nerde yükseldi bizmi göremedik tahta 28 den düşmüş.
Printable View
Ağır abi sabah panikletip sattırdı birilerine yine, kapanışa kadar bu gücünü koruyabilecek mi bakalım.
Tam gidiyor derken geri gelmesi yokmu fitil ediyor adami
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Abi geçen haftadan beri yükseliyor ya ondan dedim
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugün sıra Tcell'de galiba, sabahki çalkalamada mal alamadı ki dinlenmeye çekildi.
Palaya dün biraz çemkirdik alın dotunuze girsin dedi bugün :)
Ertelenen genel kurulla ilgili hala haber yok. İmtiyaz uzatımı başvurusu ile ilgili hala haber yok. 5 g lisansı ile ilgili hala haber yok. Siz ne işe yarıyorsunuz ey yöneticiler???huzur hakkı alırken huzur buluyormusunuz???seçimde bitti neyi bekliyorsunuz artık...
Şu günde bile dansöz gibisin be pala emmi sürsene yukarıya p*şt
TL, haliyle hisselerin değeri sadece öğlene kadar %7.5 eridi, bu değeri altın prim yapan büyük zararda.
Çok çalkalıyor, al-satçıları sepetlemek için bonkörlüğe başladı tahtacı, toplaya toplaya.
Pek kıymetli sayın ağır abi 18.50 direncini yokla bari, bizim için değil fonun değeri artsın diye.:)
dolar bazlı 3 -5 hisse dışında geri kalanlar pert... yeni bir 21 aralık 2021 hareketine benziyor...
o zaman bende 23 haziran 2023 e dikkat derim:halay::halay::halay:
Yükselişte zayıf düşüşte güçlü. Allah kolaylık versin arkadaşlar
Bu hisseye yatırım yapan on yıl gözden çıkarmalı. Toruna alacaksın .
Öyle yok iki dakikada beşiktaş :party:
düşsede alsak biraz daha ne güzel topluyorduk 13 xx lerden
bu sefer gelsin affetmem hem tarihi usd dip olmuş olur :rules:
geçen sene 10 liradan evi satıp basmıştım tüm parayı.bence son düzlükteyiz.yanlış hatırlamıyorsam varlık fonu bankalardan 1,27 dolar civarı devralmıştı yüzde 55 lik kısmı. Bunun parasını hisseleri satarak geri ödeyecekti.3-5 dolar en kötü fiyata satmalı ki borcu kapatıp kar ettim desin. İmtiyazı,lisansı halledip şirketin değerini biran önce arttırıp satması lazım. Genel kurul ertelenmişti. Bu konular çözülüp şirkete talip bulunmalı. Halka arzıda deneseler kimse almaz bu haliyle. Hazır yeni arz olan şirketler varken kimse bunun yüzüne bakmaz bu durumda. Blok satış için şirketi cazip hale getirmeleri lazım. Lisanssız,imtiyazsız şirkete kimse gelipte milyarlarca dolar yatıracak kadar aptal değildir.ayrıca alacak kurum yönetim hakkıda ister. Arpalık gibi yönetilen şirkete kimse yanaşmaz.
sikinti yok elimizdeki mallar dışında :party:
biraz mal alma istyeği var çeksin 19 a yağmur gibi mal gelir buralar boşa kürek.
18.70 -19.60 arasında mal gelkir bence.
18.50 üstü haftalık kapanış talep ediyorum tahtacıdan, haftaya da 20'li rakamlar, isteyenin yüzü kara...
Mevcut beklentilerden biri ile ilgili bir gelişme mi var acaba, geç bile kaldı, imtiyaz onayı mesela.
22 haziranda sudiarabistan prensi gelecek. Muhtemelen ttkom özelleştirmesi de görüşülecek konular arasında olabilir. Aşağıdan iyi topladılar çaktırmadan döke döke yukarı gidiyor
Hisse ileri geri yaparak tavana yaklaşıyor, var bir şeyler ama ne, hayırlısı bakalım.
Buranın palasına sövünce gereğini yapıyor :)
son olarak Caroline üzerine çıkmişti şimdi Caroline ile boy ölçüşüyor.... 19.61 - 19.83 aralığı önemli.. iyi çalışmalar..
https://i.hizliresim.com/9lbcuhl.png
https://i.hizliresim.com/ng50rxr.png
Bugün tavan olurmu sizce Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tutunamadı salıyor gene Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.