ilk 500tl ile girdi,ilk ğünden sonraki ğün ikiye katladıfgında çek dedim hemen,olmaz dedi,sonrası bir dahada sormadım zaten ama
eminim 20-30 bin kaptırmıştır,geçen hafta ben yazlık daire tuttum dediğimde sormadı bile fiyatını,ego+hırs=sıfır
Printable View
Çinde zaten yasak degil miydi, ben öyle hatırlıyorum. Duyurmadan yasagı kaldırıp tekrar mı yasaklıyorlar nedir? Çin gerçekten igrenç bir ülke bence, hiç bir faydaları yok dünyaya. Dünya ekonomisi de saglıgı da kaynaklarıda tüm dengesi alt üst oluyor. Orta asyada yaşarken durup durup çine saldırmalarımız boşa degilmiş. Abd bile başedemiyor adamlarla. Geçende uzaydan çinin bişeyi düşüyordu. Ne bela adamlar ya.
LG-M400 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
adam 15mlyon basmış en son haberlede çıkmıştı,dansöze para yapıştıryordu coin firma sahibi,çok acaib,insanın kendine en ğüvendiği an hata yaptıgı son anıdır,15mlyon nasıl yatırırsın yaww,benim aklım beynim almıyor..
yarın sabahta bu fdow + olur...sen sağ ben selamet shortçulara...şans birazda...bugün açık olsa piyasa -600 leri gördü fdow...ayıp ya :he:
bu ne yav? böyle bir şey mi varmış?
Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Bilgiç'ten AP'nin "ülkücü hareket" çağrısına tepki
ANKARA (AA) - Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Tanju Bilgiç, Avrupa Parlamentosu'nun
(AP) 2019-2020 yılı Türkiye Raporu'nda üye ülkelere ülkücü hareketi Avrupa Birliği
(AB) terör örgütleri listesine ekleme olasılığını araştırma, derneklerini yasaklama
ve faaliyetlerini yakından izleme çağrısına ilişkin, "Söz konusu yazımın,
ifade ve fikir özgürlüğünün savunucusu olması gereken AP'nin nasıl bir çelişki
ve önyargı içinde olduğunu gözler önüne serdiğini" belirtti.
Konuya ilişkin bir soruya verdiği yazılı yanıtta, söz konusu raporla ilgili Dışişleri
Bakanlığının gerekli açıklamayı yaptığını hatırlatan Bilgiç, "Söz konusu
yazım, ifade ve fikir özgürlüğünün savunucusu olması gereken AP'nin nasıl bir çelişki
ve önyargı içinde olduğunu gözler önüne sermektedir." ifadelerini kullandı.
Bilgiç, şunları kaydetti:
"Bazı AB üye ülkelerinde ifade ve gösteri özgürlüğü altında terör örgütü PKK/PYD/YPG
ve FETÖ uzantısı derneklerin faaliyetlerine müsamaha edilirken, ülkemizdeki
köklü siyasi bir partiyle ilişkili olduğu belirtilerek yasal bir hareketin AB
terör örgütleri listesine eklenmesi için çağrıda bulunmak ve bulundukları ülkelerde
yasal olarak faaliyet gösteren derneklerini yasaklamayı önermek ancak bir
akıl tutulması ile açıklanabilir. Irkçılık ve faşizm batı siyasi jargonuna ait
olup, Türkiye'deki milliyetçilik anlayışıyla bu siyasi çizgiyi karıştırmamak gerekmektedir.
Özellikle, Türkiye aleyhtarı Ermeni diasporası, PKK ve FETÖ çevreleri
tarafından uydurulan ve Batılı siyasetçiler tarafından da iç siyasette istismar
için kullanılan bu tür iftiralar kabul edilemez. Raporda ülkemiz hakkındaki
gerçek dışı iddialara yer verilmesinin yanı sıra temel hak ve özgürlüklerin
kısıtlanmasına yönelik yapılan bu çağrılar, AP'nin gerçeklikten ve Avrupa değerlerinden
ne kadar ayrıldığının bir diğer göstergesidir."
-AA-
ben müjde kisminda dogalgaz ve petrol disinda baska bir hikaye bekliyorum. dogalgaz ve petrol artik cok cezbetmiyor
asil hikaye altin rezervleri olabilir, ozellikle kozaa basliginda inceledigimiz konak altin madenlerinde ki muazzam miktardaki altin rezervleri (yillardir bekletilen) + ve digerleri mujde basligi altinda piyasaya lanse edilebilir.