Demekki 19. Üstü fiyatlar þirket in içindekiler için bile biraz pahalýaþýðýz ama gözümüz de kör deðil, nikahý bozmamak adýna al satla yarattýðýmýz paranýn bir kýsmýný sarky hissesinde býraktým kaldý. Ama 18 altý alýmlara yine baþlarým, öyle akrep gibi evladiyelik deðil ama, hisse yukarý yaparsa gýdým gýdým satmak için. Ben ufak bir geri dönüþ bekleyenlerdenim ve yine temkinli alacaðým.
Hahaaaa çaycýdan daha mý akýllýyým acep? 19.51 den malýn 2/3 ünü okutmuþtum. Kalaný kýsmet olursa bir 5-6 ay daha saklayalým bakalým neler olacak?
meizu X8 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu arada satan kiþi hayrettin çaycý deðil yani bizim çaycý tabirini kullandýðýmýz kiþi deðil aslýndaOrhan Veli çaycý satmýþ yýllardýr yaklaþýk 4 yýldýr ilk defa satýþ bildiriminin geldiðini gördüm sarky de
Mal var mal var.....
20 olunca buradan kaybolacak þimdi gülen adamlar sonra içten içten aðlayacak..
ki önceki sayfalarda aðlýyordu.
o zaman da burada olmayacak...
Biz bu sayfada o insanlarý çok gördük.
Ben totalde al sat yaparak mal biriktirildiðine inanmýyorum.
Becerenide tanýmadým.
Adam buradan gidecek bilmediði bir hisseye girecek
Sonra dayanamayýp zarar edecek.
Ýnþaallah etmezler..
Araba alacaktýr.
Sayýn Cevahir, azalttýk ama daha buralardayiz. Þimdilik bukadar yeter dedik . Çoðundansa hayýrlýsý olsun diyoruz . .
Dünya malýnda gözümüz yok, iki ev iki araba yeter biraz da baþka arkadaþlar kazansýn .
Hem baþka çiçekleri de koklamak gerek.
Bak sarku burda dururken taze çiçekler de çok iyi kazandiriyor. . Bakarsýn Tekrar sarku ya full döner zirve yaparým.
Valla diðer sayfalarda görmüþsünüzdür ciddi kazanýyorum þükür 3 hisseden bir tavhl yazdýðým arkadaþlar bilir yüzde 20 yakýn aldýk tkfrnxi yüzde 10 aldýk diðeride kordaa idi onda da yüzde 2 aldýk bunundýþýnda diðer topijlerde yazdým ve ii kazandýk sarky gelince sarky bugün diðer hedaptan ufal al sat yaptýk 1500 lot kaptýk ama asýl iþbanktaki kalýn lota hiç dokunmayacaðým çünkü bizimki þu an için latolik nikahý city takasý buralardam boþuna 5.6 milyon lot almamýþtýr hethalde
ytd deli saçmasýdýr
Yer Ýmleri