Sayfa 607/1002 İlkİlk ... 107507557597605606607608609617657707 ... SonSon
Arama sonucu : 8013 madde; 4,849 - 4,856 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XXII

Cigara 60 gayme, rakı litrelik bin gayme bunları bir içsem geberirim.

Emme Reyis bunların fiyatını A.A. yapıp ve bana 10 bin gayme maaş vererek, sağlıklı yaşatıyor beni sağolsun.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

2.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Cigara 60 gayme, rakı litrelik bin gayme bunları bir içsem geberirim.

Emme Reyis bunların fiyatını A.A. yapıp ve bana 10 bin gayme maaş vererek, sağlıklı yaşatıyor beni sağolsun.
    Hanıma seçimden sonra elektrik doğalgaz zammı var dedim biraz daha tasarruf yapmamız lazım kızın okuması için. Hanım alındı daha ne yapayım diye başladı ağlamaya. Aslında stok var bu şekilde gidersek hafif sıyrıkla atlatırız. Ama doğalgaz zammı okkalı olursa ve TÜİK bizim maaşları yine kırparsa işte o zaman incir yaprağı ile geçip börtü böcek yiyecek duruma geliriz. Mapus gibi biter mi 4 sene.

Gel de küfretme, ulan a.ın evladı o toprak değil cüruf...

Haberi verdiğin fotoğrafta, o cürufun akmamış hali...

Nasıl cüruf yığdıkları ise, kamyon yollarından belli...
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Hanıma seçimden sonra elektrik doğalgaz zammı var dedim biraz daha tasarruf yapmamız lazım kızın okuması için. Hanım alındı daha ne yapayım diye başladı ağlamaya. Aslında stok var bu şekilde gidersek hafif sıyrıkla atlatırız. Ama doğalgaz zammı okkalı olursa ve TÜİK bizim maaşları yine kırparsa işte o zaman incir yaprağı ile geçip börtü böcek yiyecek duruma geliriz. Mapus gibi biter mi 4 sene.
    Yengemi üzme...

Kısaca...
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

5.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Yengemi üzme...

Kısaca...
    Abi seninle ortak bir yönümüz çenemi tutamıyorum. Neyse kart dönsün gitsin biraz kartı sürtsün o zaman neşesi yerine gelir.

6. Şu an ki eklektik fiyatına kamunun zarae etmeden satması için %100 e yakın zarar gelmesi gerekiyor diye yazmışlardı. Birde doğalgaz zammı var. Ben bu sene çok fazla vergi kaybı bekliyorum. Bu da daha çok zam demek. Devletimizin lügatinda tasarruf diye bir kelime yok.

7. Bugün bakan yardımcılarının cv sine baktım. Ya mv adayı ya akp teşkilatında çalışmış. Ya mv. Liyakat da lügattan çıkmış.

8. Bundan sonra haber okumayacam çok fazla psikolojimi bozacak yorumları köşe yazılarını okumayacam yoksa ruh halim illaki eve yansıyor.

Sayfa 607/1002 İlkİlk ... 107507557597605606607608609617657707 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •