Forum yenilenmiş. Eski kullanıcı adım Turbey35 idi. Foruma giremedim. Eski e posta adresim hiç kullanmadığım için şifreyi unuttum. Bu nedenle kullandığım e posta adresi ile yeniden kayıt oldum. yeni forum hayırlı ve bol kazançlı olsun.
Printable View
Forum yenilenmiş. Eski kullanıcı adım Turbey35 idi. Foruma giremedim. Eski e posta adresim hiç kullanmadığım için şifreyi unuttum. Bu nedenle kullandığım e posta adresi ile yeniden kayıt oldum. yeni forum hayırlı ve bol kazançlı olsun.
Yeni forum hayırlı olsun....:)
Ing hesabı açarken gelen kurye kimlik fotokopisini 3. kişilere veriyor diye güvenemiyorum eşime dostuma hesap açtıracak iken.
İlk mesajım vatana millete hayırlı olsun. Arkadaşlar doğru yoldan sakın ayrılmayın hep iyi olan siz olun,kötülere bile kötülük yapmayın. Heryer çakal dolu,adi ******** dolu. Şu aralar öyle doluyumki insanları anlamakta zorlanıyorum. Konumuza dönelim. Dün aktifbanka internet üzerinden hesap açtırdım. Bu nkolay için 250000 tl ye kadar günlük mevduat oranı 13.76 gelcek şekilde faizi var. Acaba diyorum bi terslik olurmu gecelik bonomu olurmuş. Kullanan varmı acaba.