Erdoğan : Artık hiç kimsenin parasının değerinden endişe ederek döviz veya altına yönlenmesi icin sebep kalmamıştır , hala döviz ve altında parasını tutan vatandaşlarımız kazançlarını garanti altına alan TL mevduata geçmelerini istiyorum
Printable View
Erdoğan : Artık hiç kimsenin parasının değerinden endişe ederek döviz veya altına yönlenmesi icin sebep kalmamıştır , hala döviz ve altında parasını tutan vatandaşlarımız kazançlarını garanti altına alan TL mevduata geçmelerini istiyorum
Erdoğan: "Önümüzdeki yılın ilk aylarından itibaren hayat pahalılığıyla mücadele başta olmak üzere ekonomi programımızın olumlu etkileri daha ileriye götürülecek."
Burada dikkatmi Dönek Bülent Arınç çekti.Genelleme çok güzel yapılmış yine:ok:
https://www.youtube.com/watch?v=sZ5em7F6UZU
Devamlı para bas bu nereye kadar ?...Eskidende para basılırdı,merkez bastığı kadar karşılığında hesaba altın yatırır hesabında tutardı,şimdi ise:whistling:
Acep nasıl olacakmış:notr:,acaba önce dostum esat,sonra tu kaka düşman eset gibimi,şimdi dostluğa doğru,döneklik bir hastalıktır:plc:...Neyse,anlaşılan çok kötü bir sonbahar ve kış bizi bekliyor,yazın ağustos böcekleri devamlı şarkı söyler kış geldimi ölüm kalım mücadelesi verir:he:
Dolar hala 18,1 üstüne atamadı..
1,2 trilyon kkm.. 0,1 artış 6,6 milyar tl yük..
el mahkum o kuru <14 yapacaksınız...
masal kısmı beni ilgilendirmez.