Sen gerçekten muhatap alınacak insan değilsin. Hayırdır ben gelip 6 yıl önce 40 lirada mı yazdım? Bana onun hesabını sormaya kalkıyorsunuz?
Sen gerçekten muhatap alınacak insan değilsin. Hayırdır ben gelip 6 yıl önce 40 lirada mı yazdım? Bana onun hesabını sormaya kalkıyorsunuz?
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
Ekonomi ayrı borsa ayrı. Sen ekonomi yi eleştirirsin bende tutar bunları yazarsam beni de o zaman eleştirirsin.
Piyasa ile ilgili benim işimle ilgili bir sürü atmasyon yapıyorsun bende düzeltiyorum neden bu zoruna gidiyor? Sen zerre finans bilen biri değilsin.Olsan o yazdığın saçmalıkları yazmazsın. Sana da bu kadar cevap yeter.
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
Batırılmış ülkenin borsasında hissesini öveceksen
Kantara dolar ile çıkacaksın
6 yıl ince 20 binlik clio 1.3 milyon oldu
100 binlik ev 4 5 milyon oldu
Dolar 2 3 iken 40 olan hisse dolar 33 iken 54 olmuş
Tarihi bir kayıp tarihi bir rezil performans
Kantar orada varsa çık
Yoksa sus rezil olma
Bu hisse 600 olduğunda 2018 2024 dolar bazlı kaybını telafi eder anca
Bu hisse 600 olduğunda dolar kaç olur bilinmez
Matematik orada net !!!!!!
2023 yılı zayıf performans 2024 yılı flash hissesi olabilir zaten iyi başladı 2024 yılına şuanda düzeltmesini yaşıyor ytd.Olmazsa sağlık olsun der geçeriz.
Azda olsa geldi tepki önemli olan XU100 den ayrışma yaşamaya devam etmesidir ytd.
aselsanda anlamadığım tek bir şey var insanlar beğenmiyorsa ne diye alırlar aselsan hissesi bi türlü çözemedim
Yer İmleri