CB ödemez, ama ödeyecekleri için para bizim cebimizden çıkar.
Lenovo P1a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
CB ödemez, ama ödeyecekleri için para bizim cebimizden çıkar.
Lenovo P1a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Haftalıkta rsi 50 altına gelmeyince uyanmak varmış h.başı
Merrill Lynch'in Türkiye'de işlem yapması,yapılan işlemin mutlaka ABD kaynaklı olduğunu göstermez.Ben de 1996'da Londra'da iken,o zaman Merrill Lynch'de çalışan bir sınıf arkadaşımın önerisiyle Merrill Lynch'de yatırım hesabı açtırmıştım,o hesabım hala aktif olmaya devam ediyor.Eminim Türkiye'de, çok sayıda, yabancı yatırım bankaları üzerinden yoğun işlem yapan kişiler vardır.
Usdtry buy
30 mart 2014 belediye seçimleri...gezi ve 17 aralık sonrasının ilk ciddi sınavı.
halk kızgın ve hayal kırıklığı tavan yapmış .ekonomi ciddi alarm veriyor. anketler % 40 altını gösteriyor büyük kaçış var.
3 mart da start veriliyor 2,40 lara çıkan doları bozup koşarak biste geldiler. 2,08 lere kadar düşmüştü.
bist 61 binden dehşet bir ralli başlatıyor. gevşeyen kur ve faizle insanlar secim öncesi yine yanıltılıyor. seçimlere doğru tercihler yumuşuyor ve %46 le yola devam.
bu yalak abd fonları 3-5 kuruş kazancak diye her secim öncesi aynısını yaptı. 2017 nisan seçiminde de aynısı oldu.
bunlar istikrar devam edecek diye gelmediler. kavga ettikleri görünen partı devam etsin diye geldiler.
bu pis para çıkıp türkiye dibi görmedikçe ne ekonomimiz düzelir ne cb secim kaybeder 2019 da da aynısı olcak.
Biri fakir, diğeri zengin ama ikiside 100 yıldır dünyanın süper gücü olan 2 ülkeden fakir olanı diğerine eywallah etmeyip, mıçını yalamamışken hangi süper güç kalkıpta bir ülkenin elini öpecek? Bu kadar kötü niyetli bilgi kirliliği olur mu? Süper güç aday adayı ülkeler bile heleki süper bi gücün kimseye eywallahı olmaz diye düşünüyorum. Literatürümüzde "cahil cesareti" diye bi deyim var. Çok cesaret etmemek lazım bu tür amatör efeliklere.