kim olduğunu bilmiyorum ama verdiğiniz payeler bence yanlış bence bir kez daha değerlendirin
Printable View
Sn Ayhan53
İlgili şahsın piyasa/borsa bilgisi-gelecek öngörüleri gerçekten iyi hatta çok iyi
Neyse dedikodusunu yapmayalım...
Yada isim vererek açık açık eleştirisini yapalım..
Sn DEVİR in söylediği şu:
"Bize yapmadığını bırakmayan bir ülkenin parasını alıp bankada tutan gerçek vatansever olamaz. Senin devletin sana %14 faiz veriyor. Dolar fetişistleri herhalde devlet batarsa ABD'ye göçetmeyi planlıyorlar !
Önemli Not:Sn Devir in borsa ve piyasa bilgileri gerçekten iyi bence...
saygılar/başarılar
İthalata bağımlı ihracat modelini ben mi kurdum...... Eskiden devülasyon olduğunda dış ticaret açığı azalır hatta artı bile verirdi...Şimdi devüle etsen de değişen birşey yok........Sanayicilerin hemen hepsi GYO cu oldu :) rüyalarında göremeyecekleri servete kavuştular........Şimdi de tatlı tatlı yenen hurmalar misali..........acısı çıkıyor.....
Son 40 yılı biliyorum .....
Tüm krizler siyasilerin hataları yüzünden çıkmıştır.
Eskiden daha uzun olan dinlenme fasılları şimdilerde daha kısa sürmeye başladı..
Dışarıda ise dxy'nin yükselmesinden dolayı biraz kaygı var ama herhangi bir panik yok..birde panik olsa ne olacak, sefilleri mi oynayacağız..:(
Türkiye eski Türkiye değil canım..:oleyo:
sığ bakış açısı, doların yükselmesine sebep olan nedir?? dolar düşünce abd en büyük dost mu oluyordu? böyle boş laflar ben yapmadım onlar yaptı demek. sebep sonuç ilişkisi kuramayan birini niye ciddiye alıyorsunuz??
doları yükselten asıl sebep ne sorumlusu kimler?