Sayfa 299/591 İlkİlk ... 199249289297298299300301309349399 ... SonSon
Arama sonucu : 4723 madde; 2,385 - 2,392 arası.

Konu: EGSER - Ege Seramik

1.  Alıntı Originally Posted by higgsbosson Yazıyı Oku

Sent from my iPhone using Tapatalk

Fibonacci bakalım mümkünse dolar bazlı..

bu saatten sonra tl grafik bakmak anlamsız hisselere..

2.  Alıntı Originally Posted by kanas2000 Yazıyı Oku
    tahta 2,3 kurum arasinda git gel yapiyor 12 haftadir 13 bandindan kurtulamadik... bugun 1ç hesap kesimi kur 8.24 gecen yil 6.58 olmali...genel kurul tarihleri cogu şirketin belli oldu bazilari bitirdi..bizde bir atraksiyon yok..temettü haberi yok....bekliyelim bakalim..

180 milyon ciro bekliyorum...3 aylık da..

3.  Alıntı Originally Posted by kanas2000 Yazıyı Oku
    tahta 2,3 kurum arasinda git gel yapiyor 12 haftadir 13 bandindan kurtulamadik... bugun 1ç hesap kesimi kur 8.24 gecen yil 6.58 olmali...genel kurul tarihleri cogu şirketin belli oldu bazilari bitirdi..bizde bir atraksiyon yok..temettü haberi yok....bekliyelim bakalim..
    Geçen yıl toplantı çağrısı 13 Mayıs'ta,genel kurul 11 Haziran'da yapılmış,temettü ise24 Haziran'da ödenmiş.

4.  Alıntı Originally Posted by efe78 Yazıyı Oku
    Bu qua granite nisan başı halka arzı tamamlanacak,bakalım egseri de yukarı taşıyacak mı?göreceğiz.
    Etkilendi...patronun hisselerinin olduğu ünlü menkul de alıyor..bu arada qua önümüzdeki hafta sonu ya da sonraki hafta borsaya çıkar...

5. Bi bedelsiz bi temettü haberi gelmiyor, bilanço güzel ama bunu paylaşmazsa yatırımcı ile, ne kadar etkili olur hisse üzerinde.......

Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by fuzuli_1155 Yazıyı Oku
    Bi bedelsiz bi temettü haberi gelmiyor, bilanço güzel ama bunu paylaşmazsa yatırımcı ile, ne kadar etkili olur hisse üzerinde.......

Temettü hissesi zaten Egser,ama dediğim gibi zamanı var ve ben bu yıl iyi bir temettü bekliyorum,bedelsiz işi ise tamamen algı...senin cebindeki 100 TL lerden oluşan bin lirayı 50 şer TL'lik haline getirirsen sadece kağıt adedi artar,paran yine 1000 TL... bizim borsada prim yapıyor mu,yapıyor...ama dediğim gibi boş iş,muhasebe hesabında para yedek akçede gösterilirken sermaye hesabında gösterilmeye başlar sadece.
    Son düzenleme : efe78; 01-04-2021 saat: 14:11.

7. https://www.tradingview.com/x/XODSSjql/

aylık...dolar

1.79 direncini kırmaya çalışıyor.üzerinde kapanışlar 2.17 zirve direncine götürecektir

asıl çıkış ise tarihi zirve üzerinde kapanışlar yapınca konuşulacaktır.

tabi bence

8. 2020 de %0.8 temettü vermiş, bi önceki yıl iyi vermiş, gerisi yok gibi,, bedelsiz konusuna gelince algı payı var ama, şirkette ortaklık oranın yükseliyor, hisse eski yerine gelince karını düşün,, ayrıca bedelsiz ile bir sonraki temettü de daha çok pay alabilirsin,, bedelsiz yok temettü yok,, yatırımcı dostu denmez buna...
     Alıntı Originally Posted by efe78 Yazıyı Oku
    Temettü hissesi zaten Egser,ama dediğim gibi zamanı var ve ben bu yıl iyi bir temettü bekliyorum,bedelsiz işi ise tamamen algı...senin cebindeki 100 TL lerden oluşan bin lirayı 50 şer TL'lik haline getirirsen sadece kağıt adedi artar,paran yine 1000 TL... bizim borsada prim yapıyor mu,yapıyor...ama dediğim gibi boş iş,muhasebe hesabında para yedek akçede gösterilirken sermaye hesabında gösterilmeye başlar sadece.

Sayfa 299/591 İlkİlk ... 199249289297298299300301309349399 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •