Tek fiyat iþlemi..kötü oldu.. yani takip açýsýndan..neyse ekraný kapatmalý..5.11.20 tarihine kadar..bol kazançlar
Tek fiyat iþlemi..kötü oldu.. yani takip açýsýndan..neyse ekraný kapatmalý..5.11.20 tarihine kadar..bol kazançlar
Kötü olan þu,demek ki tahta da yapýlan iþlemler piyasanýn kabul göreceði olaðan alým satýmlar deðil.
Bi imnelik dönmeye baþlamýþ ki düzenleyici ve denetleyi otorite DUR demiþ.
Acaba oyuncu bize ne yapmak isterken bu karar alýnmýþ...
Bence soru bu,bize ne yapacaklar![]()
Elbette hayal kur...insan hayal ettiði müddetçe yaþar zaten.
Bu arsa satýþýndan gelecek olan ve kasaya giren net para 110 milyon avro olacak.(Ocak taksidi alýnýnca)
Bunun 30 milyon avrosu arsa için kalan borç ödenecek(Genel kurulda söylediler)
80 milyon avro kasada net kalan para olacak.
Bu arsa satýþýndan net olarak 89 milyon avro kar yazacak.yani 827 milyon kar elde eder.Normal kira gelirleriyle 850 milyon kar yazar(2020/12 dönem karý )Buna kalan yerin de yeniden deðerlendirmesi( ayný satýþ fiyatý emsal olacak þekilde yapýlacak) ve 1.6 ila 1.7 milyar kar yazar.
Bu paranýn ne þekilde kullanýlacaðýný onlar bizden yüz kat daha iyi bilirler kimse merak etmesin.ama yeni projeler öyle ha diye bitmez.bir satýþ iþlemi 7 ayda onaylandý.o nedenle ben yeni projelerden ziyade kalan yerin satýþ haberine odaklandým. artýk 3 yýl mý 5 yýl mý olur bilemem.burasýsýn satýþ süreci 3 yýlda bitti
Hayýrlýsý diyorum hocam. Bekleyeceðim zaten. portföyümün %30 una tekabül ediyor. ilk hissemi ocak ayýnda alan acemi bir yatýrýmcýyým. o yüzden al sat bana göre deðil. dev bir gyo olarak karþýmýzda duracak inþallah servet 10 yýl sonra. Fýrsatý geçte olsa gördüm. Trene geçte olsa bindim. Kaza bele olmazsa hedefe de varýrýz inþallah. Sizler de deðerli bilgilerinizi paylaþtýnýz ve aydýnlatýnýz . teþekkürler
Yer Ýmleri