Printable View
Alıntı: Originally Posted by admustafa Bir kısım defans bir kısım ofans olacak ki :) Oluşacak fırsatları kaçırmayın :) Hangi fonları düşünüyorsunuz daha oluşmadı mı portföy şekliniz :) Ağırlık PPF ve borçlanma araçları, biraz da değişken olacak herhalde Ama içini nasıl doldururum tam karar vermedim.
Alıntı: Originally Posted by myfinans Ağırlık PPF ve borçlanma araçları, biraz da değişken olacak herhalde Ama içini nasıl doldururum tam karar vermedim. Bu haftaki OBP alımlarım hiç getiri elde etmemiş. OBP bu haftayı boş geçti. GPG'de çok bişey yapamadı. Pek kazançli bir hafta olmadı sanki bu*hafta
Alıntı: Originally Posted by admustafa Bu haftaki OBP alımlarım hiç getiri elde etmemiş. OBP bu haftayı boş geçti. GPG'de çok bişey yapamadı. Pek kazançli bir hafta olmadı sanki bu*hafta Evet maalesef bende de geçen haftadan beri vardı ama bu hafta neredeyse hiç kar bırakmadı
Alıntı: Originally Posted by admustafa Bu haftaki OBP alımlarım hiç getiri elde etmemiş. OBP bu haftayı boş geçti. GPG'de çok bişey yapamadı. Pek kazançli bir hafta olmadı sanki bu*hafta Bugün zaten herkes zararda galiba, Forumda ses seda çıkmıyor bizden başka. Pazartesi telafi ederler umarım.
Alıntı: Originally Posted by supremegod Evet maalesef bende de geçen haftadan beri vardı ama bu hafta neredeyse hiç kar bırakmadı Fon büyüklüğü 2 katına çıktı nerdeyse onunda o yüzden olabilir biraz toparlar umarım gelecek hafta :)
Alıntı: Originally Posted by myfinans Bugün zaten herkes zararda galiba, Forumda ses seda çıkmıyor bizden başka. Pazartesi telafi ederler umarım. Birinin eksikliğinden kaynaklanıyor o sessizlik :)
Alıntı: Originally Posted by myfinans Bugün zaten herkes zararda galiba, Forumda ses seda çıkmıyor bizden başka. Pazartesi telafi ederler umarım. Bende püflerin hepsini okt ve iste döndüm . Akmasa da damlıyor Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir
Alıntı: Originally Posted by admustafa Birinin eksikliğinden kaynaklanıyor o sessizlik :) Ama bugün diğer müdavimlerde kayıptı.:) Tam hisse ağırlıklı fon almaya karar verdimdi, Suriye harekatı gündeme geldi, o fonlarda zaten riskliyken şimdi de çok riskli hale geldiler.