Sayfa 300/1000 İlkİlk ... 200250290298299300301302310350400800 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 2,393 - 2,400 arası.

Konu: Dolarda Yukselis Kacinilmaz

1. Siyasete dair yorumlar gorunce kisaca bir iki cumle yazmak istedim...

Iktidar cephesi kotu muhalefet cephesi iyi ise umut ve iyimserlik her zaman vardir. Cikis yolu bellidir.

hem iktidar kotu hem muhalefet cephesi kotu ise durum vahim demektir. Cikis yolu uzak.

iktidar kotu alternatifi olan muhalefet cephesi dahada kotu ise durum dahada vahim ve ulkenin cok yonlu bir beka sorunu vardir demektir.

Sizce biz su anda hangi durumu yasiyoruz ?

2.  Alıntı Originally Posted by abartin Yazıyı Oku
    Siyasete dair yorumlar gorunce kisaca bir iki cumle yazmak istedim...

Iktidar cephesi kotu muhalefet cephesi iyi ise umut ve iyimserlik her zaman vardir. Cikis yolu bellidir.

hem iktidar kotu hem muhalefet cephesi kotu ise durum vahim demektir. Cikis yolu uzak.

iktidar kotu alternatifi olan muhalefet cephesi dahada kotu ise durum dahada vahim ve ulkenin cok yonlu bir beka sorunu vardir demektir.

Türkiye için Atatürkçü politikalar benimsenmediği müddetçe, kimin iktidar kimin muhalefet olduğunun bir önemi yok, gerisi isim ve amblem değişikliğinden başka bir anlam ifade etmemekte, önce her anlamda tam bağımsızlık koşulu sağlanmalı, Türkiye tıpkı Osmanlı'nın son döneminde olduğu gibi bir darboğaza girmiştir, o dönem nasıl sıyrıldıysak şimdi de aynısını yapmamız gerekiyor, denenmiş ve sonuçları ülke için gayet olumlu olmuştur. Tabi bu süreçte hangi vatan evladı kendi kişisel menfaatlerini değil de memleketi düşünür o zaman sonuç alınır, siyasetin içine düştüğü bataklık, siyasete giren insanların kişisel çıkar için bu işi yapıyor olmalarından kaynaklıdır, vatanı milleti düşünen birileri gelirse belki bu cendereden çıkarız.

3.  Alıntı Originally Posted by pawn stars Yazıyı Oku
    Şimdi yine karalayalım bakalım bişeyler..
    Spot yatırım olarak pozisyon almış ve askıda kalmış dolar yatırımcısına piyasa son bir fırsat yaratacak....
    Bakalım kimler birilerinden önce uyanık olacak, karını realize edecek yada parmak, kol kesip doların dan kurtulacak..
    Köprüden önce son çıkış, takip edin...
    BİST 100 bu dolar boğma sürecinde 145 /148 bin civarı oluşumuna başlayacak... Henüz fırsat kaçmadı.
    Bol kazançlar
    Hocam,gerçekten öğrenmek için soruyorum,dayanağınız nedir? tv ekonomi kanallarındaki yandaş iktisatçılar veya ekonomistler bile ürkerek konuşuyor,siz nasıl bu kadar rahat konuşuyorsunuz?

Hayır burada,sizin öngörülerinizin tutmayacağını kanıtlamak adına sayfalarca yazı yazabilirim ama ciddi soruyorum,gerçekten sizin bilip bizim gözden kaçırdığımız ne olabilir?

4. '' Derwall gitti Jupp geldi

Jupp gitti Denizli geldi

Denizli gitti Terim geldi

Terim gitti geldi gitti geldi

Terim öldü ......''

GS ?
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,300
     Alıntı Originally Posted by abartin Yazıyı Oku
    Siyasete dair yorumlar gorunce kisaca bir iki cumle yazmak istedim...

Halkın kötü olduğu yerde iyi siyasetçiden söz edilemez.

6.  Alıntı Originally Posted by british Yazıyı Oku
    '' Derwall gitti Jupp geldi

Jupp gitti Denizli geldi

Denizli gitti Terim geldi

Terim gitti geldi gitti geldi

Terim öldü ......''

GS ?
    Manşetler : Derwal namaz kılmayı bilmiyor
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Alıntı Originally Posted by pawn stars Yazıyı Oku
    Spot yatırım olarak pozisyon almış ve askıda kalmış dolar yatırımcısına piyasa son bir fırsat yaratacak....
    Bakalım kimler birilerinden önce uyanık olacak, karını realize edecek yada parmak, kol kesip doların dan kurtulacak..
    BİST 100 bu dolar boğma sürecinde 145 /148 bin civarı oluşumuna başlayacak... Henüz fırsat kaçmadı.
    Bol kazançlar
    yazmaya başladın gene git viopa yaz bir sürü borsa topiği var oraya ayz alttan alta doalra geydirerek masturbasyonmu yapıyon daha önceki doalr yorumların elinde patladı 145 neye göre 145
    ülkeninn ve ekonoıminin d-urumuna bakarak mı
    sen hangi pencereden bakıyorum ama benim baktığım pencere 69.069 diyor dış ticaretin iç ticaretin borçlanmanın işsizliğin üretimin ithalatın bankaların haline bakınca böyle gözüküyor neye göre 145

doalrcı askıda falan değil yatmış piyasayı seyrediyor
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by pawn stars Yazıyı Oku
    Bol kazançlar
    ciddi ciddi ve merak ettigim icin soruyorum..
    birader sen ne iciyorsun , biz de ogrenebilir miyiz, muthis bi sey olmali yoksa bu kafaya baska turlu gelinemez..
    tesekkurler simdiden cevabin icin..
    bir cukurdan cikmak istiyorsan yapacagin ilk sey kazmaktan vazgecmektir..

Sayfa 300/1000 İlkİlk ... 200250290298299300301302310350400800 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •