Cigara 60 gayme, rakı litrelik bin gayme bunları bir içsem geberirim.:yes:
Emme Reyis bunların fiyatını A.A. yapıp ve bana 10 bin gayme maaş vererek, sağlıklı yaşatıyor beni sağolsun.:kahkah:
Printable View
Cigara 60 gayme, rakı litrelik bin gayme bunları bir içsem geberirim.:yes:
Emme Reyis bunların fiyatını A.A. yapıp ve bana 10 bin gayme maaş vererek, sağlıklı yaşatıyor beni sağolsun.:kahkah:
Hanıma seçimden sonra elektrik doğalgaz zammı var dedim biraz daha tasarruf yapmamız lazım kızın okuması için. Hanım alındı daha ne yapayım diye başladı ağlamaya. Aslında stok var bu şekilde gidersek hafif sıyrıkla atlatırız. Ama doğalgaz zammı okkalı olursa ve TÜİK bizim maaşları yine kırparsa işte o zaman incir yaprağı ile geçip börtü böcek yiyecek duruma geliriz. Mapus gibi biter mi 4 sene.
https://i.hizliresim.com/fa44n6d.jpg
Gel de küfretme, ulan a.ın evladı o toprak değil cüruf...
Haberi verdiğin fotoğrafta, o cürufun akmamış hali...
Nasıl cüruf yığdıkları ise, kamyon yollarından belli...
Şu an ki eklektik fiyatına kamunun zarae etmeden satması için %100 e yakın zarar gelmesi gerekiyor diye yazmışlardı. Birde doğalgaz zammı var. Ben bu sene çok fazla vergi kaybı bekliyorum. Bu da daha çok zam demek. Devletimizin lügatinda tasarruf diye bir kelime yok.
Bugün bakan yardımcılarının cv sine baktım. Ya mv adayı ya akp teşkilatında çalışmış. Ya mv. Liyakat da lügattan çıkmış.
Bundan sonra haber okumayacam çok fazla psikolojimi bozacak yorumları köşe yazılarını okumayacam yoksa ruh halim illaki eve yansıyor.