+10 yıl. Yıl maliyetimi 800 bile kurtarmaz...
Printable View
Bfren tavan kent 1000 kaç olmuş bedelsizlerin hepsi primli biraz gerçekçi bakalım..Kendi dinamiği ile gitmiyor amacım polemik yaratmak değil fikir alışverişi yoksa yarın da tavan olsa 25 bin daha gelecek güzel para..Ama insanı tedirgin ediyor mu ediyor kazanırken bile keyif almayan bir benmiyim
Bu isin sirri bence ne kaybederken cok uzulmek ,ne de kazanirken cok sevinmek..borsada herzaman firsat var
Sent from my iPhone using Tapatalk
Artik dolar bazli bakmak lazim grafige..80 dolar civarinda bir direnc var..sonra 87-100-114 dolar da tepeler yapmis..daha yolumuz uzun kisaca..bu direk hizli bir yukselis olmayabilir ama ust kademeye ciktigimiz kesin gibi..hayirlisi..ytdegildir
Hisse tavan olmuş kimsecikler kalmamış...
Satanlar olmuştur mutlaka haksız da değiller..
Bir kaçanın bir de kartonu satanın anası ağlamaz derler..
Bir kaç tane ben de verdim bu ara...
Kalan sağlar bellidir, bizimdir :))
İnşallah devam eder
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gecen cuma da deginmistim kendisinden..tahtada yeni ve onemli oyuncular var..bir tanesi epey dikkatimi cekti “global” mesela bugun yuksek bdsz potansiyelli tahtalardan konya,kent ve karton da ilk 5 de net alici tarafta..bu noktada bende dugmeye basildigi hissi uyaniyor..bu arada 11644 net alici kapatti bu arada..yarin 80 dolar ustune cikariz tahminim..kimi takip ettigi cok onemli degil sonuc onemli..umarim bilanco da pastada kremasi olur..ytdegildir
Herdaim sallıyorum. Bıktırdı, bitirdi, tüketti...Psikolojik işkence yaptı, yaptırır! 800 TL olsa zaman zararım var....Arkadaş öbür tarafa göçüp gidecen, gitmeden yap şöyle bi bedelsiz, borsada ismin altın harflerle anımsansın. Ama haala ş.sizlik yaparım, yedi sülaleme sallasınlar diyorsan yapacak bişey yok... müstehak....Şirketlerinde kazandığın para yedi sülalene yeter, Allah daha çok versin, gözü olanın gözü çıksın. Burada TRADEYE KALMADIN! Artık yeter, tatlı tatlı parayı İŞİNİZLE kazanın afiyetle yiyin. Birazda hayır dua al ÜNALLLLL.....
Konu ya çok yanlış yerden bakıyorsunuz uzun süredir elinde tutanlar için buraların bir önemi yok ben dahil öyle 550 imiş 600 bizi kesmez bakın bir arkadaşımız 800 olsa bile ancak maliyeti mi geliyor diyor yani yarın 600 olsa sevincimiz gene buruk bir sevinç olarak içimizde kalır bizim endişemiz kağıda olan güvensizlik her çıkışta tekrar eski yerine geri gelmesi korkutuyor yoksa çıksın gitsin uzaya biz de para kazanalım kim istemez..Bugün sen laf sokarsın yarın Birgün düşer başkası sana laf sokar böyle tekdüze gider..O yüzden gerek yok böyle yorumlara eskilere kırıcı oluyor
bol kazançlar devamı gelir. siz kacırdınız milleti forumdan. satan yok ki. sadece foruma uğramıyorlar benim gibi
Sizin icin yarin kestirmeden 800 yapalim isterseniz sn lalezar[emoji4]..hem beklemezsiniz o kadar uzun sure..su an kritik seviyelerin uzerinde kapatti..sakin olmakta fayda var..yukselislerde azaltilabilir guven az ise bu mutsuz olmayi da panigi de gerektirmez..uzun sure tutanlarin da maliyetine yaklasiyor iste ne guzel..surekli niye bardagin bos tarafi onu anlamak mumkun degil..kar/zarar kardestir..dusecegini hissedersen satip cikarsin..en azindan sattigin seviye 450 degil 550..fena mi
Benim eskilerle bir sorunum yok..ben bu tahtada o kadar olmasa bile ..epey eskiyim bu islerde..benim sorunum surekli negatif enerji yayan ve sukretmeyen insanlarla..boyle kazanilan paranin bereketi de olmaz..herkese selamlar saygilar ve bol kazanclar
Dedeeeemmm benim, sıfır maliyetle sırtında tavan keyfi yaşamanın tadı bambaşkaymış. İlk defa yaşattın bana bu duyguyu, ellerinden öper hasretle kucaklarım! :)
Arkadaşlar,biz küfür ettiysek,negatif enerji yaydıysak
Bugünkü gibi hareketleri yarım bırakmadından
Ky söğüşlemesinden ettik ediyoruz gerekirse edeceğiz
Bi tavan yaptı diye geçmişi unutacak saflıkda değiliz
Sustuysak acabamızdandır
Adam 800 olsa maliyetine gelir diyor
Siz bak 540 oldu şükret diyorsunuz
Beye şükredecek.ortada şükürlük ne var
Olsa olsa hala batmamış olmasına şükrederiz
Hepsi o.
Ekmeği bile kuşe kartona sarıp satıyorken
Bu patronun bu yaptığına ancak lanet okunur
Temettü de yaptıklarıda cabası
Tabi bence
Fransanın Türkiyeye yönelik yaptırım kararına Rum Kesimi dışında kimse katılmadı..Almanyanın burada tavrı çok önemliydi..Olumlu..
Bilanço olumlu..daha doğrusu biz öyle bekliyoruz.Dolar çok uzun zamandır sanki sabit kur rejimi var gibi 686 olumlu..Yurtdışı piyasalar artı olumlu...dünyada para bolluğu var biraz güven gelse ilk gideceği yer borsalar... olumlu..Corona çoğu yerde kontrol altında olumlu..
Yeteri kadar pozitif olduk mu?
olay patrondan cıkalı cok oldu beyler. boşuna ne beddua edin nede dua. borsaya para yağıyor. patronun o bunak aklını alırlar. patronun ömründe hayatında yedi sülalesini toplasan göremeyeceği para şuan bistte dönüyor. kimki patron boşuna büyütmeyin gözünüzde.ister yapsın bedelsizi ister yapmasın. şirketinin tamamını koysun alan cıkar borsada şuan okadar para var. hareket boşuna değil.
Dün dikkat ettim Fenerbahçe maçındaki karton tarftarlara... Statlarda ki olayı söylemeyi unutmuşuz :)))
Şaka bir yana beklediğim hareket gerçekleşiyor geçmiş fk çarpanları ile yaptığım değerlemeyi burda paylaşmıştım ... eğer aksilik olmazsa ikinci çeyrek bilançoya kadar hareket devam eder.
Allah mahçup etmesin inşallah bizi bir an önce yükselsin hedefimize
Sn sertol karton hem emsal bedelsiz potansiyeline sahip şirketlere kıyasla hemde emsal kağıt şirketlerin çarpanlarına göre ucuz diye düşünüyorum,midal olmip ve tireye göre hemen aynı piyasa değerinde iken ama hacim olarak daha büyük ,ayrıca bedelsizlere göre misal kent,petrokent,konya ve frene görede bedelsiz potansiyeli olarak daha potansiyelli olmasına rağmen onların önünde gitmiyor yani baskılanıyor,
Umarım hak ettiği değere gelir.
iPad cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Insallah yarin gene baskilanir; tavan olur patrona saydiririz..sonra yakinda hasbelkader 800 (115 dolar zirve) olur..niye 1000 i gecemedi diye bir tur daha saydiririz[emoji3]..saydira saydira dere tepe düz gideriz, böyle gecinip gideriz[emoji3]
Bu hisse kent gibi 1.000 tl olsa kim neden oldu diyemez,
Tire ve olmip ile aynı piyasa değeini nasıl hak etmiyorsa daha yükseğini temel değerleri söylüyor ise ,umarım kimse önğnde durmaz hissenin
iPad cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
patrona kızdık diye bize kızıyorlar. ben hisse fiyatıyla alakalı kızmıyorum hissedir bu iner cıkar. ki genelde fiyatı yukarı yönlü sıkıntı yok. şirkette iyi yönetiliyor bundada sıkıntı yok. ya arkadaş 10 yılda bu kadar kar eden bir şirketin kap acıklaması olmazmı. yani bilancolar hariç şirketten 1 tane acıklama yok. hiç mi duyurulacak bişey yapmadınız 10 yılda. bu bist yatırımcısına kazık atmaktır adam yerine koymamaktır.benim kızmam bunadır başka 1 sebeb yok. bol kazançlar herkese
İlk olarak Evet bedelsiz ihtimali çok yüksek beklenti yaratıyor bugün benzer beklentili hisseler tavan yapmış olabilir ancak bu çok eski bir beklenti bence esg dahilinde yaşadığımız son yükselişin nedeni..
Diğer hususta şirket faaliyet raporlarında her adım beklenti projeksiyon tek tek yazılmış hatta patron da plastik ambalajın yerini kartonun almasını umudediyor bunu dahi yazmış kişisel notunda yinede çok şeffaf olmadığı konusunda haklılık payı var benim bu kanıya varmamda en büyük etken bist sürdürülebilirlik endeksine başvurmaması oldu bist EIRIS ile anlaşması var Londra merkezli kuruluş bist 50 içinden seçiyor ama bist 100 den de gönüllü olanları değerlemeye tabi tutuyor şu an sürdürülebilirlik endeksine bakarsanız bazı şirketlere gülersiniz bence en hakkeden şirket kartn dur bu yüzden şirkete sorulması gerekir demiştim tatil sonu kendimi toplayıp soracağım inşallah benden önce melek hanım dı galiba soran olursa çok sevinirim..
Allah mahçup etmesin inşallah bizi bir an önce yükselsin hedefimize
Onceden de yazmistim sirket hep benim olsun kucuk olsun felsefesiyle yonetilmis..kabuk degistirmesi , kurumsallasmasi, halka acik sirketin hakkini vermesi lazim hem iletisimde, hem de (odenmis) sermaye noktasinda..isine gelmemis belli ki ama artik mizrak cuvala sigmiyor..suyun debisi o kadar yukseliyor ki duvari delip geciyor zamani gelince..aslinda son 1 ay icinde yazdiklarima bakarsaniz beklentilerimin aksine bir gelisme yok su ana kadar..umarim mahcup etmez..ytdegildir..bol sans herkese
kibas kartona rakıp gelıyor denıyor 3 kat buyuklugunde twıterdan bılen ınceleyen detayını yazarsa forum bılgılenır bu dezavantaj getırırmı gercekten
Onlar omk ve kuşe üretecek rakip olabilir ama daha çok ithalin önüne geçmeyi amaçlıyor okuduğum kadarıyla kipaş diyor bunları..
ABD ihracatı böyle artmaya devam ederse kasad başkanı dediği gibi hepimiz birleşsek bile abd için küçük kalırız yani kipaş açığı kapatır eğer başarırsa..
Endişe etmek gereksiz bence plastik ambalaj yasakları dünyaya yayıldığı zaman ki 2021 ab başlangıcı Almanya kısmen başladı inovatif ürünler ile tek kullanımlık ve ambalaja ikame ürünler üreten şirket iş yetiştiremez.. Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aynen.. Ayrıca 2 3 yıl önce yatırıma başlanmış ama hala açılmamış kipaş tesisini kartn tavan yapınca hatırlatmaları çok iyi niyetli değil gibi... yanılıyorsam kusura bakmasınlar ama insanın aklına düşüyor işte.. Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
teorık eslesnme artı 7 bfren tavanda gıbı onu takıbı bıraksa daha ıyı ama neyse