Sayfa 298/330 İlkİlk ... 198248288296297298299300308 ... SonSon
Arama sonucu : 2634 madde; 2,377 - 2,384 arası.

Konu: SARKY - Sarkuysan

1.  Alıntı Originally Posted by dostum2 Yazıyı Oku
    Hoş geldiniz. Derin düşüncelerinizden bizi mahrum bıraktınız. Sarkuysan hakkında tecrübelerinizden tam faydalanacakken birden durdunuz. Lütfen bizleri aydınlatırmısınız. Beklenti nedir ne olacak. Teşekkür ederim.
    Say'ın dostum daha önce de dediğim gibi ben sarkuyu azalttım.
    Ilk tahminlerimizde olduğu gibi virgül oldukça düzeldi. Bundan sonrası çaycının insafına kalmış durumda, bence buralarda biraz düzeltme ve dinlenme yapabilir. Ciro=pd Günlerini sonunda gösterebilir ama
    şimdilik yurt dışından gelen paranın Gittiği yerlerden biraz kazanmak Lazım.
    Bol kazançlar diliyorum.
    AĞAÇ İSTEYEN TOHUM EKER....

2.  Alıntı Originally Posted by arpaci55 Yazıyı Oku
    Say'ın dostum daha önce de dediğim gibi ben sarkuyu azalttım.
    Ilk tahminlerimizde olduğu gibi virgül oldukça düzeldi. Bundan sonrası çaycının insafına kalmış durumda, bence buralarda biraz düzeltme ve dinlenme yapabilir. Ciro=pd Günlerini sonunda gösterebilir ama
    şimdilik yurt dışından gelen paranın Gittiği yerlerden biraz kazanmak Lazım.
    Bol kazançlar diliyorum.
    Teşekkür ederim bilgilendirme için.

3.  Alıntı Originally Posted by arpaci55 Yazıyı Oku
    Bu başka kağıda benzemez. Inşallah kazanırsın ama Çaycı ile dalaşan zararla oturur. Aman dikkat.
    Dalaşma yok, sayın arpacı ben sineğim sadece, çaycı elini sallar kaçarım, sizin kadar çaycı ile ilgili olumsuz düşüncelere de sahip değilim zaten, hep güvenip sempati duymuşumdur. Güvenmesem yönettiği şirketin hissesinde hala beklemezdim. Siz biliyorsunuz zaten beni az çok.

Dün dediğim gibi alt basamaklara dikkat çekmeyecek bir miktar alım koydum ama gelmedi, ufak tatlı bir yükseliş yaptı azıcık sattım o kadar, bu toplu iş sözleşmesi süreci hissede zaman zaman tedirginlik yaratacaktır, üç yıldır hep öyle oldu, ben yıl bitene kadar sarı kızın sakin sakin bekleyip arasıra aşağıya yada yukarıya ufak iğneler atacağını düşünüyorum.

4. Sürekli aynı nakaratı yapmaya çalışıyor sabah yükselyip akşam düşürüyor yalnız tahtada bir hareket için haber bekler gibi bir durum var
    ytd deli saçmasıdır

5.  Alıntı Originally Posted by akrep4401 Yazıyı Oku
    Sürekli aynı nakaratı yapmaya çalışıyor sabah yükselyip akşam düşürüyor yalnız tahtada bir hareket için haber bekler gibi bir durum var
    Bak bu sefer akşam düşürmedi, yeni zirve beklemiyordum, hatta hafif düşeceğini tahmin ediyordum. Dünde açık açık yazdım ve yanıldım. Hissede güzel bir iştah var, demekki hala tahta yapıcının aklındaki hedef fiyata ulaşmadık.

6.  Alıntı Originally Posted by Cover13 Yazıyı Oku
    Bak bu sefer akşam düşürmedi, yeni zirve beklemiyordum, hatta hafif düşeceğini tahmin ediyordum. Dünde açık açık yazdım ve yanıldım. Hissede güzel bir iştah var, demekki hala tahta yapıcının aklındaki hedef fiyata ulaşmadık.
    Belliydi zaten ama sanki hala yükseltip düşürüp toplamaya çalışıyor
    ytd deli saçmasıdır

7.  Alıntı Originally Posted by akrep4401 Yazıyı Oku
    Tavhl kords tkfen az ama garantili tuprs bakıp değerlendirebilirsiniz sizinle beraber bugün 30 kişiye yazdım
    ayın 27 sinde yazmışmıştım 27 .10.2021
    tavhl 25.60
    kords25.88
    tuprs 140
    tkfen 14.75
    alanlara bol kazaç diliyorum şükür yine yanılmadık
    gelelim sarkysn inanılmaz baskı yaklaşık 8 ay önceki durum ya tahtacı sadece dolar hedge sinde 8,70 di 12,5şu an sadece burdan bile 3 çeyrek rakamı kadar gösterecek bakır 440 seviyesinde bu dönem 300 civarında kar gelmesi beklenecek bir durumda iken hala ne kasmaları gelelim bakır fiyatlarına goldman sachs yayınladığı yazı var bakır fiyatları ile ilgili bakır fiyatların düşmesini beklemek biraz tuhaf durum hemde bakır ihtiyacın bu kadar aretacağı dönemde ki çıkarılan ve rezerv bakır miktarına göre bırakın düşmesini çok ciddi patlama bile yaşanabilir
    20 kasımda yazmıştık şükür iyi kazandırıyor bu 3 hşssemde
    ytd deli saçmasıdır

8. Realize et biraz karını pişman olma bak belki de elindeki başka bir hissede ağırlık arttirman daha iyi olabilir. Sarı kız aşkı seni kör etmesin

Sayfa 298/330 İlkİlk ... 198248288296297298299300308 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •