Hala kendinizi parlamenter sistemde zannediyorsunuz. Atı alan üsküdarı çoktan geçti...
Printable View
Hala kendinizi parlamenter sistemde zannediyorsunuz. Atı alan üsküdarı çoktan geçti...
Hazine 916 milyon 400 bin euro tutarında, 1 yıl vadeli iç borçlanma gerçekleştirmiş.
13.3.2019 tcmb likidite açığı fonlaması:
Likidite açığı : 70.2 milyar TL. (Dün 82 milyar TL idi). Düne göre 12 milyar TL düşüş var.
Tcmb 70.2 milyar TL açığı %24 faiz ile fonladı.
Dolarda 5 dklık barlara bak. Algoritmalar nasıl çalışıyor.
https://resmim.net/f/LZhWay.png
Olsun,ezilenin yanında olmak onurlu bir davranış.
Muhalefetin şokella kadar aklı olsa,mazlum edebiyatı yapar ama onu bile iktidara kaptırıyor.
Sahi bu seçimler ülkenin gidişatını etkileyecek mi? Sanıyorum pek kimsenin böyle bir beklentisi yok. En büyük merak dolar kaç olur sorusu
Ab ile müzakereler askıya alınmış
Şu anda AB pazartesi üyeliğiniz başlıyor dese sizce üye olur muyuz ?
Bence AB yolunu kaybetti. Doğu avrupaya açıldıkça temel değerlerinden uzaklaşmaya başladı. Umarım onlarda yolunu bulurlar zira dünyanın batı medeniyetine ihtiyacı var. Demokrasi doğudan değil batıdan doğdu.
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
valla bugün avrupa sermayelii banka ralli yaptı. kimse oralı değil... avrupa euro 8 leri bulduğuna destek attı indirdiler. yani diyeceğim o dur ki tamamen duygusal.. bu faiz avrupa da nerede var...
13 Mart Çarşamba 19:32 AVRUPA PARLAMENTOSU TÜRKİYE İLE MÜZAKERELERİN ASKIYA ALINMASINI ÖNEREN RAPORU KABUL ETTİ
iyice kopuyoruz batıdan...Suriye ve Iraka yaklaşıyoruz...sonumuz onlara benzemez umarım...
bünye zayıflayınca kapalı kapılar ardında yapılan talepler de artar...
isteyenlere istedikleri verilmezse de bu tür haberleri duymaya devam ederiz.
ayrıca eyy avrupa, sen kimsin ya? :)
dolarin yarisini 5.35 calisirken arbitraj yapmistim sterlin ile (eldeki sterlinlere ek), 7.07 veya 7.08 di; tamamini arbitraj yapsak iyiymis..
bildigin esek cikti yine her zamanki gibi , nerde cokluk varsa tren kalkacak diye bekle dur..ytd
altinda ise 230 ustune atamazsa altin/dolar arbitrajini deneyecegim..bu da ytd
ap kim ya
ap kedisi
O kedi buraya gelecek
Piyasaya hiçbir etkisi olmamış. Demekki esas fırtınayı olur da müzakereler askıya alınırsa çıkaracaklar. Önceden de askıya alma öneren rapor sunup duruyorlardı ancak rapor kabul görüp işleme alınmıyordu diye hatırlıyorum.
Bu sefer bir adım daha ileri gittiler.
Şimdi esas bağlayıcı karar AB komsiyonun vereceği karar. AB komisyonu askıya aldık derse ortalık karışır.
AP sürekli askıya alınsın raporu hazırlanıyor ama AB Komisyonu karar mercii yani bu seferde raporu görmezler gibime geliyor. Allah korusun olurda Komisyondan karar çıkarsa işte o zaman çarşı çok karışır. Dolar Euro fişekler Borsa çöker. Komisyonun kararı bağlayıcıdır. Geçen senelerde de AP kabul ediyordu ama komisyon reddediyordu. Bu yılsa aynı olacağını düşünüyorum.
Şimdi yine karalayalım bakalım bişeyler..
Spot yatırım olarak pozisyon almış ve askıda kalmış dolar yatırımcısına piyasa son bir fırsat yaratacak....
Bakalım kimler birilerinden önce uyanık olacak, karını realize edecek yada parmak, kol kesip doların dan kurtulacak..
Köprüden önce son çıkış, takip edin...
BİST 100 bu dolar boğma sürecinde 145 /148 bin civarı oluşumuna başlayacak... Henüz fırsat kaçmadı.
Bol kazançlar
Çin'den dolara darbe:
http://finans.mynet.com/haber/detay/...ldilar/269541/
179 milyon dolarlık altın almışlar.
Artık algıyla oynama işinin cılkı çıktı.
Çinin sadece ABD tahvili stoğu 1,2trilyon dolar, toplam döviz rezervi ise 3,1 trilyon dolar. Alınan altın miktarı Toplam döviz rezervinin 17300'de biri kadar.
Siyasete dair yorumlar gorunce kisaca bir iki cumle yazmak istedim...
Iktidar cephesi kotu muhalefet cephesi iyi ise umut ve iyimserlik her zaman vardir. Cikis yolu bellidir.
hem iktidar kotu hem muhalefet cephesi kotu ise durum vahim demektir. Cikis yolu uzak.
iktidar kotu alternatifi olan muhalefet cephesi dahada kotu ise durum dahada vahim ve ulkenin cok yonlu bir beka sorunu vardir demektir.
Sizce biz su anda hangi durumu yasiyoruz ?
Türkiye için Atatürkçü politikalar benimsenmediği müddetçe, kimin iktidar kimin muhalefet olduğunun bir önemi yok, gerisi isim ve amblem değişikliğinden başka bir anlam ifade etmemekte, önce her anlamda tam bağımsızlık koşulu sağlanmalı, Türkiye tıpkı Osmanlı'nın son döneminde olduğu gibi bir darboğaza girmiştir, o dönem nasıl sıyrıldıysak şimdi de aynısını yapmamız gerekiyor, denenmiş ve sonuçları ülke için gayet olumlu olmuştur. Tabi bu süreçte hangi vatan evladı kendi kişisel menfaatlerini değil de memleketi düşünür o zaman sonuç alınır, siyasetin içine düştüğü bataklık, siyasete giren insanların kişisel çıkar için bu işi yapıyor olmalarından kaynaklıdır, vatanı milleti düşünen birileri gelirse belki bu cendereden çıkarız.
Hocam,gerçekten öğrenmek için soruyorum,dayanağınız nedir? tv ekonomi kanallarındaki yandaş iktisatçılar veya ekonomistler bile ürkerek konuşuyor,siz nasıl bu kadar rahat konuşuyorsunuz?
Hayır burada,sizin öngörülerinizin tutmayacağını kanıtlamak adına sayfalarca yazı yazabilirim ama ciddi soruyorum,gerçekten sizin bilip bizim gözden kaçırdığımız ne olabilir?
'' Derwall gitti Jupp geldi
Jupp gitti Denizli geldi
Denizli gitti Terim geldi
Terim gitti geldi gitti geldi
Terim öldü ......''
GS ?
yazmaya başladın gene git viopa yaz bir sürü borsa topiği var oraya ayz alttan alta doalra geydirerek masturbasyonmu yapıyon daha önceki doalr yorumların elinde patladı 145 neye göre 145
ülkeninn ve ekonoıminin d-urumuna bakarak mı
sen hangi pencereden bakıyorum ama benim baktığım pencere 69.069 diyor dış ticaretin iç ticaretin borçlanmanın işsizliğin üretimin ithalatın bankaların haline bakınca böyle gözüküyor neye göre 145
doalrcı askıda falan değil yatmış piyasayı seyrediyor