Şirket sahibide işin içindedir oda buluyordur yolunu
Printable View
Bunun yüzünden bizim martıda çok düştü sanırım ikisini yine dengeleyecekler
https://i.hizliresim.com/Lb2Ezb.png
ÇORBAMIZI ALDIK SON OLARAK EKRAN GÖRÜNTÜSÜNÜ ATAYIM KALANLARA BOL KAZANÇLAR
Bunda bir atak yapar diye martıları verdik buna daldıl bakalım neler olacak o bizemi verecek biz onamı sağlık olsun şahsıma 1,20 üzeri rakam martıdaki zararı kurtattırır
aslında yataya bağlayacağı yeri gösterdi (1.04).......k ytd.
Galip satmış bitirmiş....haberi geldi...cok şükürler olsun...artik zaman alma zamanı gibi....2.40 lardan sata sata buraya getirdi dürzü....y.t d...
Bunlarda acıma vicdan diye birşey yoktur bu işin sonunda üstüne bedelli açıklarsalar kimse şaşırmasın
Bugün bir alıp sattık, yine 1,09 dan itibaren bu defa 1 e kadar 3 bin lot lar halinde girdim alim. Gelirse ne alâ, gelmezse yeter, simdilik takibimde, başka uygun hisseler var onlara bakıyorum, onları satınca gerekirse düşmezse 1,11 lerden alırım yarin yine, bana göre fiyat uygun hale geldi.ytd
Arkadaşlar yanlış anlamayın maliyeti 1,50 üstünde olan var mi, fiyat yazmasın sadece benim var diye yazsanız yeterli.
Benim gördüğüm genelde 1,20 ile 1,40 arası gibi.ihtiyacı olan yoksa acil buralara gelir muhakkak. Buradan alan büyük gavatlar mike mike yükseltecekler fiyatı.
benim var hemde onun çok üstünde
1.63 maliyet
bune ya daha asagı gelırmı acaba
galibin dolaylı yoldan 3 milyon daha var...şahsi fikrim.
gıdıyor asagı dogru.destek nerede bunda.
1 görünmeden olmaz....bir ihtimal sapması 1.07,986 geçiyor tepki verirse amenna...
alım yapacaklar 17:30 sonrasını beklesin bence acele etmesinler
hele bi açık pozisyonlar kapatılsın dökülen dökülsün
İlk ve son yarım saat çok önemlidir borsada. Her şey değişir.
1, 30 üzerinde alanlar bir üç beklesin bakalım. Burda bol bo sohbet edin arada ben de katılırım. Dünyanın sonu değil bu sağlık olsun yeter. para gün gelir yerini bulur. Bugün alanlar ise bekleme yapmasın gitsin birçok sağlam hisse var onlardan alsın kafanızda rahat olur. Hem akşam brüt haberi var yarın da fazla bir şey olmaz.5 aşağı 3 yukarı. Tekrardan hissede yüksek maliyeti olanlara geçmiş olsun. Ytd
Brüt takasa girerse al sat yapariz günlük bizde...
2011 de ilk piyasaya çıktığında sağlam pazarladılar millete 1.15 lerden
Bende oldukça yüklü almıştım
1.17 den alıp 1.19 dan mı ne babaların satışa geçtikleri haberi üzerine sattım idi.
(kendi aralarında konuşurken şansa duydum)
4 senedir 0.30 da günlük 3 kuruş bantta sürünüyordu..
1 tl üstünden sattıklarını 30 50 kuruş arası topladılar hayde bi daha halka arz..
Bugunki hacim dünden daha fazla, vay be pezevenge bak iki günde %30 indirdi kağıdı, 50 milyon hacim iki günde adam resmen dolandırıcı,
Milli iş adamı galip pezeveng i düzenin iş adamı.
SPK tüm bu sahtekarlıklarin devletle birlikte ortağıdır
Lenovo P2a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şahsen 1,08 den aşağı bir20 bin lot alırım 1,05 e kadar bugün, galibi mikmek sevaptır.
2010 2012 dönemi halka açılmalar tam bir soygun oldu
ozbal da bir başka örneğidir bunun..
4 tl lerde 70 kuruşa kadar verdiler..
Bu hisselerde süreç söyle işliyordu o zamanlar..
Halka açılış fiyatı atıyorum 4 tl..
Patron bakıyor talep yok..
Bir spekülatör ile anlaşıyor 30Milyon lotu 2 tl den satıyor 60M u cebine alıp çekiliyor..
Tahta 4 tl den açılınca spekülatör patronun yaydırdığı sahte haberler eşliğinde (bedelsiz yabancı fon ile anlaşma vara viri işte) gelene gidene 300 500 lot bile bakmadan veriyor.
Arada bir hacimsiz üstteki kendi mallarını çizerek döne döne öpe öpe evire çevire bir yukarı bir aşşa satıyor..
Halka açık forumlarda teknik analiz adı altında spekülatörün ekmeğine yağ sürenler (bilerek veya bilmeyerek ama çoğunlukla bilerek ...cabası)
1.50 tl ye kadar satsa 2 tl den peşin ödeyerek aldığı malı 2.50 2.60 ortalama ile çıkıyor..
Bu arada kendi de satışda olduğundan ötürü korkmadan açığa satış da yapıyor..Oradan da kar yazıyor..
Mal devri bittikten sonra senelerce yaprak kımıldamıyor..
Grafikler herşeyi gösterir..Bakmasını bilene..
Borsa böyle biryerdir arkadaşlar..
Arkadaşlar bugün iki defa galibin ırzına geçtim hepinizin adına, pezodan yaklaşık bir asgari ücret aldım bugün.
Bu adamı takip edip yakalayıp tecavüz ediyorum son aylarda ve ben zevk alıyorum bu gavattan. Bugün yine aldım 1,10 alt in da yarına veya kapanışa 1,13 üzeri satarım. Bu itin oyununu biliyorum ben artık.
Böyle şeyleri seans içi pek yazmam ama yarın brüt takası hesaba katın arkadaşlar
Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir
Ziraat marbas teb şeker ak metro bunlar bi hissede hepsi galip adına çalışır, haberiniz olsun, bugunki zirrat marbas ve tebin aldıkları galibin hisseleridir, başkası aliyor sanmayın.