Alıntı Originally Posted by 2020 Yazıyı Oku
bunda en az 2 yıl bekleyen ekmek yer.ikinci yerin satışı bitmeden bu hisse gerçek değerine asla ulaşmaz.ben bu satılş sürecinin 2 yıl olmasını normal karşılarım.hadi 1 yıl da benden olsun.3 yılda bu hisse gerçek değerini bulacaktır.sabretmeyenlerin hissesi değil bu.kısadan köşe dönme hayali kuranlar avucunu yalar.yalar ki hem de ne yalar.ben 1.5 yıldır bekliyorum 3 daha beklicem.ama adam 35-36 hatta 40 dan almış 100 olma hayaliyle kısadan köşe dönme hesapları yapıyor.yok öyle yağma.bekle kazan arkadaş burada öyle milleti gaza vermenle değil hissede uzun vade beklemekle kazanırsan kazanırsın
Hocam benim maliyet 38. Ben köşeyi dönme hayali kurmayayım mı şimdi? Gelen para doğru yönetilirse 100ün de aşılacağına inanıyorum. 20bin liraya arsa alıp, yıllar sonra 3 daire alan adam nasıl varsa, bu yatırım da benim için öyle. madem 3 yıl daha buradasınız, 3 yıl daha ortak kalabiliriz. Benim için en önemli kriter, borçlarını ödedikten sonra kalan bir kaç yüz milyoncukla ne yapacağız, nereleri satın alacağız? İkinci yarının satılmasına daha çok var kanımca. O çok daha başka bir mevzu olacak.