Originally Posted by hayek yahu benim rtalb hissem yokki neyi analiz edeyim güler yatýrýmcýsý olarak ara ara geliyorum iþte Yahu býrak, sen havada uçan sineðin yarattýðý sürtünme kuvvetýný hesaplayan adamsýn, yeme býzý )
ya sen niye bir insana inanmýyorsun kiþi karþýsýndakini kendi gibi bilirmiþ tamamen yalancý bir kiþilik olduðun için ? normal Originally Posted by ÞAHONUN PUNGARI Yahu býrak, sen havada uçan sineðin yarattýðý sürtünme kuvvetýný hesaplayan adamsýn, yeme býzý ) "yatýrým tavsiyesi deðildir"
Originally Posted by hayek ya sen niye bir insana inanmýyorsun kiþi karþýsýndakini kendi gibi bilirmiþ tamamen yalancý bir kiþilik olduðun için ? normal "yatýrým tavsiyesi deðildir" aslýnda sordugun sorunun cevabý ýcýnde, dedýgýn gýbý kýsý herkesý kendý gýbý býlýr
Originally Posted by hayek ya sen niye bir insana inanmýyorsun kiþi karþýsýndakini kendi gibi bilirmiþ tamamen yalancý bir kiþilik olduðun için ? normal "yatýrým tavsiyesi deðildir" sen böyle yazýnca aklýma; murat gulerýn ben hýsse fýatýna bakmýyor dedýgý geldý
Bu ne kýpýrdamasý þimdi mal verme zamanýmý rutin yoksa yüzde 20 lik seri baþýmý? YTD.
Bu yazdýklarým Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.
Originally Posted by ezelbayraktar Bu ne kýpýrdamasý þimdi mal verme zamanýmý rutin yoksa yüzde 20 lik seri baþýmý? YTD. güler tarafý tamý tamamýna 21.8 milyon usd'ye iþlem görüyor. resmen þaka gibi
Forum Rules
Yer Ýmleri