Cuma gününe göre neredeyse % 1 artmış
gelen giden zayıf
1 krş düşse dememişmiydikçiler doluşmuştu :)
Printable View
Cuma gününe göre neredeyse % 1 artmış
gelen giden zayıf
1 krş düşse dememişmiydikçiler doluşmuştu :)
Silkeleye, korkuta, bir kez daha 133.000 altına indi...:)
Kargadan korkan darı ekmez derler...
Bu ak troller hep böyle: Kaypak, kaçak. İşine gelmeyince kıvıran. Zannedersin 50 sene öncesinden bahsediyor. Tüm devlet yöneticileri imam-hatipli diyorum, bana imam-hatipler eşit kulvarda yarışmıyor diyor. Bilinçaltına öyle bir sokmuşlar ki bu ezikliği gerçeği bile göremiyor artık.
Kur yine 3.47lere vardı, ben bu seviyeleri kararsız görüyorum, ya 3.50 üzerine atıp eski kanalına dönmeli ve 3.50 altını ayı tuzağı olarak bırakmalı ya da 3.40 lara doğru geri inmeli.
TİM Başkanı Mehmet Büyükekşi: "Biz rekabet edebileceğimiz kur istedik. 3.90 olduğunda da yüksek olduğunu söyledik. 3.40'ın altına giderse de sıkıntı olur".
Bunlar önemli adamlar, dediklerine dikkat etmek lazım. Başdanışmanın aynı yöndeki lafını da hatırlayınca büyük olasılıkla 3.40 ve altı artık hayal oldu bence. Haa tabi düşebilir serbest piyasa ama sanırım bu durumda bir şekilde devlet müdahale edip çıkartacak tekrar.
Leblebi ekonomisi ile ilgili sorusu olan varsa cevaplayabilirim.
merkez bankasının döviz alım ihalesi açması gerek.
fakat şu an TL karşılığı döviz takas işlemi yapıyor.
belki geç likideten verdiği para miktarını ayarlayarak müdahale edebilir bu da londra swap faizlerini aşağılara iter.
ben pek sözlü müdahale dışında bir şey olacağını düşünmüyorum.
belki eyy faiz lobisi derler.