Sayfa 6/1024 İlkİlk ... 4567816561065061006 ... SonSon
Arama sonucu : 8185 madde; 41 - 48 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1. Forum yenilenmiş. Eski kullanıcı adım Turbey35 idi. Foruma giremedim. Eski e posta adresim hiç kullanmadığım için şifreyi unuttum. Bu nedenle kullandığım e posta adresi ile yeniden kayıt oldum. yeni forum hayırlı ve bol kazançlı olsun.

2.  Alıntı Originally Posted by boschyatirim Yazıyı Oku
    Yanitiniz için tşk ederim.
    Yukarıdaki oranları gunlukmu aylikmi alıyorsunuz.

Sent from my HTC Desire 816 using Android mobile app
    Rica ederim. Oranlar günlüktür.

Alıntı Originally Posted by efeyle Yazıyı Oku
    Israrla negatif faiz uygulaması beni de isyan ettirdi ve son kuruşuma kadar dolara geçtim ancak dolar faizi 2.0 onuda zorla aldım 1.75 dedi pazarlık yaptım daha yüksek almak için bankaları dolaştım ama küçük bir ilçede hepsi ağız birliği etmiş yüksek bulamadım..
    enpara ve cebteteb 2.60 ing 3.50 veriyor 3 unude internetten aciyorsunuz ayaginiza kadar geliyorlar.

4.  Alıntı Originally Posted by boschyatirim Yazıyı Oku
    Vadesiz hesabinizda bekleyen parayı (1-10 gün arası) Nasıl degerlendiriyorsunuz arkadaşlar.
    A)fonlarda
    B)repo
    C)günlük faizde

En cazip olanı hangisi yardımcı olursanız sevinirim.

Sent from my HTC Desire 816 using Android mobile app
    e-turuncu gecelik %12'den devam ediyorum. Bu cazip gecelik hesaplar çıktığı günden bu yana hiç vadesiz hesabım yok zaten.
    Forum kuralları 'nı okudunuz mu?

1. Siyaset, din ve futbol konularında fanatizm,
    2. İdeolojik tartışma ve kavgalar,
    3. Sonuna YTD yapıştırıp fiyat tahmini veya hedefi göstermek,
    4. Hisse başlıklarında hisse harici konular yazmak
    5. Silinecek bu tarz yazıları alıntılamak / cevaplamak...

Kurallara AYKIRIDIR.

Yeni forum hayırlı olsun....

6. Ing hesabı açarken gelen kurye kimlik fotokopisini 3. kişilere veriyor diye güvenemiyorum eşime dostuma hesap açtıracak iken.

7. İlk mesajım vatana millete hayırlı olsun. Arkadaşlar doğru yoldan sakın ayrılmayın hep iyi olan siz olun,kötülere bile kötülük yapmayın. Heryer çakal dolu,adi ******** dolu. Şu aralar öyle doluyumki insanları anlamakta zorlanıyorum. Konumuza dönelim. Dün aktifbanka internet üzerinden hesap açtırdım. Bu nkolay için 250000 tl ye kadar günlük mevduat oranı 13.76 gelcek şekilde faizi var. Acaba diyorum bi terslik olurmu gecelik bonomu olurmuş. Kullanan varmı acaba.

8.  Alıntı Originally Posted by Marluk Yazıyı Oku
    İlk mesajım vatana millete hayırlı olsun. Arkadaşlar doğru yoldan sakın ayrılmayın hep iyi olan siz olun,kötülere bile kötülük yapmayın. Heryer çakal dolu,adi ******** dolu. Şu aralar öyle doluyumki insanları anlamakta zorlanıyorum. Konumuza dönelim. Dün aktifbanka internet üzerinden hesap açtırdım. Bu nkolay için 250000 tl ye kadar günlük mevduat oranı 13.76 gelcek şekilde faizi var. Acaba diyorum bi terslik olurmu gecelik bonomu olurmuş. Kullanan varmı acaba.
    günlük bono değil galiba. ben şu şekilde anladım. vade tarihi var. ama siz ne zaman isterseniz vade tarihini beklemeden çıkış yaparak 13.76 oran la faizinizi alabiliyorsunuz. kullandıktan sonra deneyimlerinizi paylaşırmınız. bende hesap açmayı düşünüyorum.

Sayfa 6/1024 İlkİlk ... 4567816561065061006 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •