Originally Posted by
tahminci
Sn. Yarasa, sizin de belirttiğiniz üzere teknik analiz dostumuzdur düşmanımız değil, genelde yanılmaz. Ortalamaları bekleyemeyecek kadar sabırsız olanlar için mum analizi var ancak bu hissede hep terste bırakmış.
Takas analizine hiç güvenmem genelde yanıltmak için kullanılır, orada görülen ortalamaların vs bir anlamı olduğunu düşünmüyorum hele KLGYO tahtasında çöp kadar değeri yok benim için. A1 CAPITAL taşeron işi yapıyor bir çok hissede akıl ve mantık dışı alım satımlarına şahit oluyoruz ve şahsım adına hiç saygım olmayan bir aracı kurumdur, bu tahtada da olmasına nedense hiç şaşırmadım. Günde 50 milyon lotu normalde yüzde 10 marjın olduğu bir borsada hisseleri tabandan dahi verseniz satmanız kolay değildir, demek ki bunun karşıda ayarlı bir alıcısı var. Tabana kadar veriyor gösterirken başka yerden aynı lotları geri alıyor böylece aşırı satıcılı bir piyasa göstermeyi beceriyor. Mutlaka bir hesabı var, bu hesabın bu algıya kapılanlara para kazandırmayacağı ise kesin gibi bir şey. Yani Sn. Yarasa A1 CAPITAL in hareketlerinde bir mantık aramayın sadece bedelli sürecinde taşeronluk yapıyorlar. İyi haftalar bol kazançlar.