Tşk sayın heg
Ana pazar ne zaman olabilir
Şartları nedir?
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Tşk sayın heg
Ana pazar ne zaman olabilir
Şartları nedir?
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Forumda yenisiniz sanırım..
Daha önce yazmıştim tekrar yazayım..
Bizim için En önemli madde halka açıklık oranının %10dan büyük olması gerekiyordu..
Diğer maddeler şirketin piyasa değeri falandı. Zaten onlari sağlıyoruz..
Bizim Eylül'de halka açıklığımiz %9du. şirket onu çözdü..Şuan halka açıklık %10.66.
BIST Ocak ayında güncelleme yaptığında biz de Ana pazarda olacağız İnşallah..
Tşk ederim
Güzel bir bilgi ocak ayında olursa SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Zaten diyeceğimi demişim. Beklentimi söylemişim. Benim hedefim belli. Alıntı yaptığım mesajı okuduysanız.. Ama siz önce 60 bana yeter diyorsunuz. 40üzeri bonus diyorsunuz. Sonra 100 koşuyorsunuz. Başka hissede kar edip burada ki ortalamanızı düşürdüğünüzü söylüyorsunuz. vs. vs. Bana tuhaf gelen bu.
Yoksa ben şirketin geleceğine ortak oldum. Hem de görece kelepir bir fiyattan. Hangi yatırımları yapacağına göre durur portföyümde. Kasada ki paraların bir yere gittiği yok..
Sadece yaptığınız şeyler ve söylediğiniz şeylerin tutarlı olmadığını söylüyorum. Görüyoruz... KY gelip ucuz olmadığını düşündüğünüz bir hissede yorumlarınıza bakıp alım yapabilir(bunu da siz söylüyorsunuz. 40üstü bonus diye) . Vebale girersiniz. Yoksa para sizin, ortaklık sizin. Verdiğiniz bilgilerden de forumda yararlanmışlığım var.