Originally Posted by admustafa Bir kýsým defans bir kýsým ofans olacak ki Oluþacak fýrsatlarý kaçýrmayýn Hangi fonlarý düþünüyorsunuz daha oluþmadý mý portföy þekliniz Aðýrlýk PPF ve borçlanma araçlarý, biraz da deðiþken olacak herhalde Ama içini nasýl doldururum tam karar vermedim.
Originally Posted by myfinans Aðýrlýk PPF ve borçlanma araçlarý, biraz da deðiþken olacak herhalde Ama içini nasýl doldururum tam karar vermedim. Bu haftaki OBP alýmlarým hiç getiri elde etmemiþ. OBP bu haftayý boþ geçti. GPG'de çok biþey yapamadý. Pek kazançli bir hafta olmadý sanki bu*hafta
Originally Posted by admustafa Bu haftaki OBP alýmlarým hiç getiri elde etmemiþ. OBP bu haftayý boþ geçti. GPG'de çok biþey yapamadý. Pek kazançli bir hafta olmadý sanki bu*hafta Evet maalesef bende de geçen haftadan beri vardý ama bu hafta neredeyse hiç kar býrakmadý
Originally Posted by admustafa Bu haftaki OBP alýmlarým hiç getiri elde etmemiþ. OBP bu haftayý boþ geçti. GPG'de çok biþey yapamadý. Pek kazançli bir hafta olmadý sanki bu*hafta Bugün zaten herkes zararda galiba, Forumda ses seda çýkmýyor bizden baþka. Pazartesi telafi ederler umarým.
Originally Posted by supremegod Evet maalesef bende de geçen haftadan beri vardý ama bu hafta neredeyse hiç kar býrakmadý Fon büyüklüðü 2 katýna çýktý nerdeyse onunda o yüzden olabilir biraz toparlar umarým gelecek hafta
Originally Posted by myfinans Bugün zaten herkes zararda galiba, Forumda ses seda çýkmýyor bizden baþka. Pazartesi telafi ederler umarým. Birinin eksikliðinden kaynaklanýyor o sessizlik
Originally Posted by myfinans Bugün zaten herkes zararda galiba, Forumda ses seda çýkmýyor bizden baþka. Pazartesi telafi ederler umarým. Bende püflerin hepsini okt ve iste döndüm . Akmasa da damlýyor Uzun vade yatýrým tek eþlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arý gibidir
Originally Posted by admustafa Birinin eksikliðinden kaynaklanýyor o sessizlik Ama bugün diðer müdavimlerde kayýptý. Tam hisse aðýrlýklý fon almaya karar verdimdi, Suriye harekatý gündeme geldi, o fonlarda zaten riskliyken þimdi de çok riskli hale geldiler.
Forum Rules
Yer Ýmleri