Çok sinirliyim emenike, biri de gelmiş hâlâ burdakilere laf etmiş, yaw kardeşim burda millet alınterini kaybediyor, belki geleceğini kaybediyor. Bir gün bir gün de buna sebep olanlara laf et be adam,bir gün be
Printable View
Çok sinirliyim emenike, biri de gelmiş hâlâ burdakilere laf etmiş, yaw kardeşim burda millet alınterini kaybediyor, belki geleceğini kaybediyor. Bir gün bir gün de buna sebep olanlara laf et be adam,bir gün be
%100 haklı :) Dış güçler yok bilmem ne. Adamın yazılarını okudum.
Yabancılar ordinoları fiyat vermeden ne fiyat olursa satalım yaptılar.
Çok bilmişler ülkeyi ne hale getirdiler. O faizi sana 19 dan 23-25 yapsalar
sonra o yüzleri görsem. SOROS yaptı derler bu seferde.
Dolar endeks aşağı bizde yukarı. Kahkahkah
Hiç bir şey göründüğü gibi değildir.
Tam 25 fakika apara izledim. Doların yükselmesi ve borsanın düşmesi konusunda tek kelime edilmedi. Hatta merkez bankası başkanının değişmesi konusundan 2 cümle ile bahsedilip oradan maliye bakanının konuşmasının dolarda düşüş sağladığı piyasalarq moral verdiğ anlatılıp Metaller konuşuldu. Yarın açıklanacak olan mali reformlara ilişkin düzenlemelerden bol bol bahsediliyorduki pes ettim döviz ve borsa ile ilgili tek kelime edilmemesini hayretle izledim
Öğleden sonra tabanlar çözülür diye düşünüyordum ama sabah taban üzerinde kıpraşan kağıtlar bile yapışmış tabana..
Bu ali gitti veli geldi satışının çok ötesinde diye düşünüyorum..
Badem tahtaları bile komple taban..
Hiç bir tutma çalışması falan olmadı..
Bademler mi dağılıyo içten içe nedir..
Bugün tv de biri önce güveneceksin sonra güveneceksin en sonda bi daha güveneceksin dediğinde gülmüştüm ama kısaca durum bu hiç bir kuruma ve kişiye güven duyamıyorsun
Ayhan Abi bugun gorduklerimi yazayim
guven yoksa bunlari nasil oldu ?
Normal zamanda 13.30 dan sonra subeye gidip 100 150 bin tl nakit cekmek istedigim de isimiz sansa kalmis oluyordu
benden once birileri getirmemis ise sonraki gune kaliyordum .
Bugun ise durum farkli 13.30 dan sonra subeyi aradim 110.000$ nakit lazim dedim. beklentim yarina ayarliyalim demeleri idi ama biraz once bir musteri 400.000$ getirdi ondan ayirtiyorum cevabi oldu
Subeye gittigimde ise 2 kisi daha ayni miktara yakin getirdi ve hesaplarina yatirdi . 1 kiside sirt cantasi ile TL getirdi miktari bilmiyorum ama komple 200 luktu oda yaklasik 1m uzerindedir
Ayak ustu Muduru ve parayi yatiran 1 kisi ile biraz sohbet ettik neler oluyor boyle dedigimde verdikleri cevaplar daha ilgincti
Kesin birilerine soz verdiler o yuzden bu seviyelere getirildi.
Hareketin sebebi bu olduguna inaniyorlar . hadi diyelim bu gercek sebeb olsun
Birilerine soz verdigi icin merkez bankasi baskaninin alinip dolarin yukselmesine sebeb olan bir ulkede muduru es gectim o kisi nasil parasini kalkarda bankada tutar ?
Şansa flat kalmışım, bugün siftah yapamadık, zaten direk tabana yapıştı kaldı, işlem yapamadık parada kazanamadık.. iyi tarafından bakacak olursak, enazından para kaybetmedik
numunelik bi dene tabandan lönk var, onuda ilk defa vadeliyi taban gördüm merak ettim yarın nasıl açılacağını
Cuma günü yaptığım diğer alıntımı da aşaya yapıştırcam, düşüncemde değüşük lük yok.
Emeği geçenlere teşekkürler... İyi akşamlar
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
8de programı var aç izle yazı perşembe akşamından
https://i.hizliresim.com/H41DnP.jpg
Abi zaten yoktu..
İşin ilginci badem tahtaları da komple tabana yapışmış..
En azından onlar dipten bi 2-3 yaparlar diyodum..
onu bile yapmamışlar..
eregl 1-2 kalkar gibi oldu thy falan ama ı ıh..yapıştı tekrardan..
1 ay evvel de güven yoktu..bu başka bi satış..
berat geldiği gün taban olmadık idi yaa..hem rahip krizi de var dı o ara..
başka bişi var..
en kötü haberler en dipte gelir , sakin kalın..kötü haberler ard arda gelecektir..
bana da boş yere tatava yapmayın , mk bizde fenerde taban yedikmlakin satmadığın sürece zarar yazmıyorsun ki tabandan alıp 26.60 dan çıktım tekrar taban oldu..
yani diyeceğim şu , bizde alinteri ıle yatırım yapıyoruz , kaldıraçlı piyasada işlem yapmak kolay mı..
12 yıldır bu işin içindeyim kıbrıs kumarhanelerinden beterdir viop..
zararı olan arkadaşlara geçmiş olsun , iyi akşamlar..
şaka maka cevval ford palası da gümledi. bofa bir ton zarar yazdı spotta. çok zorlandım ama değdi :evil:
açıkcası bugün akşama doğru sınai endeks şefliğinde bir toparlama beklerdim. olmaması sorular yaratıyor.
akşam seansı da direkt taban...
Trt1 açılış anonsu; "Dün akşam finansal saldırı yapıldı, sabah yapılan açıklamalarla doların ateşi düşürüldü, piyasalar normale döndü." Milletin aklıyla resmen alay ediyorlar.
Aksam seansi da taban 1381.75 hayirli olsun
Faiz arttırdı diye başkanı görevden aldık 10 yıllık faiz görevden alma sonrası 14’den 19’a çıktı .. :notr:
Hiç kaçış şansı vermedi, direk taban
enteresan
İiiki bi jeton atmışız onu sıfırladık, way bea
ikinci tabanı da gördük ya daha ölsekte gam yemeyiz
Bu gece kabine değişikliği ile Naci Ağbal'ı maliye bakanı atarsa belki...
Ben kendi adıma Naci Agbal geldiğinde üzülmüştüm. Bu adsm sayesinde paçayı yırtacak diye. Fetoculer bile bu kadarini hayal edemezdi. Çoğu gülüyordur. Dahası artık tarihe karıştı bir yada iki parti. Minnacık umudu olanlar da terkedecek. Bunun bedeli parti içinde de ödetilir. Yandaş medya da.
Yeni gelin gibi mala atlamayacaksın da derler
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
gece yarısı görevden alınan kişi atanır mı ki....
https://www.hisse.net/topluluk/showt...61#post5249661
Gün 18:15 de bitti ..akşam seansı başladı ..1381.75 taban açtı ..8345 kontrat tabanda bekliyor
Sevgili gundwane ,sen iyi bir borsacı ve efendi ,samimi bir forumdaşsın ..en iyi komutanlar bile savaş kaybeder ..geçmiş olsun ..yakın zamanda zararın çıksın umarım ..sevgiler :)