Salih Neredesin Salih? Seni çağırıyorlar
🤣
Printable View
Herkesi zengin etti sağ olsun Dede!
çok dağıldı mal çokkk. umarım kredili alım yapan vs olmaz atletli kotludan...
''Yeni fabrika yatırımımızla ilgili olarak gelinen son noktada, yapı kullanım izni belgesi başvurusu, yapı kullanım izni belgesinin alınması ve ürün satışı öncesi yasal izinlerin tamamlanması süreci devam etmektedir.
Daha önceki açıklamamızda, 2024 yılı 15 Ekim tarihine kadar yetkili taahhüt firmasından fabrika sahasının teslim alınmasının planladığı duyurulmuştu. Gelinen son noktada fabrika sahası yetkili taahhüt firmasından teslim alınmış olup Kasım ayı içerisinde seri üretim öncesi gerekli yasal izin süreçlerinin tamamlanması hedeflenmektedir.
Gelişmelerden haberdar olmanız adına kamuoyunu düzenli olarak bilgilendirmeye devam edeceğiz.''
Yeni fabrika sahası müteahhit firmadan teslim alınmış. Kasım ayı içinde de seri üretim için gerekli izin işlemleri tamamlanacaktır şeklinde kap bildirimi yapılmış.
Pozitif haber gibi...
CPH2125 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Mesala soruyorum,forumda kaç kişi kasım ayında alınacak olan seri üretim izniyle seri üretime başlanacağına inanıyor.:wu:
Tabiki iyi olsun istiyorum bende,ama bu kan emici haramzadelerin ne kadar güvenilmez olduklarını yaşayarak gördü herkes.o yüzden ben hep bardağın boş tarafına bakarım önce,ki dolu tarafı gelirse zaten mutlu olurum boş tarafı gelirsede zaten beklediğim için hayal kırıklığına uğramam.
Herşey dedikleri gibi gelişse bile seri üretime geçip satışa mal sunmaları uzun süre alır bence,zira bina inşaatını teslim almakla bitmiyor olay,makina techizat kurulumu vs,deneme üretim süreçleri vs vs vs.
Binayı teslim almakla seri üretime geçilse hemen öyle ne alâ memleket,
Üretim makinalarının robotların kalibrasyon süreci deneme üretimleri vs.
Neyse hayırlısı olsun yinede.
1AXLE HOUSING MERITOR HEAVY VEHICLE SYS LLC EGE END. VE TIC. A.S. 2024-10-09 Turkey 59188 Kgs 40 PKG
2AXLE HOUSING MERITOR HEAVY VEHICLE SYS LLC EGE END VE TIC AS EGE SER BOL SUBE 2024-10-04 Turkey 34544 Kgs 23 PKG
3AXLE HOUSING MERITOR HEAVY VEHICLE SYS LLC EGE END. VE TIC. A.S. 2024-10-04 Turkey 179576 Kgs 126 PKG
Hayırdır patron!!!gözden çıkardığın malı tam eritemedin mi? Olumlu haber atıp hisseyi kaça düşereceksin
Gittim paraya kıydım,egeeni sevdiğim bir hocaya okuttum,dahada korkmayacağız inşeallah.:yes::yes:
https://youtube.com/shorts/F0_D-w0e0...133524jR8DISV4
Düzgün bir hoca bulamadın mı babatolien bey. Bunun okuduğundan ne hayır gelir.
Sen egeende değildin. Alım mı yaptın 😂
Yeni fabrikanın teslim alınması beklediğimiz haber fakat sanki hiç etkisi olmayacakmış gibi.
Borsada tecrübeli hocalarıma bir sorum olacaktı.
Bu temettü verme olayında neden 6 ay 1 yıl hisseyi tutma şartı getirilmiyor. Böyle bir uygulama gelse temettü veren şirketlerin yatırımcısı daha kalite ve uzun vadeli olmaz mı. Ayrıca fiyat dalgalanmaları da en aza iner.
Bence hiçbir tecrübeli hocaların bu soruna cevap vermez,veremez.!
Zira sistem bozuk,at izi it izine karışmış,hırsızlık arsızlık ayyuka çıkmış ülkede,hiçbir kimseye kuruma güvenilmiyor (enazından ben güvenmiyorum).balık baştan kokmuş hocam,artık hayr beklemek hayâlden öteye geçmez,işimiz allaha kalmış.
Gerçi allahta biz size sizin gibi yöneticiler tayin ederiz diy,yani insanlar kendini düzeltmedikçe düzen değişmez vesselam.
ttrak temettü haberi ile böyle bir piyasa da çok yerinde bir hamle yaptı.. bizim patronun kaçacak yeri kalmadı bu piyasada daha güçlü haberlere ihtiyaç var.
sıkı bir şut çekecek birisi...
8800-9000 arası dikiş tutması lazım!
Daron Acemoğlu nobel ekonomi ödülünü kazanmış darısı bizimkine!
252 tane yi kim ezerse pehlivan odur..
21081111RG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Eskiden böyle günlerde lot hacmi 6 bin lotları bulurdu şimdi şuan da 14 binlerde.
Dolar bazlı 245/250 dolar tutarsa ne ala
1000 TL den başlayan yükselişin fibo 61.8 boşluk altına gelebilir der oralarda 7800 altları.YTD.
Ben hala iyimser değilim çakılmaya devam gibi.
Aylıkda dip oturumu oldurup sonra kuvvetli bir çıkış yaptırabilirler hisseye.
O anlaşma haberide olumlu gelirse.YTD.
Bende bir memurum ve standart memurdan biraz daha fazla maaş alıyorum (İş gücü puanım nedeniyle). Aldığım maaşla en fazla 1 adet EGEEN arttırabilirim. 2 yapana helal olsun, açlıkla kendini iyi sınıyorsun derim.
Benim yatırım param 20 senelik borsa gerçek yatırımcığı ile oldu.
Bu nedenle memur alımı ile böyle bir set olacağını zannetmiyorum. O dediğiniz 2010'lu yıllarda oluyordu ve maaşın üçte biri ile hisse alınıyordu.
Birde hissemiz buradan dönerse tekrar gittiği yerden 9500 TL lere gelip TOBO yapma ihtimali olur.
Lakin bende önceki yerler hariç destek mestek yok yani.YTD.
Murat güler borsada yaptığı yatırımların meyvesini şimdi toplamaya başlamıştır hellam.:yes::ok:
Grafiklerde aşağıda ne satır ne de çizgi kaldı.Daha aşağısısın bir adı var mı?
yanı başındaki zirvede aynı sonuca yakın247 doları veriyor bu dolar bazlı çıkışın ilk yeri TL bazlı 1080 TL lere geliyor.
Benim açımdan tam bir hayal kırıklığı oldu