Sayfa 606/1006 İlkİlk ... 106506556596604605606607608616656706 ... SonSon
Arama sonucu : 8043 madde; 4,841 - 4,848 arası.

Konu: Vob 24

Alıntı Originally Posted by vicente Yazıyı Oku
    Abd keser ama benim tanidigim Cb bu cezayi asla odemez
    CB ödemez, ama ödeyecekleri için para bizim cebimizden çıkar.

Lenovo P1a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Aug 2017
    İkamet
    Düzce
    Gönderi
    2,749
    Haftalıkta rsi 50 altına gelmeyince uyanmak varmış h.başı

Alıntı Originally Posted by vicente Yazıyı Oku
    Abd basini fed den buraya para taşıyan merril in 100 bin longunu da yazmis mi.

Istemedigi sevmedigi ulkeye niye para getiriyorlar bunlar.
    Merrill Lynch'in Türkiye'de işlem yapması,yapılan işlemin mutlaka ABD kaynaklı olduğunu göstermez.Ben de 1996'da Londra'da iken,o zaman Merrill Lynch'de çalışan bir sınıf arkadaşımın önerisiyle Merrill Lynch'de yatırım hesabı açtırmıştım,o hesabım hala aktif olmaya devam ediyor.Eminim Türkiye'de, çok sayıda, yabancı yatırım bankaları üzerinden yoğun işlem yapan kişiler vardır.

Duhul
    Aug 2017
    İkamet
    Düzce
    Gönderi
    2,749
    Usdtry buy

5. 30 mart 2014 belediye seçimleri...gezi ve 17 aralık sonrasının ilk ciddi sınavı.
    halk kızgın ve hayal kırıklığı tavan yapmış .ekonomi ciddi alarm veriyor. anketler % 40 altını gösteriyor büyük kaçış var.
    3 mart da start veriliyor 2,40 lara çıkan doları bozup koşarak biste geldiler. 2,08 lere kadar düşmüştü.
    bist 61 binden dehşet bir ralli başlatıyor. gevşeyen kur ve faizle insanlar secim öncesi yine yanıltılıyor. seçimlere doğru tercihler yumuşuyor ve %46 le yola devam.

bu yalak abd fonları 3-5 kuruş kazancak diye her secim öncesi aynısını yaptı. 2017 nisan seçiminde de aynısı oldu.
    bunlar istikrar devam edecek diye gelmediler. kavga ettikleri görünen partı devam etsin diye geldiler.

bu pis para çıkıp türkiye dibi görmedikçe ne ekonomimiz düzelir ne cb secim kaybeder 2019 da da aynısı olcak.

6. sımdı soyle bak

Alıntı Originally Posted by karar_anı Yazıyı Oku
    s.demirel in ısparta unv bi konuşmasıını izlemiştim. ankara ısparta arasını 3 saat mesafeye düşürdük diyordu. kızın birisi 5 saat diye bağırıyordu demirel 3 saat kız 5 saat derken sonunda demirel o yöresel şivesiyle o yavaş gitmiştir dedi gerçekten hoşgörü vardı şimdi düşünüyorumda aman aman..
    neler olur ıstenılde buydu hepımız kuzu olduk ıste OLACAK OKADARI IZLERIM ARDA SIMDI BUNU YAPMAK KOC YUREGI ISTER

7.  Alıntı Originally Posted by deniz43 Yazıyı Oku
    Merrill Lynch'in Türkiye'de işlem yapması,yapılan işlemin mutlaka ABD kaynaklı olduğunu göstermez.Ben de 1996'da Londra'da iken,o zaman Merrill Lynch'de çalışan bir sınıf arkadaşımın önerisiyle Merrill Lynch'de yatırım hesabı açtırmıştım,o hesabım hala aktif olmaya devam ediyor.Eminim Türkiye'de, çok sayıda, yabancı yatırım bankaları üzerinden yoğun işlem yapan kişiler vardır.
    hocam her seçim öncesi aynısı oldu açıp bakın grafiklere . eşek yüküyle para taşıdılar. new york dan da londradan da eşek yüküyle para girdi.

Duhul
    Aug 2017
    İkamet
    Düzce
    Gönderi
    2,749
    Biri fakir, diğeri zengin ama ikiside 100 yıldır dünyanın süper gücü olan 2 ülkeden fakir olanı diğerine eywallah etmeyip, mıçını yalamamışken hangi süper güç kalkıpta bir ülkenin elini öpecek? Bu kadar kötü niyetli bilgi kirliliği olur mu? Süper güç aday adayı ülkeler bile heleki süper bi gücün kimseye eywallahı olmaz diye düşünüyorum. Literatürümüzde "cahil cesareti" diye bi deyim var. Çok cesaret etmemek lazım bu tür amatör efeliklere.

Sayfa 606/1006 İlkİlk ... 106506556596604605606607608616656706 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •