zaman istersen...
Bu arada eu yükseliyor dolares yükseliyor. Pek hayra alamet değil.
3,6401-3,6485 bölgesi hedefte, bir kaç saate 15 temmuz öncesi ökönömök söldörö öltödöyöz dölörlörönözö sötön demeye başlarlar :D hahahahaha satın la satın twitter dallamaları satın diyor bak piyasada şuan destekli 1 tane grafik bulamazsınız nereye baksanız direnç çizgileri ordan döner burdan döner tavuk döner et döner yanında ayran sabah sabah gitmez beeee
Eurtry de 4,80 hedef var çok net bir hedef hemde orası usdtry den çok önce yapıldı ondan dolayı euusd falan iplemiyor fiyat eurtry de hedefe doğru gidiyor ufaktan.
Daha eurtry e teyit bugün az önce 4,1152 de geldi, oranın 4,2443 e kadar zıplaması lazım ki ohooo daha yol uzun.
Eurtry deki çıkışı usdtry den çok daha önce atmıştımda almadık keriz gibi usdty de bekledik
3,6401 ilk temas gerçekleşti şimdi sırada 3,6485 oranın üstü 3,6866 ama bugün zor yahu.
Yoldaş vade işi yaş iş.
0-1-2 yapılarında 3 dalgası çok kuvvetli oluyor misal bu usdtry deki dalga 3 dalgası 3 günde geldiğimiz yere bakınca anlaşılıyor. Şimdi Eurtry de 3 dalgası daha başlamadı işin tersi bugün teyidi aldı sadece başlasın 3 dalgası 4,4554 e kadar yolu var o dalganın ondan sonra geri alım başlıyor sonra tekrar 5 dalgası ama bu yavaş yavaşda olabiliyor burada mühim olan 3 dalgasında terste kalmamak ve trendde oturmak o dalga zaten en kısa vadede en fazla parayı bırakıyor adama.
UNUTMAYIN BU DÜNYADAN SADECE GEÇİYORUZ.
https://i.hizliresim.com/29rJ6v.jpg
Endeks 125750 longladık gitti bakalım orada tepe hala yapılmadı inatla tepe yapılmasını bekliyorum el mahkum aldık gene istemeye istemeye.