bukelemunlar sizin sorununuz
iduzun kimi sevip sevmediğini bilmem ama sizi sevmek hemde çok sevmek ister herhalde
Printable View
gülünç olma yuzde 72 zeynepte olan hissede bedelli kararı alınmaz bunların uçan kuşa borcu var bedelliye parayı nerden bulacak keşke böyle bir karar alsa inan bütün diğer hisselerimi satar kervan alırım .
işte senin borsa ve bilanço bedelli bilgin bukadar.bilmediğin konularda ahkam kesme keşke bedelli kararı alsa
ben bunları yazdımya bidaha bunu gündeme getiremezsin
Hocam onun amaci dilekceyi gormek degil... Onun amaci grubu yipratmak...
Ne kadar belge koyduk her soyledigini curuttuk, yok bu belge yanlis yok bu boyle kendisi ugrassin hocam bak bakirkoy 1 nci asliyede dava acmis bizim davada oralarda gitsin alsin...
Siz dilekceyi buraya yapistirdigimda onun susacagini mi zannediyorsunuz...
Onun icin yalanci birini bu kadar carpitan birini ve bu kadar kiviran birini ikna etmek gibi bir derdim yok.
O arkadasin kuyruk acisi var hala onu cikaramiyor. Her seyi bildigini zanneden bu arkadas bu yuzden yazmaya devam ediyor...
Dava numarasina kadar paylastim gitsin baksin hocam. Isi gucu carpitma... Sikistin mi insanlara lakap takan. Kucuk goren birine yardim etmeyecegim.
Cunku kendisi daha vekalet yazmayi bilmez, o kadar ikaz etmemize eagmen bak tahtaniz kapanir dememize ragmen dinlemedi
Onun amaci dedigim gibi insanlari itibarsizlastirmak... Ve birilerine hizmet etmek...
Ona belese bilgi de belge de yok...
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Nerde bu volbor gelsin bakalim yazzsin birseylerr. ne istiyormus ne tavsiye ediyormuş sayin turtusss dinleyelim tavsiyelrini volborunnn yazacaklarini gercekten cok merak ediyorummm bekliyorum sayin volbor
Sizin volbor dediğiniz gerçek volbor mu sanki... onun yerine geçmeye çalışan gerçek bir karakter olmak yerine başkalarına özenen kaale alınmak için yırtınan toplum tarafından ezildiği aciz görüldüğü belli bir şahsiyet... bunu eski volbor yazılarını dikkatle okuyanlar hemen farkedebilir... bu zati şahane eski şifre mi unuttum deyip onun rolüne bürünmeye çalışan ezik bir karakter... eski volbor da gerçek volbor da bir fikir vardı bir amaç vardı bi şeyler anlatmaya çalışırdı... bu volbor da toplumun karakterinde yaptığı tahribatın aleni izleri var... belli ki çok ezilmiş çok dışlanmış o yüzden gelip insanlarla dalga geçmeyi meziyet sanıyor... ezik işte kaale almanıza bile şaşırıyorum
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yok yok ben taniyorum volboru volvor eski volborr bekliyorum tavsiyerini merakla
Kedinin cigere baktığı gibi , geriden nasılsa bakıyor, satılmış ko
Bebeler ne istiyorsunuz derdiniz ne
VOLBOR
aynı
bir ara yönetim in bilgisi var
VOLCOR
oldu
yazdı da her yerde
sonra yeni server yeni site ile
VOLBOR
oldu tekrardan
iduz tavsiye istemiş
ne tavsiyesi birader
burası forum herkes gibi bende bilgim dahilinde fikrimi yazıyorum
3,5 - 4 yıldır da fikrim aynı
ilk yazdığım da
kaptanmehmet denen arkadaşa hitaben
ki kendisi şu aralar ortada gözükmese de
o zamanlar çok gazlıyordu KEZBN ı
ilk yazımda
GÖZALTI
ÇAĞRI YOK
0<49
KODDIŞI
anlamı ile ifade edilen bir çok yazı yazdım
birçok kez ceza aldım
hatta forum yöneticisi
sn Güneysu nun çok sevdiğim bir duayen ağbi mi araması
nedeni ile de o ağbim ile aram açıldı ve yaklaşık 2 yıldır
aramıza giren HİSSE NET nedeni ile görüşemiyorum
ama yine de burada sırf ky nin kendini bu tür hisselerden
uzak tutması nedeni ile bu topikde yazıyorum
şimdi biri çıkıp niye sadece KEZBN da yazıyorsunda
başka benzer hisselerde yazmıyorsun derse cevabım
KEZBN yüzünden aldığım cezalar ve sebep olduğu ilişkilerim
nedeni ile oluşan kinim ve bu hisse ile ilgili derin bilgi ve araştırmalarım
diyebilirim
diğerleri ile ilgilenmedim bilgim yok
ilgilenipde vakit harcamak isteğim yok
KEZBN kot dışına gidene kadar da burada yazacağım
sonrasında yazama gereği kalmayacak zaten
ve bir daha da olumsuz düşündüğüm hisselerde
hiç vakit harcamayacağım
çünkü insanlara değmiyor
şimdi ben ilk GÖZALTI dedikten tam 21 ay sonra hisse gözaltı na alındı
şimdi ben ilk ÇAĞRI YOK dedikten tam 37 ay sonra danıştay kararı çıktı
0<49 dedikten sonra fiyat çok altına da gitti 68 e kadar da çıktı sanırım
ama ben fiyat için herzaman fiyattan bağımsız anlamında olsun diye
0 herşey den küçüktür
KOTDIŞI demek 0 demektir anlamında yazdım
bakalım ilk yazdığıma göre nekadar sonra KODDIŞI olacak
hatırlamak isteyen hatırlar
ne diyordum
GÖZALTI
ÇAĞRI YOK
0<49
süründüre süründüre KODDIŞI
ilk 2 si oldu
0<49 şimdilerde 0<38
ama fiyat beni ilgilendirmez
şu anda içinde bulunulan durum
süründüre süründüre durumu
sonuçta oluşacak durum KODDIŞI
ha birde şöyle yazanlar var
neymiş birileri 1 2 kuruş abritaj için burada yazıyormuş
ya beyler siz aklınız peynir ekmek ile mi yediniz
hisse brüt takas da
aynı gün al sat yok
kredi li alım yok
açığa satış yok
üstelik hisse de yeterli hacim yok
bir de piyasa da diğer GERÇEK TÜM ZAMANLI İŞLEMLERDE
çok geniş marjlar olurken
hangi akıl gelir de KEZBN da al sat ile vakit kaybeder
peynir ekmek yemeye ara verin
biraz da hindi füme yiyin
beyninize kan gitsin
kafanız çalışmaya başlar belki
:kahkah::kahkah:
ve yine hisse ye YENİ İLGİ DUYAN KY lere
aman sakın gözünüzü seveyim kendi öz sağlığınız ve cebinizin emniyeti için
bu pazardaki hisselerde alım kararı vermeden önce
hissenin neden niçin ve ne zamandır bu pazarda olduğunu iyice araştırın
ve KEZBN benzeri şaibeli temel ekonomisi bozuk ve de
bu pazarda işlem gören hisselerin yakınından dahi geçmeyin
ya herro ya merro gibi
suni teneffüs i gerçek nefes almak ile eşdeğer tutan zihniyetler ile de
kendinize sebep bulmak niyeti içine girersenizde
bir cankurtaran a sorun yada google da araştırın
suni teneffüs e ihtiyaç duyan kaç insandan kaçı hayata geri tutunabilmiş
oran % 1 lerin altında
https://hizliresim.com/0GVr48 su cocuğa bunun ne olduğunu izah edecek var mı? ..bu suc duyuruları sabit olursa hukuki acıdan sonuc ne olur su cocuğa cok bilen melek yatırımcılar forma yaza bilir mi yoksa spk laf olsun diyemi bu ak pak yönetim kurulu ve holdingin sahiplerine bu suclamaları yaptı yani bie nevi intikam hırsı ile mi hareket ediyor spk yoksa standart prosüdüre mi uyuyor bundan sonra ki spk nın prosüdürü ne ki..y.t.d yoksa sayıl--gannnnlar şapamı oturdu:)) y.t.d
Belki ben para batırmayı seviyorum sana ne kardeşim yeter artık senin yazdıklarının hiç birini o kı mu yı rum
yokmu izah edecek su bebe ye bunun ne anlama geldiğini ..cok akıllılarya spk nın böyle suclama yapacağını bildikleri icin hepsi yk üyeliklerinden ayrıldı ..her halde selo babasını unuttu:)) halay başı kim ertan 79 yaş...holdingten götürülen miktar faiz siz 250 milyon bu paraya 3 tanedaha holding kurarız...:)) y.t.d keskin sirke küpüne zarar sayıl--ganlarrrrr:)) y.t.d
Volbor milleti korkutma tammam soylediklerin tuttu zamaninda fakat sende biliyorsun bi yonetim dehisiklihi var daha carsamba gunu bist istanbuldaydimmm gerekli olan gorusmelri yaptikk suan oyle bi durum soz konusu deyilll girme gardas kimsenin gunagina senin bu lafinla satan var alan var şuan kod disina atilma gibi bir durum soz konusu deyil olmayqcakda rahat olun
Deyisdi artik dengeler volborrrr.. kervancilar akillandii anca beraber ganca beraber bu arada o kotulediginiz iftira attiginiz bursa grubuna tesekkur edinnn bak biz hala burdayiz ve halada mucadelemizi yapiyoruzzzz sende biliyorsilun kimler geldi kimler gectiiii
Deyisdi artik dengeler volborrrr.. kervancilar akillandii anca beraber ganca beraber bu arada o kotulediginiz iftira attiginiz bursa grubuna tesekkur edinnn bak biz hala burdayiz ve halada mucadelemizi yapiyoruzzzz sende biliyorsilun kimler geldi kimler gectiiii
Sermaye azaltımı eş zsmanlı sermaye artırımı sanırım ne demek olduğunu hiç bilmiyosun!!!
Şirket batıyor , tek kurtuluş bu derse ? SPK ya...
Binlerce KY olan şirketin batsın mı diyecek SPK...
Senin gönlün zengin olabilir 300 SPARTALI nın cebinde parası yok , yeni yönetime gireceklere :) verecek...
Sen önce bi çalış , başından hiç geçmemiş belli... Beleş alınmış 400 milyon lot buhar olsa ZT dokunmaz ama KY cebinda para yoksa bir gecede hisseleri buhar olup rüçanları 1-2 kuruşa ZT kaptırsa!!!!!!
Çalış cinali çalış :)
Merak etme burdaki patron seviciler bu olayı sana başlandıra bsllandıra sunarlar...
Bi uyuturlar bi bakmışsın :) :)
Merak etme burdaki patron seviciler bu olayı sana ballandıra ballandıra sunarlar... Yeni yönetim çalışıyor diyerekten...
Bi uyuturlar bi bakmışsın :) :)
Daha hala avukatın yazdığı dilekçeyi açık okumamış... Diyecem ama...
Bursa grubunun REKLAM sitesinden yapıştırdığım yazılarda ki cümleleri ben yazmadım...
300 SPARTA lıyı OLAĞANÜSTÜ GK diye kandır, sonra git OLAĞAN 2015-2016 yılı GK dilekçesi ver :) :)
Bide bunlar SPK bültenlerini HATİM etmîşler , yıllardır yazıyorum GK yapacaksanız SPK sizden şirkete verdiğim cezalar YK ifa edecek madde koyun GK maddelerine dediği halde !!!
Eeee düşünen insan !!!! Düşünür...
Bunlar birde zamanında umutsari satanlar ??? olursa
HELAL OLSUN adamlara milleti uyuttular YK başkanını, hem de çok sevdiklerini belirtiklerini bîr yükten ( acaba kaç TL ) kurtardılar!!!
300 SPARTA lı ayın 15. De AZLIK HAKLARI için GK olup 2 çift laf söyleyecekler mî?
Yoksa yaşa var ol yeni yönetim mi diyecekler !!!
Öğrenememişler patrondan KY dost olmaz!!!
Onların gözü hep senin cebindedir!!!
cinali, BEDELLİ demişsin :) konuları karıştırma!!!
ZT cebinden çıkartıp şirketi kurtarmak için kasaya para koyacağını mı zannediyorsun, yolunacak KY varken :)
Birileri yine yeni yönetim TÜRKÜSÜYE , 300 SPARTA lıyı uyutmaya başlamış...
Uyutan hala şu şirkete açılmış bir İFA DAVASI vs gibi hakkını söke söke aramış olsa , cebinden birkaç kuruş dava için masraf etmiş biri olsa gam yemem de!!!
Doktorrr bu senin edamini veterinere goturdum ama gelmedii sira sendeee ne istiyorsun bu kervancilardannn cin ali ye fazla bulaşma adami tersten carpiyorrr adi ustunde cin ali kurt, kurt
Kimse gibi sanal değilim be iduz um... Sen şefo yu öpmeyi becer yeterli :)
Yerimiz yurdumuz belli...
Merak etme doğruları yazmaya devam...
Batanadam a selam...
Sen ve senin gibilerde kezban olduğu için SORGULAMADAN uyutulman kolay...
Ah gidi doktor ah hissem yok valan doyorsun ama siz alttan almaya devam edinnn trediciler siziii...kervancilar eski kervnci deyilllll rahat olun satmazlar hisse valan grubun 100/95 herru cu batarsak batariz diyorlar baska formul ariyin kendinizeeee batan adam kayipppp abisi de yakimda kacar yurt disina işallah yalniz birakmazzz abisinii
Süsleyip makyajlayıp ( çağrı , yeni yönetim vs... ) özü değişmeyen Kezban yengeye para basacak kadar zengin değilim... Memsa yeterli be canncağızım :)
Siz birbirinizi gazlamaya devam edin... Alttan alıp üsten satan cengaverler kaymağı götürürler , bunlar sizlerin biricik dostudur... Hissettirmezler gülüm sizleri de hisseleriyle satarlar...
Aman ha batan a bol keseden sallama... Öpmesin seni :)
Kezban dan gelecek zevke demişte olabîlir :) BİST te bol kezbanlar var...
sen daha çömezsin bu konuları bilmezsin keşke bedelli eğer böyle bir karar alırsa söz sana 500 lot kervan hissesi virmanluyacağım
senin memsadaki üzüntünü hafifletmek için.memsa ya ne oldu dr.hergün bakıyorum aynı fiyat hiç değişmiyor.patrondan fazla hissen olduğu için övüneceğine hisse kot dışı kalmasına az kaldı dövünmeye başlamak için şimdiden ısınma hareketlerine başla istersen.
düşene vurmak tarzım değildir ama kaşınanı kaşımak lazım
kendinle yine çelişiyorsun.batmış şirket diyorsun ondan sonrada rüçhanların zeynepe kaptırılmasından bahsediyorsun.doktor sen mesleğini yap.anlamadığın işlerde ahkam kesme.rüçhanların zeynepe gitmesine üzülüyorsan bunlar borsada alınıp satılıyor sen alırsın .cinali hep dersine çalışır bilmeyenlerede öğretir bildiklerini esirgemez.kimseyi yanıltmak için yalan yanlış yazma ********liği yapmaz bunu yapanada Allah belesını versin demeyi bir görev edinen bir borsa yatırımcısıyım
Hay maşallah ne kadar kervan hissesi olmayan adam varsa hisselerinizi satın demeye getiriyor. Allah sayılarını arttırsın.
Hergün bakmana gerek yok MEMSA ya... sayın PROF... FİYATI yok ki.. Hergün aynı olsun...
Kıçımıza tekmeyi attı BİST... Maksimum 6 ay kapalı...
Yorma kendini MEMSA yı hergün alırım diye :) :) :) bu espriydi... bunu anlayacak ZEKAN vardır... bazıların yazdıklarımı anlama algılama kapasitesini görüyoruzda :)
MEMSA nın REKLAMINI yapmayı bırakın... millette bişey var zannedecek...
oooohoooo oooo
Senin daha SERMAYE AZALTIMI , EŞ ZAMANLI SERMAYE ARTIRIMI ne demek onu bildiğini ZANNETMİYORUM...
azcık OKU ÇALIŞ ÖĞREN sonra TARTIŞALIM bu konuyu...
bende konuya HAKİM ZANNETİP yazıyorum sana...
hadi sen bi ÇALIŞ sonra GEL...
BORSA da nasıl KY soyulur onu öğren yani..