dokuz ossüç..
osdört oldu.
Printable View
dokuz ossüç..
osdört oldu.
Ülkeyi meğer bu adam yönetiyormuş, her dediği yapılmış...
Harp okulları, askeri okullar, sınıf okullarımızın dışındaki askeri okullarımızın tamamının Milli Savunma Bakanlığımıza bağlanmalı dedik, bağlandı.
Jandarma Genel Komutanlığı’nın Genelkurmay’la göbeği kesilsin ve İçişleri Bakanlığı’na bağlansın dedik, bağlandı.
Yüksek Askeri Şurası’nın yapısı değişsin dedik, eski yapısıyla başbakan ve milli savunma bakanı sivil iki kişi, onun karşısında on dört orgeneral vardı. Şimdi bunun yerine, yedi tane sivil, başbakanımız, üç başbakan yardımcısı, milli savunma bakanı, adalet bakanı, içişleri, dışişleri bakanı Yüksek Askeri Şura’nın içerisinde, dolayısıyla alınacak kararlarda, sivil iradenin hakimiyeti var.
Askeri yargı kalksın dedik, o da gerçekleşti.
Başkanlık sistemi gelsin dedik, o da geldi.
Önerilerimizin tamamına yakını 15 Temmuz sonrasında gerçekleşti.â€
https://tele1.com.tr/sadat-baskanini...-cikti-489389/
Hedge etmediler cunku hedge in maliyeti yuksek
Sent from my LM-G710 using Tapatalk
9.35 vurdu çekti.
Yarın da hareketli olacak demek
Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Düştü düştü 9.33.
Çok yakında 10 gayme diyordum, hedef 10.50 gayme.
Üfe % 40 buradan hesaplayarak 1 Ocak dolar gayme kuru 7.43 % 40 = 10.50 kur normaldir.
ABD, Almanya ve Fransa dahil 10 ülkenin Ankara'daki büyükelçileri, Osman Kavala'ya ilişkin açıklamaları nedeniyle Dışişleri Bakanlığı’na çağrıldı / Anadolu Ajansı
9.40 vurdu çekti.
Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Meret her dakika artıyor gece gündüz demeden.
9,3631
Yeter gerçekten yeter.
Güne uyanmaya korkar oldum.
Çünkü ben dolar mıçıyorum.
9,30. Merkez pankacılar piyasayı bastı..
Gunaydin Muhterem,
Hayret bu saatte..:)
Habermi var, insider bilgi mi var, bişey var :)
F5121 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
TÜSİAD/Özilhan: Başta Merkez Bankası olmak üzere düzenleyici kurumların bağımsızlığı tartışma dışı olmalı
Dolar/TL 9.2805 ile gün içi en düşük seviyesinde
yedire yeride veriyor namıssızlar. gün sonunda 2 liraya iner mi?
https://pbs.twimg.com/media/FCClY3oW...g&name=900x900
Crash tüm hızıyla otobanda.!!
Aslında teorik olarak haberin bahsettiği şey doğru. TL'nin rezerv para olmamasını atlamışlar sadece :)
USD'ye sonsuz talep olmasına rağmen 0.25'te tutmakta zorlanıyorlar faizi. Bizde ise tam tersi, TL'den kaçış sonsuz hızla gerçekleşiyor. Bunun üstüne faiz indirimi direk intihar olur.
ytd
Yine rüya görüyor yani bu siyasal islamcılar. Gerçeklerden bu kadar kopuk olmanın psikiyatride bir tanımı vardır illa ki. Şizofreni olabilir.
Yahu bu faiz enflasyon ilişkisine dair laflar analizler tamamen çöp.verilerden birini bilmiyoruz ki enflasyon rakamları çakma.gercek enflasyon tüm dünyada halklardan saklanıyor.bilinmiyen bir veriyle nasıl hesap yapacaksın ki.amerika da da bizde de gerçek enflasyon faizin çok üstünde.herkes aslında hızla fakirle siyor
Yılbaşından bugüne net asgari ücret 380$dan 303$a düşmüş(2826/9,30TL=303). Sanırım perşembe sonrası 300 altı görülür...
Slm Ayhan Başkanım.!!
Saygılar.!!
Afrika gezisi ne zaman bitecek. Malum ben burada yoktum merkez başkanı laf dinlemedi diyebilir. Yurt dışı gezileri böyle kullanılıyor bazen bu ülkede.
Euro/TL rekor üstüne rekora koşuyor.!!
Arkasına almış Euro/dolar paritesini.!!
Akşama doğru Dolar/ TL ralliye devam eder.!!