evet 8-9 kadar her türlü pislik operasyon yapýldý bu hissede ama son iki gündür hareketleri operasyon olarak deðerlemek akla ziyandýr biraz makul olmak lazým... bu yollar taþlý çakýllýdýr bir hisse sürekli yükselemezki..
evet 8-9 kadar her türlü pislik operasyon yapýldý bu hissede ama son iki gündür hareketleri operasyon olarak deðerlemek akla ziyandýr biraz makul olmak lazým... bu yollar taþlý çakýllýdýr bir hisse sürekli yükselemezki..
nasip....
Peki o zaman ben operasyonun olacaðý günü nereden biliyorum..???
Bunlarýn yaptýðý tekniði bahane edip hisseyi baskýlamak, istersen 2023 te hangi ay ne fiyat olacak tek tek yazarým, ama ben yazdýktan sonra týpký dünkü gibi oyun yeniden þekillenir..;-))
Bunlarý bilmek için dahi olmak gerekmez, azýcýk takip biraz tecrübe ve orta seviye zekâ yeterli..;-))
Yatýrým tavsiyesi deðildir..!!!
Birileri patron güzellemesi yapýp, saklanan bilgileri veriyormuþ gibi yapýnca gideceðine inanýyorsunuz da, ben yazýnca niye inanýyorsunuz..???
Nasreddin hocanýn dediði gibi, kazanýn doðuracaðýna inanýyor, öldüðüne inanmýyor bazý akýllýlar..;-)))
Yatýrým tavsiyesi deðildir..!!
Algýyý yöneten dünyayý yönetir..!!!
Seni terste býraktý sanýrým bu kadar alýp satma sende [emoji533]SM-A530F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
nasip....
Yer Ýmleri