nE KAZİK YEDİK HA
Printable View
nE KAZİK YEDİK HA
Devre kesici sınırına kadar düştü
Yatırım finansman Yıldız Pazar da diye saldırdı. Gitmeyince malı yedirmeye başladı. Malum çakallar aşağıya alış yazdı. Endekste tuzu biberi oldu. Hakkımız haram olsun...
Rica etsem aracı kurum dağılımı paylaşabilir misiniz?
Borsa da işlem gören hisse patronun namusudur
Yıldız pazardan gözaltı pazarına düşmezsek iyi
sabah yfinansin endeks hisselerinde ve bizde satişta olduğunu yazmiştim. ama gelgörki ne hamle yapabildim nede olayin bukadar abartili bi hal alabilecegini tahmin ettim. sonuç herzamanki tektu hüsrani :)
katar in türkiyeye doğrudan 15 milyar dolar yatirim haberi ve yfinansin elindeki malin bitmiş olma umudu ile birgünu bitirdik. umalimki yarin güzel bi gün olsun artik.
katar emirine alaçatidan 5-10 villada veririz :)
Arkadaşlar ben is yatırımla çalışıyorum bugünkü takasta 1.850.000 lot citibank net alımda gözüküyor yalnisim varsa duzeltin sözlerim bilgi amaclidir
3 günlük takas pt sa cars
Finansın elinde 240bin kalmis
http://i.hizliresim.com/aY8o3d.png
http://i.hizliresim.com/Y68vkD.png
Mi Note 3 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugünkü takasta city hiç göremedim
Acaba virman falan mı var?
Mi Note 3 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yatırımcılarla iyi bir oyun oynandı...
Finas borcu azaltacağım diye yatırımcılardan para toplandı ve parası olmayıp bedelliye katılmayanların haklarını akarak 0.89 uza ortaklık oranlarını artırmış oldular.
Sonra bedelliden koydukları parın daha fazlasıyla Tektı ya kendilerine ait May Boya satın aldılar. Paralar tekrar kendilerine aktarmış olduğu için askında bedelliden şirkete kendileri birşey koynamış oluyorlar.
Tabi kendilerine ait may boyanın finas borcu çok olduğu için tektu nun gşnas borcu dahada artmış.
Ayrıca bu may boyanın gayrimenkulleri çok fiyatlı alınmış ve şirkete katlısı tartışılır
Sayın sebetra burada ancak yazıyorum resim gönderebilsem gönderecem beceremiyorum teknolojinin biraz gezisindeyim 😀 fakat is yatırım da öyle gözüküyor bunun kokusu cikar
126486AGM TŞK arkadasim
Citibank geri geldimi?
Heyecan yok arkadaşlar. Bugün çok kötü oldu. Takasta kötü. Teknikte kötü. 76 yı aşağı kırarsa..... Berbat ötesi olur.
Sn class tsk
BORSAGUNDEM.COM
Borsa İstanbul'da kayıplar artıyor. BİST'i sırtlayan hisselerdeki düşüş yüzde 3'e yakın kayıp yarattı. Özellikle sanayi ve banka hisselerine sert satışlar geliyor.
Bu satışlara aracı olan kurum ise yüzde 63.74 ile Yatırım Finansman olarak öne çıkıyor. Yatırım Finansman'ı yabancı aracı kurumlar olan Merrill Lynch yüzde 12.52, Credit Suisse yüzde 11.43, Deutsche ise yüzde 5.69 olarak takip ediyor.
Yatırım Finansman, "Herif" adlı yatırımcının işlem yaptığı aracı kurum olarak biliniyor.
Alım tarafında ise İş Yatırım yüzde 19.05, Garanti Yatırım yüzde 18.69, Deniz Yatırım ise yüzde 12.66 ile öne çıkıyor.
En çok işlem yapanlar arasında ise Yapı Kredi Yatırım 2.3 milyar lira, Merrill Lynch 2 milyar lira, İş Yatırım 1.1 milyar lira, Garanti Yatırım ise 959 milyon lira ile dikkat çekiyor.
Citibank niye alırki bu ortamda 44 milyon zarar açıkşamış firmanın kağıdını vardır bi bildiği:))))
Nerede sattı citibankta gözüküyor takasında
Bugünmü sattı?
Kurtköydeki arsanın şişirilmiş olduğu doğru değil o bölgedeli rakamlar öyledir arama yaparsanız emlek sitelerinden göreceksiniz
Metrekaresini 9 bin liradan İtelemiş Tektu ya. Peki tektu üzerine inşaat yapıp satarsa inşaat maliyetini de ekle. Kaça satacak Tektu? Bu kadar parayı bağlamanın bağlaöanın getirisi ne olur? O bölgede konut metre karesi ne kadar herkes bilir
Ayrıca hani bedelliden şrketin flnasal borç durumu düzeltilecekti? Niye bedelliden sonra flnas borç artmış, oysa Bedellide sağlanan 130 milyon civarında fon flnas borcu temizliyordu. Ama kendilerine ait flnas borcu yüksek olan May Boya yı Tektı içine aldıkları için fşnans borç daha da yükselmemiş mi? O zaman finas borç temizleyeceğim diye yapılan bedellinin anlamı nedir?
Ayrıca bedelliden gelen nakiti farklı katakuke düzeneklerle tekrar kendilerine aktarmış olmuyorlar mı? Halka açık şirketi önce kendi şirketlerinde alacaklı duruna getir alavere dalavere ile patronlar bedelli ile reel olarak şirkete nakit katkı sağlamamış sadece yatırımcılar nakit katkı sağlamış oluyor. Bu swap işlerin anlamı sadece kendilerine ait şirketi tektu içine alarak karşılıpında kendilerine hisse ihraç etmiş oluyorlar. Onlar İle onlarınsürekli yaldızlayacak şu BG Web sitesi kurnaz, yatırımcılar ahmak...
Ayrıca finans borcu yüksek şirketini halka açık şşrketin içine alarak şşrketin finans borcunuzda artırmış ve bu durum finans borçları temizlemek için yapılmış bedelliyi anlamsızlaştırmış veya oyun olarak kullanılmıştır.
Tabi halka açık şirketi sürekli kendilerine sit ilişkili taraf şirketlerde. yüksek miktarda alacaklı duruma getirmek, yani kaynakları kendi şirketlerine aktarmak durumlarında ayrı bir tartışma konusu olanillr. Mesela patrona alan tv veya yatın şirketlerine ne gibi mal ve hizmet vermiş ki tektı tv şerden 37 milyon alacaklı olmuş falan
Bugün baya kötü olmuş her taraf kan revan herkesin aksine olumlu taraftayım ve bugün kapanışta tekrar alım yaptım ,Bir kaç hissede halk, kozal,garan, asels gsray tabi tektuda bunların içinde. 76 aşağı salıp altı kapanış yapmadıkça ben olumlu tarafta kalmaya devam edicem. Oturup her gün hisse seyretmeye gerek yok psikolojiniz bozulur sağlığınızdan olursunuz şahsi fikrim.
Ayrıca bayramda piyasaların kapalı olduğu bir dönemde abd tarafıyla bir mutabakata varılacağını düşünüyorum.
Yanılma payım her daim saklıdır.
Alacağınız noktayı iyi kestirirseniz
Kriz çincede fırsat demektir.
Bu günler geçecek ve bir çok arkadaş hayıflanacak Şöyle yapsaydım böyle yapsaydım bu,kadar kazanırdım diyecek.
Hissenize bağlanmayın duygusal ilişkiler kurmamayın, heleki zengin olucam hayalleri hiç yapmayın ekranı kapatın gidin.
Bizler olmasakta piyasalar ne olacaksa olacak. Eğer alıp satmak gibi bir düşünceniz yoksa bakmanında anlamı yok.
Temettü dağıtan şirketler portföyünüzün %70 oluşturursa düşerse daha az üzülürüz kendinizi avutursunuz, bol kazançlar.
Benim meslektaş bile bu sefer kötü yakalanmış belli muhtemelen 78-79 arası yakalandı.
Son söz .
Borsada kaybedilen para borsada kazanılınır.
Seni yıldız pazara alanın
Bas o......... ç ...........bas
Karaktersizler
Bas bas paraları tektuya
Bi daha mı gelecek dünyaya
vay vay endeks 89000 endekse uyum sağlarsak yandıkki ne yandık fakir fukara insanların üç kuruşunda gözü olan zavallılar siz onlar kadar dürüst namuslu olamazsınız yazıklar olsun param size haram zıkkım olsun kıyamet kopsada kurtulsak 77 den iş bankası 3887 lot aldım sonrada 113 lot alıp totalde 4000 lot ile ortaklara destek attım hayırlı olsun ky kardeşlerime helal olsun
Sayın claas benim lotlarıda sayfaya atabilirmisiniz
Ben de 0.76 ya satıp zarar ettim diye boşuna üzülmüşüm