Hisse bugün kısada düşeni kırdı.
Printable View
Hisse bugün kısada düşeni kırdı.
Senin bu finans bilginle kantara kuveyt dinarı koysan boş
hisse 2020 ve 2023 te iki kez % 100 bedelsiz verdi. Senin o 40 dediğin çoktan 10 tl oldu. Temettüler var bir de onları da hesaba katmadım.
Hissenin tarihi zirvesi 2,83 USD. 600 tl olsa yaklaşık 18 USD yapar. Senin 40 tan alanlar dahil hepimiz parayı koyacak yer bulamayız.
Bu da iki sıfır atılmış endeksten bir haber olup borsa altını 10 a katlamışken 10 da biri kadar prim yapmış demenden bu işi zaten ne kadar bildiğin belli. Burada daha fazla saçmalayıp kendini komik durumlara düşürme.
Sende matematik var mı bilmem ama finans olmadığı kesin.
Not1: Benim burada senin gibilerden korumaya çalıştığım iktidar değil yatırımcı. Bunu da iyi bil. Sana tavsiyem İktidarı eleştireceksen eleştir. Ama bunu yapmaya çalışırken borsa gibi bilmediğin konuları karıştırma....
Not2: Aokan1973 benimle uğraşacağına önce bu fecaat yanlışları düzelteydin iyiydi.
Şimdi bir hesap daha yap üzerine enflasyonu da koy benim yazdığım güne göre kara geçmişsindir. Bir daha da beni sakın okuma.....
Ha bir de ben insanlara et süt yumurta almayın hisse alın da demem bilgin olsun. Hatta çoğu zaman bu topicte bile kredi ya da kaldıraç kesinlikle kullanmayın diye de uyardım-uyarırım.....
Hatta niyeti borsa olmayan hiç kimseye en yakınım bile olsa karışmam.
556 milyon dolar sözleşme tuttarı, çok ciddi bir rakam. Sözleşmenin içeriği verilmemiş, acaba ne olabilir, tektük işler olamaz seri üretim gerektiren çoklu ürünler için olmalı, herneyse bu rakam karşısında bile tepkisi %4 ü geçemiyor çok yazık çok
MB faiz kararı süpriz oldu bankalara yaradı
ASELSAN yabancı oranı 20 Mart 2024 % 31,91. 19 Mart 2024 % 32,25.
Fark % -0,34. (Kaynak İş Yatırım).
Bilinmesi gereken çoğu hisse enflasyon muhasebesinden dolayı zayıf son çeyrek açıkladı.
Aselsan pozitifim tuhaf durum herhangi bir nedeni yok ytd.