Sayfa 297/1001 İlkİlk ... 197247287295296297298299307347397797 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 2,369 - 2,376 arası.

Konu: Viop XXXII

1.  Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Öğleden sonra tabanlar çözülür diye düşünüyordum ama sabah taban üzerinde kıpraşan kağıtlar bile yapışmış tabana..
    Bu ali gitti veli geldi satışının çok ötesinde diye düşünüyorum..
    Badem tahtaları bile komple taban..
    Hiç bir tutma çalışması falan olmadı..

Bademler mi dağılıyo içten içe nedir..
    Benim aklıma borsayla ilgili eskilerin meşhur lafı geliyor;

Borsada dip yoktur; dip diyeni diplerler 🙂
    ytd..

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Olay ali gitti veli geldi meselesi değil olay artık kimseye ve hiçbir kuruma güvenilmemesi meselesidir
    bence halk bankasına yüklü ceza gelecek. rte inatlaşıp eski halkbanklıyı mb başkanı yaparak restleşti. yabancı da reste rest yaptı.
    audentes Fortuna iuvat

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye/İstanbul
    Gönderi
    4,100
    Aynen başkan, guven ruh gibidir..çıktıgı bedene bir daha dönmez.

Ben yaptım oldu.kah kah kah
     Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Olay ali gitti veli geldi meselesi değil olay artık kimseye ve hiçbir kuruma güvenilmemesi meselesidir
    Hiç bir şey göründüğü gibi değildir.
    Hiç bir şey göründüğü gibi değildir...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Osmanlı Toprakları
    Gönderi
    1,211
     Alıntı Originally Posted by effendy75 Yazıyı Oku
    Benim aklıma borsayla ilgili eskilerin meşhur lafı geliyor;

Borsada dip yoktur; dip diyeni diplerler ��
    Son kelimesi biraz farkliydi diye biliyorum
    Parayı Mezara Götüren yoktur ama Paranın Mezara götürdüğü çoktur.

Bugün tv de biri önce güveneceksin sonra güveneceksin en sonda bi daha güveneceksin dediğinde gülmüştüm ama kısaca durum bu hiç bir kuruma ve kişiye güven duyamıyorsun
    bir halt olacağı yok.

6.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Ayhan Abi bugun gorduklerimi yazayim
    guven yoksa bunlari nasil oldu ?

Normal zamanda 13.30 dan sonra subeye gidip 100 150 bin tl nakit cekmek istedigim de isimiz sansa kalmis oluyordu
    benden once birileri getirmemis ise sonraki gune kaliyordum .
    Bugun ise durum farkli 13.30 dan sonra subeyi aradim 110.000$ nakit lazim dedim. beklentim yarina ayarliyalim demeleri idi ama biraz once bir musteri 400.000$ getirdi ondan ayirtiyorum cevabi oldu
    Subeye gittigimde ise 2 kisi daha ayni miktara yakin getirdi ve hesaplarina yatirdi . 1 kiside sirt cantasi ile TL getirdi miktari bilmiyorum ama komple 200 luktu oda yaklasik 1m uzerindedir
    Ayak ustu Muduru ve parayi yatiran 1 kisi ile biraz sohbet ettik neler oluyor boyle dedigimde verdikleri cevaplar daha ilgincti
    Kesin birilerine soz verdiler o yuzden bu seviyelere getirildi.
    Hareketin sebebi bu olduguna inaniyorlar . hadi diyelim bu gercek sebeb olsun
    Birilerine soz verdigi icin merkez bankasi baskaninin alinip dolarin yukselmesine sebeb olan bir ulkede muduru es gectim o kisi nasil parasini kalkarda bankada tutar ?
    08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

7.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    1587 flat,
    eski puanlamaya göre 1000 point yeter, bugün de harclığımızı aldık, hergün para dağıtıyorlar burda

Emeği geçenlere teşekkürler... İyi tatiller
    Şansa flat kalmışım, bugün siftah yapamadık, zaten direk tabana yapıştı kaldı, işlem yapamadık parada kazanamadık.. iyi tarafından bakacak olursak, enazından para kaybetmedik
    numunelik bi dene tabandan lönk var, onuda ilk defa vadeliyi taban gördüm merak ettim yarın nasıl açılacağını
    Cuma günü yaptığım diğer alıntımı da aşaya yapıştırcam, düşüncemde değüşük lük yok.

Emeği geçenlere teşekkürler... İyi akşamlar

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Yorum yapacak olursak, bu düşüş haftaya da devam eder gibime geliyor, gerçi düşündüğümüzün terside olabilür bilemem ama bana kalırsa ptesi günün dibinden ve selin önünden kütük kapmak için lönklüycem
    yaw arkadaş o değilde endekis düşerken çoğunlukla neden lönkcü oluyoruz bilemiyorum.
    Haaa teperse yeterince pirim yaparsa şortta acabilürüm yani oyuna göre strateji üretmek daha kolay oluy
    Hamdım Piştim Yandım

Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    bence halk bankasına yüklü ceza gelecek. rte inatlaşıp eski halkbanklıyı mb başkanı yaparak restleşti. yabancı da reste rest yaptı.
    Olabilir olmayabilirde ama halkb ye ceza gelmesi ile endeks tabana oturmaz otursada tabanda kalmaz doalr %10 olmaz
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 297/1001 İlkİlk ... 197247287295296297298299307347397797 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •