Sayfa 296/459 İlkİlk ... 196246286294295296297298306346396 ... SonSon
Arama sonucu : 3670 madde; 2,361 - 2,368 arası.

Konu: MRGYO - Martı GYO A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by kimyaci Yazıyı Oku
    Ya arkadaş bu şirketlerin sahibi yokmu tüm şirketler galiptenmi sorulur benim şirketim olsa rest çekerim galibe ittir git lan derim
    Şirket sahibide işin içindedir oda buluyordur yolunu

2. Bunun yüzünden bizim martıda çok düştü sanırım ikisini yine dengeleyecekler

3. https://i.hizliresim.com/Lb2Ezb.png

ÇORBAMIZI ALDIK SON OLARAK EKRAN GÖRÜNTÜSÜNÜ ATAYIM KALANLARA BOL KAZANÇLAR

4.  Alıntı Originally Posted by baldayı Yazıyı Oku
    Adam malı satıp gitti geri dönmez ise küçük yatırımcı birbirini yiyip durur artık ytd.
    Bu is hala ky isi değil, mali tekrar topluyorlar bir atak yapar yine ama bugün ama yarın bilmem.

5.  Alıntı Originally Posted by trader5858 Yazıyı Oku
    bu is hala ky isi değil, mali tekrar topluyorlar bir atak yapar yine ama bugün ama yarın bilmem.

takibime aldım seyredip bakacağız

6. Bunda bir atak yapar diye martıları verdik buna daldıl bakalım neler olacak o bizemi verecek biz onamı sağlık olsun şahsıma 1,20 üzeri rakam martıdaki zararı kurtattırır
    Bu forumda yazdıklarım tamamen şahsi düşüncelerimdir,yazdıklarımdan kesinlikle etkilenmeyiniz,yatırım tavsiyesi olarak düşünmeyiniz

7.  Alıntı Originally Posted by tiger Yazıyı Oku
    Bunda bir atak yapar diye martıları verdik buna daldıl bakalım neler olacak o bizemi verecek biz onamı sağlık olsun şahsıma 1,20 üzeri rakam martıdaki zararı kurtattırır
    Bu hisseyi topluyorlar görünüyor, atak ne zaman yapar bugün zorda yarin belki 120 üzeri gösterebilir,

8. aslında yataya bağlayacağı yeri gösterdi (1.04).......k ytd.

Sayfa 296/459 İlkİlk ... 196246286294295296297298306346396 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •