Döke döke...
Printable View
bugun iki kere alsat yaptım. verimli bir çalışma oldu...
fakat bir daha asla... çok oynak çokkk
Bu bofa dün bir ara 375 bin filan ile en iyi alıcıydı 15 leri gördüğü zaman,sonra 200 küsürlere düştü gerçi ama...bu gün 101 bin ile en çok satanlarda...bu işte nasıl kar ediyor anlamıyorum...
ben senin o iş ve info ile oynadığın akıl oyunlarına kurban olurum merry LİNÇ İM. canımın içi didiniyor,cırpınıyor bozdu klavyesini,tahtayıda yalama yaptı,gördüğüm en başarılı algıya oynayan kurt traderımız. sonu nereye bağlıyacak merak ediyorum. bu kadar caba harcıyorsa hayelleri geniş bu arkadaşın. :party:
[IMG]https://i.hizliresim.com/7LtM4A.jpg[/IMG]
1 nisan 2021 de geçerli olacak.
POT-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Egser yıldız pazara çıkıyor.
POT-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://emlakkulisi.com/insaat-malze...mpression=true
Özellikle seramikte dünya üretiminde ilk sıralarda yer alan Çin, İtalya ve İspanya’da fabrikaların bazılarının kapandığını, bazılarının ise üretimlerini azalttığını belirten Yılmaz, “Bu ülkelerdeki daralmanın ardından inşaat malzemeleri üretiminde sanayi altyapısı oldukça sağlam olan Türkiye, Hindistan ve Brezilya gibi ülkelere dönük talep artışı yaşanmaya başlandı. 2020 yılının tamamında inşaat malzemeleri ihracatı yüzde 16.2 artarak 21.2 milyar dolara ulaştı. İnşaat malzemelerinin genel ihracat içindeki payı da yüzde 2.4’e yükseldi. Seramik ihracatı ise yüzde 31.7 artış gösterdi. 2020 yılının son çeyreğinde 47.2 oranla ihracata net katkısı en yüksek sektör inşaat seramikleri oldu. Rakamlar inşaat malzemeleri sektörünün ihracattaki önemi de gözler önüne sermiş oldu†şeklinde konuştu.
İnşaat malzemeleri ihracatı bu yılın ilk iki ayında da geçen yıla göre yüzde 2 civarında arttığını söyleyen Yılmaz, “Bu artışın ilerleyen aylarda da artarak sürmesini bekliyoruz†dedi.
Kendi çalıp, kendi oynuyor...
Oynarken birileri bir yerime hisse takar mı diye...
Takarlar bekle... ama alnına değil...
kırmızı oda nın yeni konusu bence egser oyuncusuda merry linç olmalı. yemin ederim idiot ya . bakıyorum bir bok kazandığıda yok. el beni xapi başında görsün , aaa bak bende tuşa basıyorum , evet bak adım çıktı en idiotik işlemler yapan tabelasında. :party:
12.40-12 aralığına gelirse ilave....
selamlar,
İhracat rakamlarının nasıl gittiğini görebilmenin bir yöntemi var mıdır?
İl ve ihracat kalemi bazlı izleme gibi.
al istedin kadar mal , canının istediği kadar al, dökme derdi de yok. baska hisse icin de yazdım. bu tahtada mal topludur sadece keyfi hareket vardır. bekleriz merry LİNC imizi tahtaya . yerse :party:
Bu gün aldım ama sanki yarın yeni desteklere yol görundü....11.80ler,10.30 lar 9.30 lar....kötü olan nakitimizin çabuk bitmesi...yoksa savaş çıkmadıkça her düşüş alım fırsatıdır.
11.10 altına hayatta inmez diyordum indi...neyse toparlandı artık.Fullendik bakalım..nakit sıfır.
Qua Granit Ege Seramik'in iki katı fiyatlanıyor, ki bu sadece halka arz fiyatına göre. Ege Seramik ucuz kalmıyor mu? ytd
1975 milyardan halka açılacak..vurguna bakın...
Egeser...
Piyasa değeri 1013 ÷ 420 öz kaynak ÷ 96 milyon kâr = 6.13 yıl da geri dönüş olan hissenin durumuna bakın..25 lira olması gerekirken bir kaç o.ç elinde oyuncak hisse ...
Ya bir gün kopacak onun bekleyisi var yada hep bu şekil hareket edecek..
Şu durumu ancak verilecek olan temettü kurtarır
Bu qua granite nisan başı halka arzı tamamlanacak,bakalım egseri de yukarı taşıyacak mı?göreceğiz.
tahta 2,3 kurum arasinda git gel yapiyor 12 haftadir 13 bandindan kurtulamadik... bugun 1ç hesap kesimi kur 8.24 gecen yil 6.58 olmali...genel kurul tarihleri cogu şirketin belli oldu bazilari bitirdi..bizde bir atraksiyon yok..temettü haberi yok....bekliyelim bakalim..
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...031c41bf0d.jpg
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bi bedelsiz bi temettü haberi gelmiyor, bilanço güzel ama bunu paylaşmazsa yatırımcı ile, ne kadar etkili olur hisse üzerinde.......
Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Temettü hissesi zaten Egser,ama dediğim gibi zamanı var ve ben bu yıl iyi bir temettü bekliyorum,bedelsiz işi ise tamamen algı...senin cebindeki 100 TL lerden oluşan bin lirayı 50 şer TL'lik haline getirirsen sadece kağıt adedi artar,paran yine 1000 TL... bizim borsada prim yapıyor mu,yapıyor...ama dediğim gibi boş iş,muhasebe hesabında para yedek akçede gösterilirken sermaye hesabında gösterilmeye başlar sadece.
https://www.tradingview.com/x/XODSSjql/
aylık...dolar
1.79 direncini kırmaya çalışıyor.üzerinde kapanışlar 2.17 zirve direncine götürecektir
asıl çıkış ise tarihi zirve üzerinde kapanışlar yapınca konuşulacaktır.
tabi bence
2020 de %0.8 temettü vermiş, bi önceki yıl iyi vermiş, gerisi yok gibi,, bedelsiz konusuna gelince algı payı var ama, şirkette ortaklık oranın yükseliyor, hisse eski yerine gelince karını düşün,, ayrıca bedelsiz ile bir sonraki temettü de daha çok pay alabilirsin,, bedelsiz yok temettü yok,, yatırımcı dostu denmez buna... Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hayırlı olsun. Bütün at hırsızları doluşmuş bugun. 1 numaralı rahatsız meri LİNÇ , baş çapulcu ve gunlukcu a1 ve gedik, adama derler ki ey pzv. tahta 12 leri gordugun de bu ...... nerdeydi de tabanı cizmediler. tamamen şahsi fikrim ,qua mıdır nedir halka açılan tamamen şişirme bilançolu nun gazı ile yukarıdan yapıştırırlar klasik.
takaslar çok garip, emeklilik ve yatırım fonlarında mal bitmiş. toplam fark almış.ne zaman nasıl oldu bu işlem anlayamadım.aracı kurum dağılımında geriye dönük gözükmüyor, öyle bir alış satış. virmanla olduysa, neden, ne yapacaklar?...
Bakalım yarın quagr ile dansa devam edecek mi? Ederse enteresan yerlere gelebiliriz...ama önce bu gün bir tavan isteriz.
quagr yanılmıyorsam yarın işlem gorecek ,zaten butun yamyamlar toplanmış, en baş...................a1 . zati borsa da moda olmuş her çıkan kağıt tavan oluyor ben anlamadım neden. artık oyle bir hale geldi ki 73 yaşındaki tanıdıgım bana alsak ya bu nasıl oluyor diyor. )))) eger qua tavan başlarsa cok merak ediyorum bu ne yapacak dikkatimi ceken diger bir konu ise qua 16 kusur fiyatla başlıyacak ne hikmetse seans sonu bu da 16 kapadı. bu beceriksiz tayfaya sizin ince mesajınızı s.... demek istiyorum ama yarın ola hayrola
Gidin Quagr matriks sayfasında yazın 2003den beri sermaye artmayan sizin demenize artırmaz