Sayfa 299/945 İlkİlk ... 199249289297298299300301309349399799 ... SonSon
Arama sonucu : 7555 madde; 2,385 - 2,392 arası.

Konu: TEKTU - Tek-Art Turizm

1.  Alıntı Originally Posted by Fasarya34 Yazıyı Oku
    Citibank niye alırki bu ortamda 44 milyon zarar açıkşamış firmanın kağıdını vardır bi bildiği)))
    Zaten satti.
    Yazdıklarım kendi düşüncelerimden ibaret olup kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

2. Nerede sattı citibankta gözüküyor takasında

3. Bugünmü sattı?

4. Kurtköydeki arsanın şişirilmiş olduğu doğru değil o bölgedeli rakamlar öyledir arama yaparsanız emlek sitelerinden göreceksiniz

5.  Alıntı Originally Posted by Fasarya34 Yazıyı Oku
    Kurtköydeki arsanın şişirilmiş olduğu doğru değil o bölgedeli rakamlar öyledir arama yaparsanız emlek sitelerinden göreceksiniz
    Metrekaresini 9 bin liradan İtelemiş Tektu ya. Peki tektu üzerine inşaat yapıp satarsa inşaat maliyetini de ekle. Kaça satacak Tektu? Bu kadar parayı bağlamanın bağlaöanın getirisi ne olur? O bölgede konut metre karesi ne kadar herkes bilir

Ayrıca hani bedelliden şrketin flnasal borç durumu düzeltilecekti? Niye bedelliden sonra flnas borç artmış, oysa Bedellide sağlanan 130 milyon civarında fon flnas borcu temizliyordu. Ama kendilerine ait flnas borcu yüksek olan May Boya yı Tektı içine aldıkları için fşnans borç daha da yükselmemiş mi? O zaman finas borç temizleyeceğim diye yapılan bedellinin anlamı nedir?

Ayrıca bedelliden gelen nakiti farklı katakuke düzeneklerle tekrar kendilerine aktarmış olmuyorlar mı? Halka açık şirketi önce kendi şirketlerinde alacaklı duruna getir alavere dalavere ile patronlar bedelli ile reel olarak şirkete nakit katkı sağlamamış sadece yatırımcılar nakit katkı sağlamış oluyor. Bu swap işlerin anlamı sadece kendilerine ait şirketi tektu içine alarak karşılıpında kendilerine hisse ihraç etmiş oluyorlar. Onlar İle onlarınsürekli yaldızlayacak şu BG Web sitesi kurnaz, yatırımcılar ahmak...

Ayrıca finans borcu yüksek şirketini halka açık şşrketin içine alarak şşrketin finans borcunuzda artırmış ve bu durum finans borçları temizlemek için yapılmış bedelliyi anlamsızlaştırmış veya oyun olarak kullanılmıştır.

Tabi halka açık şirketi sürekli kendilerine sit ilişkili taraf şirketlerde. yüksek miktarda alacaklı duruma getirmek, yani kaynakları kendi şirketlerine aktarmak durumlarında ayrı bir tartışma konusu olanillr. Mesela patrona alan tv veya yatın şirketlerine ne gibi mal ve hizmet vermiş ki tektı tv şerden 37 milyon alacaklı olmuş falan

6. Bugün baya kötü olmuş her taraf kan revan herkesin aksine olumlu taraftayım ve bugün kapanışta tekrar alım yaptım ,Bir kaç hissede halk, kozal,garan, asels gsray tabi tektuda bunların içinde. 76 aşağı salıp altı kapanış yapmadıkça ben olumlu tarafta kalmaya devam edicem. Oturup her gün hisse seyretmeye gerek yok psikolojiniz bozulur sağlığınızdan olursunuz şahsi fikrim.
    Ayrıca bayramda piyasaların kapalı olduğu bir dönemde abd tarafıyla bir mutabakata varılacağını düşünüyorum.
    Yanılma payım her daim saklıdır.

7. Alacağınız noktayı iyi kestirirseniz
    Kriz çincede fırsat demektir.
    Bu günler geçecek ve bir çok arkadaş hayıflanacak Şöyle yapsaydım böyle yapsaydım bu,kadar kazanırdım diyecek.
    Hissenize bağlanmayın duygusal ilişkiler kurmamayın, heleki zengin olucam hayalleri hiç yapmayın ekranı kapatın gidin.
    Bizler olmasakta piyasalar ne olacaksa olacak. Eğer alıp satmak gibi bir düşünceniz yoksa bakmanında anlamı yok.
    Temettü dağıtan şirketler portföyünüzün %70 oluşturursa düşerse daha az üzülürüz kendinizi avutursunuz, bol kazançlar.
    Benim meslektaş bile bu sefer kötü yakalanmış belli muhtemelen 78-79 arası yakalandı.

8. Son söz .
    Borsada kaybedilen para borsada kazanılınır.

Sayfa 299/945 İlkİlk ... 199249289297298299300301309349399799 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •