Forum yenilenmiþ. Eski kullanýcý adým Turbey35 idi. Foruma giremedim. Eski e posta adresim hiç kullanmadýðým için þifreyi unuttum. Bu nedenle kullandýðým e posta adresi ile yeniden kayýt oldum. yeni forum hayýrlý ve bol kazançlý olsun.
Forum yenilenmiþ. Eski kullanýcý adým Turbey35 idi. Foruma giremedim. Eski e posta adresim hiç kullanmadýðým için þifreyi unuttum. Bu nedenle kullandýðým e posta adresi ile yeniden kayýt oldum. yeni forum hayýrlý ve bol kazançlý olsun.
Forum kurallarý 'ný okudunuz mu?
1. Siyaset, din ve futbol konularýnda fanatizm,
2. Ýdeolojik tartýþma ve kavgalar,
3. Sonuna YTD yapýþtýrýp fiyat tahmini veya hedefi göstermek,
4. Hisse baþlýklarýnda hisse harici konular yazmak
5. Silinecek bu tarz yazýlarý alýntýlamak / cevaplamak...
Kurallara AYKIRIDIR.
Yeni forum hayýrlý olsun....![]()
Ing hesabý açarken gelen kurye kimlik fotokopisini 3. kiþilere veriyor diye güvenemiyorum eþime dostuma hesap açtýracak iken.
Ýlk mesajým vatana millete hayýrlý olsun. Arkadaþlar doðru yoldan sakýn ayrýlmayýn hep iyi olan siz olun,kötülere bile kötülük yapmayýn. Heryer çakal dolu,adi ******** dolu. Þu aralar öyle doluyumki insanlarý anlamakta zorlanýyorum. Konumuza dönelim. Dün aktifbanka internet üzerinden hesap açtýrdým. Bu nkolay için 250000 tl ye kadar günlük mevduat oraný 13.76 gelcek þekilde faizi var. Acaba diyorum bi terslik olurmu gecelik bonomu olurmuþ. Kullanan varmý acaba.
Yer Ýmleri