Birileri yine yeni yönetim TÜRKÜSÜYE , 300 SPARTA lıyı uyutmaya başlamış...
Uyutan hala şu şirkete açılmış bir İFA DAVASI vs gibi hakkını söke söke aramış olsa , cebinden birkaç kuruş dava için masraf etmiş biri olsa gam yemem de!!!
Birileri yine yeni yönetim TÜRKÜSÜYE , 300 SPARTA lıyı uyutmaya başlamış...
Uyutan hala şu şirkete açılmış bir İFA DAVASI vs gibi hakkını söke söke aramış olsa , cebinden birkaç kuruş dava için masraf etmiş biri olsa gam yemem de!!!
Son düzenleme : drtusss; 10-09-2017 saat: 19:44.
Doktorrr bu senin edamini veterinere goturdum ama gelmedii sira sendeee ne istiyorsun bu kervancilardannn cin ali ye fazla bulaşma adami tersten carpiyorrr adi ustunde cin ali kurt, kurt
Kimse gibi sanal değilim be iduz um... Sen şefo yu öpmeyi becer yeterli
Yerimiz yurdumuz belli...
Merak etme doğruları yazmaya devam...
Batanadam a selam...
Sen ve senin gibilerde kezban olduğu için SORGULAMADAN uyutulman kolay...
Ah gidi doktor ah hissem yok valan doyorsun ama siz alttan almaya devam edinnn trediciler siziii...kervancilar eski kervnci deyilllll rahat olun satmazlar hisse valan grubun 100/95 herru cu batarsak batariz diyorlar baska formul ariyin kendinizeeee batan adam kayipppp abisi de yakimda kacar yurt disina işallah yalniz birakmazzz abisinii
Süsleyip makyajlayıp ( çağrı , yeni yönetim vs... ) özü değişmeyen Kezban yengeye para basacak kadar zengin değilim... Memsa yeterli be canncağızım
Siz birbirinizi gazlamaya devam edin... Alttan alıp üsten satan cengaverler kaymağı götürürler , bunlar sizlerin biricik dostudur... Hissettirmezler gülüm sizleri de hisseleriyle satarlar...
Aman ha batan a bol keseden sallama... Öpmesin seni![]()
Kezban dan gelecek zevke demişte olabîlirBİST te bol kezbanlar var...
sen daha çömezsin bu konuları bilmezsin keşke bedelli eğer böyle bir karar alırsa söz sana 500 lot kervan hissesi virmanluyacağım
senin memsadaki üzüntünü hafifletmek için.memsa ya ne oldu dr.hergün bakıyorum aynı fiyat hiç değişmiyor.patrondan fazla hissen olduğu için övüneceğine hisse kot dışı kalmasına az kaldı dövünmeye başlamak için şimdiden ısınma hareketlerine başla istersen.
düşene vurmak tarzım değildir ama kaşınanı kaşımak lazım
Yer İmleri