Sayfa 299/964 İlkİlk ... 199249289297298299300301309349399799 ... SonSon
Arama sonucu : 7712 madde; 2,385 - 2,392 arası.

Konu: KERVN Kervansaray Yatırım Holding A.Ş.

1. Birileri yine yeni yönetim TÜRKÜSÜYE , 300 SPARTA lıyı uyutmaya başlamış...

Uyutan hala şu şirkete açılmış bir İFA DAVASI vs gibi hakkını söke söke aramış olsa , cebinden birkaç kuruş dava için masraf etmiş biri olsa gam yemem de!!!
    Son düzenleme : drtusss; 10-09-2017 saat: 19:44.

2. Doktorrr bu senin edamini veterinere goturdum ama gelmedii sira sendeee ������ ne istiyorsun bu kervancilardannn ������ cin ali ye fazla bulaşma adami tersten carpiyorrr adi ustunde cin ali kurt, kurt ����

3. Kimse gibi sanal değilim be iduz um... Sen şefo yu öpmeyi becer yeterli

Yerimiz yurdumuz belli...

Merak etme doğruları yazmaya devam...

Batanadam a selam...

4. Sen ve senin gibilerde kezban olduğu için SORGULAMADAN uyutulman kolay...

5. Ah gidi doktor ah hissem yok valan doyorsun ama siz alttan almaya devam edinnn trediciler siziii...kervancilar eski kervnci deyilllll rahat olun satmazlar hisse valan grubun 100/95 herru cu batarsak batariz diyorlar baska formul ariyin kendinizeeee batan adam kayipppp abisi de yakimda kacar yurt disina işallah yalniz birakmazzz abisinii��������

6.  Alıntı Originally Posted by drtusss Yazıyı Oku
    Kimse gibi sanal değilim be iduz um... Sen şefo yu öpmeyi becer yeterli

Yerimiz yurdumuz belli...

Merak etme doğruları yazmaya devam...

Batanadam a selam...
    Sen rahat ol ben opecem onu dokturummm aha burda söz veriyommm yakinda alirsin haberini ������

7. Süsleyip makyajlayıp ( çağrı , yeni yönetim vs... ) özü değişmeyen Kezban yengeye para basacak kadar zengin değilim... Memsa yeterli be canncağızım

Siz birbirinizi gazlamaya devam edin... Alttan alıp üsten satan cengaverler kaymağı götürürler , bunlar sizlerin biricik dostudur... Hissettirmezler gülüm sizleri de hisseleriyle satarlar...

Aman ha batan a bol keseden sallama... Öpmesin seni

Kezban dan gelecek zevke demişte olabîlir BİST te bol kezbanlar var...

Alıntı Originally Posted by drtusss Yazıyı Oku
    Sermaye azaltımı eş zsmanlı sermaye artırımı sanırım ne demek olduğunu hiç bilmiyosun!!!

Şirket batıyor , tek kurtuluş bu derse ? SPK ya...

Binlerce KY olan şirketin batsın mı diyecek SPK...

Senin gönlün zengin olabilir 300 SPARTALI nın cebinde parası yok , yeni yönetime gireceklere verecek...

Sen önce bi çalış , başından hiç geçmemiş belli... Beleş alınmış 400 milyon lot buhar olsa ZT dokunmaz ama KY cebinda para yoksa bir gecede hisseleri buhar olup rüçanları 1-2 kuruşa ZT kaptırsa!!!!!!

Çalış cinali çalış
    sen daha çömezsin bu konuları bilmezsin keşke bedelli eğer böyle bir karar alırsa söz sana 500 lot kervan hissesi virmanluyacağım
    senin memsadaki üzüntünü hafifletmek için.memsa ya ne oldu dr.hergün bakıyorum aynı fiyat hiç değişmiyor.patrondan fazla hissen olduğu için övüneceğine hisse kot dışı kalmasına az kaldı dövünmeye başlamak için şimdiden ısınma hareketlerine başla istersen.
    düşene vurmak tarzım değildir ama kaşınanı kaşımak lazım

Sayfa 299/964 İlkİlk ... 199249289297298299300301309349399799 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •