teknik 17.54 üstü kalırsa 19,23 kanala yönelebilirim der
Printable View
teknik 17.54 üstü kalırsa 19,23 kanala yönelebilirim der
haftalık rsi ben desteklerim der 65 direncini yırtmaya çalışıyor macd ben karışmam havasında aroon saçalrını dağıtırsın modunda bolinger orta bandıda belirttiğim çizgi orta bandı üst bandıda belirttiğim rakamla aynı bu benim açıdan iyiye işaret benden bu kadar herkese hayırlı kazançlar
Reuters'in aşağıdaki linki, saçma geldi ama böyle.
https://www.reuters.com/article/us-m...-idUSKBN2H31JX
saygılar, YTD
Tavandan 300k lot satıp 20 çekmek karekter meselesi
Merhaba akrep hala tek lot satmadınız mı? 21.28 bence çok iyi bir fiyat olarak değerlendirilebilir bugün için, yarın için nasıl fiyat bilemem. Bu tahtanın sahibi tavan kapatmayı sevmiyor, sabahtan hızlı başlıyınca erken tavana ulaştı sonra da sıkılmamak için evirdi çevirdi hisseyi geleni gideni öptü :) benim beklentimi ve hedefimi çoktan aştı, uzatmaları oynuyorum galiba
Karbon salinimi ve elektrikli araclar ,enerji yatirimlari deyince BAKIR KULLANIMI artmayacak mi?
CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tahtacı sadece çirkinlik yaptı 300k tavandan 1 dakikada sattı normalde bu şekil mal yedirlimez bu tahtayı bozmak için harekettir
Enteresan bir şekilde bu fiyatlar normalleşiyor, ben açıkcası 21.28 zirvesinden sonra uzun süre sıkıntı yaşatır gibi düşünüyordum, ama geçen iki gün o kadar iç karartıcı olmadı. gelecek hafta 20 tl üzerinde kalabilirse yeni bir zirve denemesini tekrar yapacaktır.
tahtacı tamamen teknik çalışmaya başladı 20,8 üst bant sadece bir sefer çarptı sonra bandına geri döndü 19,44-20.80 bant aralığında hareket ediyor 19,44 teknik açıdan stop bölgesi 21,20 yi kendisine dip yaparsa yeni bant 21.20 ile 23,48 olacaktır hyerkese hayırlı kazançlar
Dün bir bugün 2 ne yapıyon yahtacııııı
Çaycı arifeyi gösterir bayramı göstermez.
Bu yıllardır böyle.
Ama bu seferki arifeye de şükür.
hisse bir iki gündür sıkıcı olunca başka hisselere odaklanmıştım, bugün 18.84 de devre kesince vah dedim iğneyi attı kaçırdık fırsatı, bugün nedense es geçmiştim alt basamaklara alım girmeyi, yarın boş bırakmayacağım, verecek mi bakalım :)
Say'ın dostum daha önce de dediğim gibi ben sarkuyu azalttım.
Ilk tahminlerimizde olduğu gibi virgül oldukça düzeldi. Bundan sonrası çaycının insafına kalmış durumda, bence buralarda biraz düzeltme ve dinlenme yapabilir. Ciro=pd Günlerini sonunda gösterebilir ama
şimdilik yurt dışından gelen paranın Gittiği yerlerden biraz kazanmak Lazım.
Bol kazançlar diliyorum.
Dalaşma yok, sayın arpacı ben sineğim sadece, çaycı elini sallar kaçarım, sizin kadar çaycı ile ilgili olumsuz düşüncelere de sahip değilim zaten, hep güvenip sempati duymuşumdur. Güvenmesem yönettiği şirketin hissesinde hala beklemezdim. Siz biliyorsunuz zaten beni az çok.
Dün dediğim gibi alt basamaklara dikkat çekmeyecek bir miktar alım koydum ama gelmedi, ufak tatlı bir yükseliş yaptı azıcık sattım o kadar, bu toplu iş sözleşmesi süreci hissede zaman zaman tedirginlik yaratacaktır, üç yıldır hep öyle oldu, ben yıl bitene kadar sarı kızın sakin sakin bekleyip arasıra aşağıya yada yukarıya ufak iğneler atacağını düşünüyorum.
Sürekli aynı nakaratı yapmaya çalışıyor sabah yükselyip akşam düşürüyor yalnız tahtada bir hareket için haber bekler gibi bir durum var
Realize et biraz karını pişman olma bak :) belki de elindeki başka bir hissede ağırlık arttirman daha iyi olabilir. :) Sarı kız aşkı seni kör etmesin :)
Yabancı oranı artıyor ve yönetimden hiç ses çıkmıyor. Acaba bu dış alımlar içerdekiler tarafından açıklama yapmamak için mi alınıyor.
Diğer kağıtlaromdaki deli yükselişler olmasına rağmen şu pis tahtacının hareketleri midemi bulandırdı inat etmeseydim şuan sermayrmş 3 kTlamıştım son 9 aayda boiund ise yğzde 50 verdi totalde ise yüzde 80 gerçekten çok am çok öfkelendim bugün senin yapacağın işin ben ritaaaaai a.... Koyayım
Sise tavhl aksa tüprs bendekiler
Toasa söylemiyorum zaten
Portföyünüz gayet iyi performans gösteren hisselerden oluşmuş, ama bu yükselişlerden tam anlamıyla yararlanmanın çok mümkün olmadığını düşünüyorum. İlla belirli noktalarda kar realizasyonu yapar insan ve o %300 Luk performansı yakalayamaz. %100 performansı yakaladiysaniz bence gayet başarılı kutlarım sizi :)
Aksa 16 dan beri elimde toaso 30 hatta yazmıştım şişe 9 lirada tavhl 27 de ve 30 ralli başlar dedim tüprs 90 dan alındı. Ben kar realizasyonu yapmıyorum hatta temettüsü ile alıyorum 3 hesabım var bunkar uv ve ortağım mantığı ile bakıyorum trade hisseleri farkli hesapta yapıyorum
Sarkuysan da yazmıştım 10 altında aldım ek alımlarla 10 küsür maliyetim var 17 çıktığında da satmadım o zman aksa 15 di o da elimde idi 17 çıktığında 700k civarında karım vardı 1 hafta öncede 24 göedüm karım 1.4 oldu yine satmadım bu kağıdın normalde 30 da sonradan aldıklarımı verecektim şi di 1 lot yok ve 3 rakam olmadan tek lot satmam 3 rakam oldupundada sadece anaparamı alırım gerisi kalır bunda tahtacının rahatsız edici hareketleri beni çok yordu iyi akşamlar
Ortaklar, hevesiniz mi kaçtı, ses soluk çıkaran yok bu aralar. Yılı kapatmaya yaklaştık, son hafta piyasaya paralel hafif olumsuz seyretti sarıkız yine de memnun edici, hareketler sergiledi sayılır. Yılı çok güzel bir bilancoyla kapatacağız muhtemelen, dövizin büyük dalgalanmaları finansallarda nasıl etki yaptı kestirmek zor, lakin gelecekte bu seviyelerde dengelenen kur ihracatçı firmalar için iyi olacaktır. Temelin sağlamlığı konusunda bir şüphe yok, teknikte iyi çalışıyor bir terslik yok gibi yeni bir yükseliş dalgası için ne kadar güç toplayacak izleyeceğiz ben sıfıra yaklaştırdığım pozisyonları yerine koyarak yeni zirveleri görebilmeyi ümit ediyorum. Endeks sert çakınca İlk defa elimdeki hisselerin tamamını satıp yerine alttan geri koydum. Koyamasaydım sarı kız defterini kapatacaktım. Şükür burdayım hala :)
Ortaklar yeni yılınızı kutlarım. Bu yılın en güzel performans gösteren hisselerinden birindeydik, 2022 de güzel geçer inşallah.
2 gündür endeks yüzde 6 yaptı beyfrndi toplam tiyüzde 2.5 yaptı yapmadı bazen satılık 1 1 şeklinde kademelerde lot var bu kadarda dalga geçilmezki
Sesini duydu kapatıverdi açığı bir günde ama sonra dedi dur biraz daha kudurtayım şunu :) ben artık tahtada çok az işlem yapıyorum, normalde geri çekilmelerde malı yüklenirdim bu sefer, diğer hisselerimin sırtına yüklemeyi seçtim. bunda düşüşte mal almayınca al sat yapacak bir akışta olmuyor. elimdeki diğer hisseler güzel al sat yaptırıyor zaten. Sarky de al sat yapmak biraz sıra dışı bir mantıktı, bu hisse al sat hissesi değil al yat hissesidir.
Kesinlikle al sat değil bu yüzde hiç kıpırdamıyorum ama diğer tahtalarda bu daha kolay oluyor aracı kurumlarda o kadar hızlı değişiklik oluyorki ne yaptığını takip etmek imkansız oluyır bankof en iyi alıcıdan en iyi satıcıya 2 saatte geçebiliyor lotlar dersen bazen 40 kademeye 1000 lotla düşürüp yükseltebiliyorsun buda hissenin ne kadr toplu olduğuyla ilgili hayırlı kazançlar
Yeni teknoloji geregince Dunya genelinde elektrikli araclar hızla gündeme geliyor..Bunun firmaya olumlu yansimasi olur mu?
CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.