Sayfa 607/1023 İlkİlk ... 107507557597605606607608609617657707 ... SonSon
Arama sonucu : 8183 madde; 4,849 - 4,856 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Alıntı Originally Posted by Tengri Han Yazıyı Oku
    Uzağa gitmeyin..
    Hisse.net te borsa ile ilgili fikirlerine çok değer verdiğim topic sahibi bir üstad, dolara yatırım yapanları vatan hainliği ile suçluyor..

saygılar/başarılar
    kim olduğunu bilmiyorum ama verdiğiniz payeler bence yanlış bence bir kez daha değerlendirin
    bir halt olacağı yok.

2.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    kim olduğunu bilmiyorum ama verdiğiniz payeler bence yanlış bence bir kez daha değerlendirin
    Sn Ayhan53
    İlgili şahsın piyasa/borsa bilgisi-gelecek öngörüleri gerçekten iyi hatta çok iyi
    Neyse dedikodusunu yapmayalım...
    Yada isim vererek açık açık eleştirisini yapalım..

Sn DEVİR in söylediği şu:

"Bize yapmadığını bırakmayan bir ülkenin parasını alıp bankada tutan gerçek vatansever olamaz. Senin devletin sana %14 faiz veriyor. Dolar fetişistleri herhalde devlet batarsa ABD'ye göçetmeyi planlıyorlar !

Önemli Not:Sn Devir in borsa ve piyasa bilgileri gerçekten iyi bence...

saygılar/başarılar
    "Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "

İthalata bağımlı ihracat modelini ben mi kurdum...... Eskiden devülasyon olduğunda dış ticaret açığı azalır hatta artı bile verirdi...Şimdi devüle etsen de değişen birşey yok........Sanayicilerin hemen hepsi GYO cu oldu rüyalarında göremeyecekleri servete kavuştular........Şimdi de tatlı tatlı yenen hurmalar misali..........acısı çıkıyor.....

4. Son 40 yılı biliyorum .....

Tüm krizler siyasilerin hataları yüzünden çıkmıştır.
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

5.  Alıntı Originally Posted by BORA YAŞAR Yazıyı Oku

Müthiş...Çerçevelet as duvara...

Kura olumsuz etki yapacak ne varsa var...

Not düşümü. Erken seçim. Berbat veriler...DXY de toparlanma... vs vs...

Bence az bile tepki veriyor.

Çoktan 4,20 seviyesini ayağının altına alması gerekirdi...

Hala bir çekingenlik var.
    estafurullah

şaka bir yana mb nin duruşu tarafında da ciddi sıkıntılar var. piyasalar bunu da er geç bir şeylere bahane edecektir..

Eskiden daha uzun olan dinlenme fasılları şimdilerde daha kısa sürmeye başladı..

Dışarıda ise dxy'nin yükselmesinden dolayı biraz kaygı var ama herhangi bir panik yok..birde panik olsa ne olacak, sefilleri mi oynayacağız..

Türkiye eski Türkiye değil canım..

7.  Alıntı Originally Posted by Tengri Han Yazıyı Oku
    Sn Ayhan53
    İlgili şahsın piyasa/borsa bilgisi-gelecek öngörüleri gerçekten iyi hatta çok iyi
    Neyse dedikodusunu yapmayalım...
    Yada isim vererek açık açık eleştirisini yapalım..

Söylediği şu:

"Bize yapmadığını bırakmayan bir ülkenin parasını alıp bankada tutan gerçek vatansever olamaz. Senin devletin sana %14 faiz veriyor. Dolar fetişistleri herhalde devlet batarsa ABD'ye göçetmeyi planlıyorlar !"

saygılar/başarılar
    sığ bakış açısı, doların yükselmesine sebep olan nedir?? dolar düşünce abd en büyük dost mu oluyordu? böyle boş laflar ben yapmadım onlar yaptı demek. sebep sonuç ilişkisi kuramayan birini niye ciddiye alıyorsunuz??

doları yükselten asıl sebep ne sorumlusu kimler?

Alıntı Originally Posted by effendy75 Yazıyı Oku
    estafurullah

şaka bir yana mb nin duruşu tarafında da ciddi sıkıntılar var. piyasalar bunu da er geç bir şeylere bahane edecektir..
    Tamamda..şu anda Londra'ya dünyanın en yüksek faizlerinden birini veriyor MB'sı..daha ne yapsın..

Sayfa 607/1023 İlkİlk ... 107507557597605606607608609617657707 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •