Sayfa 298/584 İlkİlk ... 198248288296297298299300308348398 ... SonSon
Arama sonucu : 4666 madde; 2,377 - 2,384 arası.

Konu: TTKOM - Türk Telekom

1.  Alıntı Originally Posted by bigdata Yazıyı Oku
    dolar bazlı 3 -5 hisse dışında geri kalanlar pert... yeni bir 21 aralık 2021 hareketine benziyor...

o zaman bende 23 haziran 2023 e dikkat derim
    dün hem kurdaki hem endekste hareket biraz tuhaftı... 23 haziranı beklemeden masayı devirmeseler bari)

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Akinonya Adası Kuzey Şato
    Gönderi
    3,990
    Bu hisseye yatırım yapan on yıl gözden çıkarmalı. Toruna alacaksın .
    Öyle yok iki dakikada beşiktaş
    düşsede alsak biraz daha ne güzel topluyorduk 13 xx lerden
    bu sefer gelsin affetmem hem tarihi usd dip olmuş olur
    İŞ İŞ YAPMAZ. ADAM İŞ YAPAR. ms2026 Akinolu Kentuf.

3.  Alıntı Originally Posted by kentuf Yazıyı Oku
    Bu hisseye yatırım yapan on yıl gözden çıkarmalı. Toruna alacaksın .
    Öyle yok iki dakikada beşiktaş
    düşsede alsak biraz daha ne güzel topluyorduk 13 xx lerden
    bu sefer gelsin affetmem hem tarihi usd dip olmuş olur
    geçen sene 10 liradan evi satıp basmıştım tüm parayı.bence son düzlükteyiz.yanlış hatırlamıyorsam varlık fonu bankalardan 1,27 dolar civarı devralmıştı yüzde 55 lik kısmı. Bunun parasını hisseleri satarak geri ödeyecekti.3-5 dolar en kötü fiyata satmalı ki borcu kapatıp kar ettim desin. İmtiyazı,lisansı halledip şirketin değerini biran önce arttırıp satması lazım. Genel kurul ertelenmişti. Bu konular çözülüp şirkete talip bulunmalı. Halka arzıda deneseler kimse almaz bu haliyle. Hazır yeni arz olan şirketler varken kimse bunun yüzüne bakmaz bu durumda. Blok satış için şirketi cazip hale getirmeleri lazım. Lisanssız,imtiyazsız şirkete kimse gelipte milyarlarca dolar yatıracak kadar aptal değildir.ayrıca alacak kurum yönetim hakkıda ister. Arpalık gibi yönetilen şirkete kimse yanaşmaz.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Gönderi
    3,990
     Alıntı Originally Posted by temelci Yazıyı Oku
    geçen sene 10 liradan evi satıp basmıştım tüm parayı.bence son düzlükteyiz.yanlış hatırlamıyorsam varlık fonu bankalardan 1,27 dolar civarı devralmıştı yüzde 55 lik kısmı. Bunun parasını hisseleri satarak geri ödeyecekti.3-5 dolar en kötü fiyata satmalı ki borcu kapatıp kar ettim desin. İmtiyazı,lisansı halledip şirketin değerini biran önce arttırıp satması lazım. Genel kurul ertelenmişti. Bu konular çözülüp şirkete talip bulunmalı. Halka arzıda deneseler kimse almaz bu haliyle. Hazır yeni arz olan şirketler varken kimse bunun yüzüne bakmaz bu durumda. Blok satış için şirketi cazip hale getirmeleri lazım. Lisanssız,imtiyazsız şirkete kimse gelipte milyarlarca dolar yatıracak kadar aptal değildir.ayrıca alacak kurum yönetim hakkıda ister. Arpalık gibi yönetilen şirkete kimse yanaşmaz.
    telekom

adı üstünde kom
    terten oku oda kötü ahahaha

sıkıntı yok herşey kontrol altında temelci

5.  Alıntı Originally Posted by kentuf Yazıyı Oku
    telekom

adı üstünde kom
    terten oku oda kötü ahahaha

sıkıntı yok herşey kontrol altında temelci
    Toplaya toplaya zaten yakında şirketi ele geçirecem. Yakındırdır gidip ceo nun koltuğuna oturmam😁😁😁

6.  Alıntı Originally Posted by temelci Yazıyı Oku
    Toplaya toplaya zaten yakında şirketi ele geçirecem. Yakındırdır gidip ceo nun koltuğuna oturmam😁😁😁
    yüzde 87 si varlık fonu hazineden olunca , piyasadaki lotları tamamını da alsan bir şey olmuyor. ;))) Kamu %43 ünü satsa dahi bir şey değişmez, yönetim kamuda kalır.. Bu şartlarda %43 ünü kim alır ki

7.  Alıntı Originally Posted by bigdata Yazıyı Oku
    yüzde 87 si varlık fonu hazineden olunca , piyasadaki lotları tamamını da alsan bir şey olmuyor. ;))) Kamu %43 ünü satsa dahi bir şey değişmez, yönetim kamuda kalır.. Bu şartlarda %43 ünü kim alır ki
    Aynen, hem dolaşımdaki %13'lük kısmının da büyük bölümünü değişik kurumlar aracılığıyla depolamışlardır büyük olasılıkla, takastaki ilk 10 mesela.
    Yan bu şirket ve hisse ile ilgili yapmak istedikleri veya düşündüklerini yapmak için elleri çok rahat.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Gönderi
    3,990
    sikinti yok elimizdeki mallar dışında

Sayfa 298/584 İlkİlk ... 198248288296297298299300308348398 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •