Originally Posted by
hayrani
akşam mert yılmazı dinledim. borsada yıl sonu beklentisi 1800 civarı ve faizleri de düşündüğümüzde pek cazip değil, bir düzeltme olması ve fiyatların biraz daha aşağıya çekilmesi durumunda daha cazip imkânlar olabilir diyor. sabah burak yılmazı dinliyorum, videosunun başlığında borsa yatırımcısı dikkat ifadesi var. kimse yatırım tavsiyesi yapamıyor ama ortalıkta borsayla alâkalı olarak:
"lütfen dikkat" sözleri dolaşmaya başladı. gerçi millet, bir aydır düzeltme bekliyor, gaybı Allah'tan başka kimse bilemez ama belgin maviş dahi üstü kapalı kârlı pozisyonlarda bir miktar pozisyon azaltılabilir mealinden bir şeyler söylemeye başladı. dün itibarıyla yüzde 70 hsyf pozisyonumun yarısı olanb tcd'yi bu sabahki fiyattan ve dünkü düşüşün aksine kârlı şekilde satarak yüzde 34 hsyf'ye düşmüş oldum. öğlen verdiğim satışla da inşallah fazla düşüş olmaz, yüzde 28 hsyf'ye düşeceğim. önemli olan sadece kazanmak değil, bazan da kazandıklarımızı kaybetmemek diye düşünüyorum. hakkımızda hayırlısı. yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi olmayıp sesli düşüncelerimden ibarettir.