Hissedar, koca yürek hayek' i kedi ettiler, adam artık korkusundan analız bıle yapmıyor. hele fıbanaccı vardı, en son bostancı köprsunda tiner cekıp, grafık cızıyormus :)
Printable View
Şu anda CNN Türk'te prof. Sefer Şener açıklıyor. Amaç çari açığı kur ile karşılamakmış. Bu hedefine ulaşmış fakat vatandaşa giydirilmiş işte :) yani kur ve faiz e negatif olarak yansımış. Olayın özeti bu. Yani yük devletin sırtından milletin sırtına yükleniyor. A k p nin her zaman zaten yaptığı bu değilmi?
Ama millet baştan beri böyle olmasına rağmen Erdoğan a verdi. Şahsen cidden ben çok şaşırdım buna. Bürokrasi ve sağlık alanında ve diğer alanlarda gelişme var ama somut olarak maaşlarda hiç bir gelişme olmadı hatta negatif yönde gitti. Zengin politikası. Yada aşırı devletçilik..
Yalnız hiçbir şeye tepki vermeyen bir bizim rtalb var. Hakikaten çok sağlam duruyor. :)
1 dolar 73 japon Yen i. Ama Japonya'da kişi başı milli gelir 46bin dolar.
Bizdede 48 bin olacak ama Dolar değil TL. :)Bizde ancak iyi sihirbazlık var. Ne zaman bizde bu değerlere ulaşacağız hiç ümidim yok.
Şimdi 5 dk sonra Erdoğan asgari ücret i açıklarken bir baba yiğit çıkıp, Dede sen ne anlatıyorsun dolar gerçek enflasyon roketlemiş sen asgari ücreti bu kadar yapsan ne olur? Dese ne olur acaba?! :)
Sadece 4 günde:
2,5 milyar $ x 2 Tl = 5 milyar Tl'yi cebe indirdiler.
Daha dün yazmıştım.