Asgaridr üstat senin mekanda usdtry 3,6110 artacak deyince, troller dırdırlanınca 1 günlüğüne banladılar beni orada ahhahahaah :D yazamıyorum bilgin olsun.
Asgaridr üstat senin mekanda usdtry 3,6110 artacak deyince, troller dırdırlanınca 1 günlüğüne banladılar beni orada ahhahahaah :D yazamıyorum bilgin olsun.
Yazdıklarım yatırım önerisi değildir akıllı olun kendi aklınız var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.
3,6405-3,6485 ve sonra 3,6866 ancak bu 3,6866 geri alım noktası cuma TDI la gösterilir herhalde burası geri alım noktası yani kısa 4 dalgasının başlayacağı nokta tabiki kısada kalabilir uzunda orası karışık sonrasında 3,80-3,86 hareketi var işte.
Ama sen git 3,46 dan almaaaaaaaa 3,49 dan almaaaaaaaa buradan dolar alınırmı 3 dalgasında trade edilirmi edilmez be pozlara 3,47-3,49 dan ek yaptım sıfır işlem yatıp bekliyorum işte yoksa buradan gider 3,49 u aşağı kırar 3,35-3,10-2,70 hatta 1 TL de olabilr ihtimali varmı goldman dedi 2,50 olacuk diye borumu adamlar yabancı yatırımcı hemde.
Yazdıklarım yatırım önerisi değildir akıllı olun kendi aklınız var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.
Endeks 125475 noktasından buy limit attım oraya iğne atıp yukarı sarma olasılığı bende %60-70 üzerinde.Bakalım risk alıyorum gene ama karşılığını 2000 pips civarında alacakmıyız alamasakda giden 500 pips zarar olur.
Eurtry de teyit noktaına daha yeni geldi sonunda 4,1152 görebildi yahu kaç gün geçti amma beklettiler bunuda.
Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar. Aslında seni uyarmıştımBen orada biliyorsun bir şey söylemiyorum.
Dolaresi sanki iç piyasadaki %98 i zarar eden ky azdırıyormuş gibi düşünüp foreks piyasasını tamamen yabancılara bıraktılar. KY kaybettiği ile kaldı, zarar hanesine 10-0 ı yazdı. Oysa küçük küçük kazanmayı öğrenmeye başlamıştı.
İki kere buradan küçük düzeltme olur dediğim 61.8 ve 1.618 i yıktı büyük mumlarla...
Ve bu çıkış ne dxy, ne eu ile korele değil. Tamamen jeopolitik ve iç ekosiyasi dinamiklere yabancı bakışı ile ilgili...
3.6244 ü kötü geçti dolares. 3.6325 civarı düzeltme yapması sağlıklı olandır. Orayı da hızlı geçerse biraz işkillenirim....
"Yazıp çizdiklerim sistem denemelerim olup
yatırım tavsiyesi olmayıp
faldan öteye gidemez"
Yanlış hatırlamıyorsam en son yine bir Avrupa Parlamentosu'nun Türkiye oylaması öncesi bu tarz bir sıçrama olmuştu. Bu defa müzakerelerin askıya alınması gündemde.
An itibariyle 3.6240
KUMARI HER ZAMAN OYNATAN KAZANIR ! KAZANMANIN ANAHTARI iSE MASADAN ZAMANINDA KALKMAK İLE MÜMKÜNDÜR !!!
Yer İmleri