https://pbs.twimg.com/media/Eb7lk29X...pg&name=medium
baddog abimiz gitmiş.
Printable View
https://pbs.twimg.com/media/Eb7lk29X...pg&name=medium
baddog abimiz gitmiş.
bi bakmissin imar cikmis sayin baddog kafasini daglara taslara vurur o zaman
Boyle bi tahtada 47 den 40 bin lot cekip 1 haftada 54 den o 40 bin lotu satmak büyük basari. 1 hafta once deseler inanmazdim , ve de garip geliyor bana. Yine tebrik ediyorum arkadasi.hayirli olsun
SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Benim gorusum borsadaki ralli + teknik + meclis haberi beklentisi birlesince sig hissede olsa riske girdi arkadas ve kazandi en iyi yani bize destek.oldu yoksa sürünürduk 48 lerde.. imar.cikmadan anlami yok dogru ama 40 da da kalsaydi her insan acaba niye ciikmiyor olumsuz habermi var derdi. İmara.kadar boyle dalgalaniriz endeksle ytd
Sağol. Komisyonda belirmiş keratalar. Meclise de alınırsa iyi olur.
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
S6 ve S7 alt bölgelerin 1/1000 imar düzenlemesi yok. Biz o bölgedemiyiz? Çavuşoğlu mahallesi yazmıyor.
BLA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bizim parseller...
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...df6118a142.jpg
S9 s10 bizim olduğumuz bölgeler s9 ağırlıklı parseller. Sıkıntı yok meclisten geçerse önümüz açık.
Kartal Belediyesi Meclisi'nin 02.03.2020 tarihinde gerçekleştirdiği toplantısında Şirketimizin arazisinin de yer aldığı alt bölgelere ilişkin olarak;
- Plan Proje Müdürlüğü'nün 1/1000 ölçekli Kartal Merkez S-9 Alt Bölgesi Uygulama İmar Planı ile ilgili teklifi (2020/6168) ve
- Plan Proje Müdürlüğü'nün 1/1000 ölçekli Kartal Merkez S-10 Alt Bölgesi Uygulama İmar Planı ile ilgili teklifinin (2020/6178) görüşüldüğü, oy birliği ile İmar Komisyonu'na havale edildiği görülmektedir.
S9 ve S10 diye hatırlıyorum ama yanlış olabilir değişmiştir falan sonra başıma bi iş gelmesin.. YTD... tekkeyi bekleyen çorbayı içsin..
Sent from my iPhone using Tapatalk
Turgg 55.35
3 Temmuz 2020
Aliyorum yine.
Dün baddog'un satışlarını karşılamaları tesadüf değilmiş, hadi hayırlısı bakalım...
Bu bizim uzun yıllardır beklediğimiz durum değil mi? Ortalığın bayram yarine dönmesi gerekmez mi? Adamlar öyle kprkutmuş ki, gözümüzü hep temkinli olmak zorunda hissediyoruz kendimizi. Ama her halukarda önümüz açık. Hisse yeni bir faza girer.
Kap haberi düşünce bakalım ne olacak?
Yollarmiki bunlar hep biz aradik biz haber ettik.oyle.yolladilar
Süreç devam ediyor 400 mly piyasa değeri anca oldu, kim aldı kim sattı önemi yok sonuca odaklananlar hata yapmaz.
8 yıldır beklenen haberden bir tek bizim mi haberimiz oldu? Hala gelin mal vereyim diye çabalıyor spek...
400 milyona satılsa arazi 400/7.120=56 tl
1.000 satılsa 1000/7.120=140 tl yapıyor
hayal meyal görecegiz..
MAL VERDİĞİ YOK YAZILANI ALIYOR BENDEKİLERİ ALDI ÇOK AZ KALDI ELİMDE..
Hesabı yapmışsın ama gaptırmışsın. Ama hiç belli olmaz en ufak olumsuzlukta baskılarlar alabilirsin belki. Ama risk tabi belki baskıya fırsat bulamayacaklar bundan sonra...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tavana yapisip saldi galiba
SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hala satan, niye satar? Kime satar anlamıyorum. Gariplik bizde galiba...
SİLKELENMEK İYİDİR:party:
Alıcı olduktan sonra eskilerin satması iyi olur.
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Spek tam bir süzme ,tavana çekse satan olmayacağı için ( ky psikolojısı) buralarda tutuyor ki,algı olsun.
Cep to cep yapılıyor kimse enayi değil imar çıkma aşamasında satacak kadar, aklınızla alay edenler her daim olacaktır, hedefe bakın yoksa malınızı hüpletirler arkanızdanda el sallarlar...
pastayi gorsek alan satani
Adam.aldi satti ama.aldigi zamanda borsa rallide teknik.super ve meclis.haberi.bekleniyor o.yuzden hafim.yaptirdi ilgi.cekti satarkende rahat satti hisse pazar degistirdi kredili.alima acildi yani büyüksen aldigin kokularda büyük oluyor ytd
Ben defalarca aldım 7 yıldır bu hisse de ondan öncede akü de inanın en dip dediğiniz yerden 100 lot dahi alsam 1 kademe üstünü kısa vadede göstermediler. Bu kadar nefes alıp vermenizi dahi izlenen hisse de neyin ne olduğunun farkındayız.
Mesela dikkat edin her olumlu ve olumsuz haberden önce bu hissede işlem yapan ayakçıbaşı mutlaka rüyasında ne haber geleceğini görür ve o gördüğü rüya mutlaka çıkar.Allahın hikmeti olsa gerek işte . :)