Hırsız .....ler yine hisseyi p.i.ç etti..!!!
Printable View
Hırsız .....ler yine hisseyi p.i.ç etti..!!!
Nerede bu çok bilmiş Sivas kangal'ı..???
Yağlayıp ballayıp milletin elime verdiniz yine adi hırsızlar..!!!
Yatırım tavsiyesi değildir..!!!
Hisse zirvedeyken herkes konuşur, önemli olan o zirveye gelmeden önce bunu söyleyip günü gününe doğruları söylemek..!!!
İşine gelince patronu öv, projeleri öv, önemli bilgi veriyormuş gibi milleti gaza getir, sonra hissede operasyon çekilirken kapı arasından bakıp kıs kıs gül..!!!
Algı ile milleti koyun yerine koyanları sürüme bekçi köpeği yapıcam haberleri olsun..;-))
evet 8-9 kadar her türlü pislik operasyon yapıldı bu hissede ama son iki gündür hareketleri operasyon olarak değerlemek akla ziyandır biraz makul olmak lazım... bu yollar taşlı çakıllıdır bir hisse sürekli yükselemezki..
Peki o zaman ben operasyonun olacağı günü nereden biliyorum..???
Bunların yaptığı tekniği bahane edip hisseyi baskılamak, istersen 2023 te hangi ay ne fiyat olacak tek tek yazarım, ama ben yazdıktan sonra tıpkı dünkü gibi oyun yeniden şekillenir..;-))
Bunları bilmek için dahi olmak gerekmez, azıcık takip biraz tecrübe ve orta seviye zekâ yeterli..;-))
Bak biz kâr al yaptığım parayı ne yapıyoruz..;-))
Acaba hangisini satıp diğerinde çoğaltsam..;-)))
https://twitter.com/1453__Murat/stat...vYmUvmpBpmKu3w
Birileri patron güzellemesi yapıp, saklanan bilgileri veriyormuş gibi yapınca gideceğine inanıyorsunuz da, ben yazınca niye inanıyorsunuz..???
Nasreddin hocanın dediği gibi, kazanın doğuracağına inanıyor, öldüğüne inanmıyor bazı akıllılar..;-)))
Yatırım tavsiyesi değildir..!!
Algıyı yöneten dünyayı yönetir..!!!
Seni terste bıraktı sanırım bu kadar alıp satma sende [emoji533]SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Beni terste bırakmış..;-))))
Yahu kardeş, benim iki hesabım var diye kaç kez yazdım, 0.77 maliyetli milyon Luk hesaptan tek lot satmam, taki maliyet 0.35 kuruşa ve hisse fiyatı 35 TL ye gelene kadar..!!!
Bunun için de sabırla bekleyeceğim bir yılım kaldı..!!!
ikinci hesabımda sadece bir milyon var, onunda sadece üçte biri kadar al sat yaparım, komşunun pilanına kanıp eldeki bulgurdan olmamak için..;-))
Enson yaptığım takasta gözdenen ne aldığımı herkes gördü, daha da alacağız merak etme..!!
Azar azar Ahmet'in mallarını tırtıklamaya devam..;-))
http://share.matriksdata.com/shareMa...12131905123967
Yükselen grafiğini bozmak izin kendi hesapların arasında fiktif işlem yapacaksın, yükselirken milyonlarca lot işlemle ıkına ıkına gideceksin, düşerken bir milyon lot gerçek işlem olmayacak, sonra buraya diktiğin kangal kuçuları hisse çok gitti biraz satın imajı yayacak, sende bedavadan malını geri alıp 28 Şubat ta 30-35 TL den milletin eline vereceksin..!!!
Yemezler koçum, ancak üçün birini alırsın, onuda daha fazlasıyla iade edersin..!!!
Senin kangalları benim malların bekçisi yapacam yaz bunu kenara..!!!
Son olarak; Şubat sonu BIST 6,250 puan Mart sonunda 7.000 puan..!!!
İnanmayanlara bu yazıyı tekrar koyup gereken cevabı vereceğimi şimdiden bilsinler..:rules:
14.12.20022 sayfa 298..!!!
Kendime ve hırsızlara dip notumdur..!!!
https://twitter.com/YFinansman/statu...VbrR64L-AD9Dng
Bu hırsızların ısmarlama raporcusu da üzerine düşeni yapmış yine..!!
Kendisi 20,40 tan malı satarken niye vermedi bu haberi sizce..???
Anlaşılan Ahmet efendi sürüyü dört bir taraftan kıskaca almak için bütün kangalları sahaya sürmüş..;-))
Yatacak yeriniz yok sizin adi hırsızlar..!!!
Her zamanki gibi kuçuların sesi düşerken çıkmıyor..!!!
Ancak sayfanın altında isimlerini görüyoruz..;-))
Nerede sizin cok bilmiş çoban, koyunlarına niye sahip çıkmıyor, yoksa kurtları sürüye salan ta kendisi mi..???
Milletim malını çalan millletin kamışını yesin, adi hırsızlar..!!!
Hisse devre kesti, ama yine bizim kangal kuçularından tek kelime teselli yorumu yok..!!!
Sizin ne mal olduğunuzu herkes görecek fırsatçı hırsız kuçular..!!!
https://twitter.com/1453__Murat/stat...SeLaRgOWE0W9sg
Benim malları besleyip büyüten Sivas Kangallarına selam olsun..:halay:
Alemin tek akıllısı siz değilsiniz..;-))
Bizim mahalle 2.etap ile de sözleşme imzalandı, açıkta üzerimize alınmamış ihale kalmadığına göre, yenileri lazım :)
bugün bodrum ihalesi var ozakın bir önceki ihalede alamadığı bodrum ihalesini alan cevahir çekilmiş diyorlar doğrumudur...
cevahirin ortağında bir sıkıntı oldu , ortağının kim olduğunu yazmayayım ona da siz bakın ...
ihale zaten çok yüksek rakama bitmişti, olması gereken rakam max. 6 milyar civarıydı. Bunu da DAP verdi tam alırken bu astronomik teklif geldi son anda, escümle sözleşmeyi imzalamaya gelmedikleri için iptal oldu, yılbaşı civarlarında ihale tekrar yapılacak büyük ihtimallen...
bugünkü ihale 14.30 da açık artırma ile başlayacak, şansımız az bence ... Emlak konut yılbaşı ertesinde birkaç değeRli yeri daha ihaleye açmaya hazırlanıyor , elbet bunlardan bir yada ikisi net hedef yapılacak ve alınacaktır diye düşünüyorum...
TUİK emlak satış verilerini açıkladı. Geçen aya göre daha yüksek satış olmuş ancak geçen seneye göre tabii daha düşük seyretmiş satış rakamı.yabancılar toplam satışın yüzde 5.2 sindeler..Yüzde 5 kemik oldu zaten , hergeçen gün yukarıya tırmanıyor kredinin olmadığı zamanlarda zaten. Yılbaşına yakın bir kredi çalışması olacak, bununla birlikte satışın çok hızlanacağını düşünmekteyim. Zaten elimizde satışta olan 2 , satış ofisi kurulup satılmaya başlanacak olan 2 yani toplamda 4 projemiz olacak.
Ekleme yapmakta fayda var , istanbul halen 1 numara. Her ay yaklaşık 20 bin konut satılıyor öyle ya da böyle . Kendi kendine bir ekonomisi ve gücü olduğu muhakkak. Yabanacılar içinde sıralama pek değişmiyor rus, iran, ırak, ukrayna diye devam ediyor.
Son 3 aydır da saudi arabistan ile aramızın düzelmesiyle beraber arapların da ciddi bir talebi oluştu... Yabancı ilgisi devam eder herşekilde...
Uçtu! uçtu! kedi uçtuuuuuu!....
https://www.dunya.com/sektorler/konu...-haberi-677473
özak ihaleye girmiyor...
iş yatırım satışları abarttı, devre kestirtti sağolsun...