Sayfa 608/997 İlkİlk ... 108508558598606607608609610618658708 ... SonSon
Arama sonucu : 7970 madde; 4,857 - 4,864 arası.

Konu: Viop XXXIII

1.  Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    coin işi deli saçması ya vallahi...ben az bişey aldım parayı gönderirken lan dedim bu parayı nereye kime gönderiyorsun...yarın sabah uyandığında paran veya coinler buhar olsa kimden nasıl hesap soracaksın falan...akıllara ziyan iş...hayır devlete gitsen şikayet etsen parayı gönderirken bize mi sordun derler icabında

insanlar nasıl 300-500 bin veya milyon basıyorlar yahu?

kayınçoda çok mal var mıymış?
    ilk 500tl ile girdi,ilk ğünden sonraki ğün ikiye katladıfgında çek dedim hemen,olmaz dedi,sonrası bir dahada sormadım zaten ama

eminim 20-30 bin kaptırmıştır,geçen hafta ben yazlık daire tuttum dediğimde sormadı bile fiyatını,ego+hırs=sıfır
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

2.  Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    kriptolardaki sert düşüşün sebebi ÇİN miş...yerel finansal kurumlarda ve ödeme sistemlerinde kripto para işi yasaklanmış...

.....Çin'in yerel finansal kurumları ve ödeme sistemlerinin kripto para hizmet vermesinin yasaklanmasının ardından kripto paralarda sert düşüşler yaşanmıştı....

https://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/...amasi-41814264
    Çinde zaten yasak degil miydi, ben öyle hatırlıyorum. Duyurmadan yasagı kaldırıp tekrar mı yasaklıyorlar nedir? Çin gerçekten igrenç bir ülke bence, hiç bir faydaları yok dünyaya. Dünya ekonomisi de saglıgı da kaynaklarıda tüm dengesi alt üst oluyor. Orta asyada yaşarken durup durup çine saldırmalarımız boşa degilmiş. Abd bile başedemiyor adamlarla. Geçende uzaydan çinin bişeyi düşüyordu. Ne bela adamlar ya.

LG-M400 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. adam 15mlyon basmış en son haberlede çıkmıştı,dansöze para yapıştıryordu coin firma sahibi,çok acaib,insanın kendine en ğüvendiği an hata yaptıgı son anıdır,15mlyon nasıl yatırırsın yaww,benim aklım beynim almıyor..
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    yarın sabahta bu fdow + olur...sen sağ ben selamet shortçulara...şans birazda...bugün açık olsa piyasa -600 leri gördü fdow...ayıp ya

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    bu ne yav? böyle bir şey mi varmış?

Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Bilgiç'ten AP'nin "ülkücü hareket" çağrısına tepki

ANKARA (AA) - Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Tanju Bilgiç, Avrupa Parlamentosu'nun
    (AP) 2019-2020 yılı Türkiye Raporu'nda üye ülkelere ülkücü hareketi Avrupa Birliği
    (AB) terör örgütleri listesine ekleme olasılığını araştırma, derneklerini yasaklama
    ve faaliyetlerini yakından izleme çağrısına ilişkin,
    "Söz konusu yazımın,
    ifade ve fikir özgürlüğünün savunucusu olması gereken AP'nin nasıl bir çelişki
    ve önyargı içinde olduğunu gözler önüne serdiğini" belirtti.
    Konuya ilişkin bir soruya verdiği yazılı yanıtta, söz konusu raporla ilgili Dışişleri
    Bakanlığının gerekli açıklamayı yaptığını hatırlatan Bilgiç, "Söz konusu
    yazım, ifade ve fikir özgürlüğünün savunucusu olması gereken AP'nin nasıl bir çelişki
    ve önyargı içinde olduğunu gözler önüne sermektedir." ifadelerini kullandı.
    Bilgiç, şunları kaydetti:
    "Bazı AB üye ülkelerinde ifade ve gösteri özgürlüğü altında terör örgütü PKK/PYD/YPG
    ve FETÖ uzantısı derneklerin faaliyetlerine müsamaha edilirken, ülkemizdeki
    köklü siyasi bir partiyle ilişkili olduğu belirtilerek yasal bir hareketin AB
    terör örgütleri listesine eklenmesi için çağrıda bulunmak ve bulundukları ülkelerde
    yasal olarak faaliyet gösteren derneklerini yasaklamayı önermek ancak bir
    akıl tutulması ile açıklanabilir. Irkçılık ve faşizm batı siyasi jargonuna ait
    olup, Türkiye'deki milliyetçilik anlayışıyla bu siyasi çizgiyi karıştırmamak gerekmektedir.
    Özellikle, Türkiye aleyhtarı Ermeni diasporası, PKK ve FETÖ çevreleri
    tarafından uydurulan ve Batılı siyasetçiler tarafından da iç siyasette istismar
    için kullanılan bu tür iftiralar kabul edilemez. Raporda ülkemiz hakkındaki
    gerçek dışı iddialara yer verilmesinin yanı sıra temel hak ve özgürlüklerin
    kısıtlanmasına yönelik yapılan bu çağrılar, AP'nin gerçeklikten ve Avrupa değerlerinden
    ne kadar ayrıldığının bir diğer göstergesidir."

-AA-

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    ben müjde kisminda dogalgaz ve petrol disinda baska bir hikaye bekliyorum. dogalgaz ve petrol artik cok cezbetmiyor

asil hikaye altin rezervleri olabilir, ozellikle kozaa basliginda inceledigimiz konak altin madenlerinde ki muazzam miktardaki altin rezervleri (yillardir bekletilen) + ve digerleri mujde basligi altinda piyasaya lanse edilebilir.
     Alıntı Originally Posted by JAS Yazıyı Oku
    Bu müjdeler yine verilmeye başlandı ise dövizde iyice sıkıştık demektir. [emoji41]

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

7.  Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    adamlar 450 milyar dolar yatırım yapıyor.. bunun finansal geri dönüşü (fizibilite) bizim alışkın olduğumuz ihracat rakamları ile değil onların devasa ihracat rakamları ile ve sürdürülebilirlik anlamında gerekli görülmüş, öyle anlaşılyor.. zincirleme diğer sektörleri de etkiliyor.. ciddi bir kaldıraç etkisi var sektörler arası (elektronik, oto, beyaz eşya vb).. ve nesnelerin interneti bağlamında düşünüldüğünde yani..ayrıca buradan ortaya çıkacak bilgi süper bilgisayar alanına da kaçınılmaz sirayet edecektir, orada çip ve devre tasarımına yani..
     Alıntı Originally Posted by hayek Yazıyı Oku
    ben müjde kisminda dogalgaz ve petrol disinda baska bir hikaye bekliyorum. dogalgaz ve petrol artik cok cezbetmiyor

asil hikaye altin rezervleri olabilir, ozellikle kozaa basliginda inceledigimiz konak altin madenlerinde ki muazzam miktardaki altin rezervleri (yillardir bekletilen) + ve digerleri mujde basligi altinda piyasaya lanse edilebilir.
    Çelik kurşun geçirmez dön müjdesi olabilir

8.  Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    adamlar 450 milyar dolar yatırım yapıyor.. bunun finansal geri dönüşü (fizibilite) bizim alışkın olduğumuz ihracat rakamları ile değil onların devasa ihracat rakamları ile ve sürdürülebilirlik anlamında gerekli görülmüş, öyle anlaşılyor.. zincirleme diğer sektörleri de etkiliyor.. ciddi bir kaldıraç etkisi var sektörler arası (elektronik, oto, beyaz eşya vb).. ve nesnelerin interneti bağlamında düşünüldüğünde yani..ayrıca buradan ortaya çıkacak bilgi süper bilgisayar alanına da kaçınılmaz sirayet edecektir, orada çip ve devre tasarımına yani..
     Alıntı Originally Posted by Lambent Yazıyı Oku
    gaz buldugumuzdan berı heray yuzde 1 yerlestırıolar azar azar totale vurunca dehset bısey.....buarada bı haberde gazpromun en ıyı 3 musterısınden bırıymısız
    Aslında gaz fiyatları%50 düştü. Anlaşma gereği fiyat dengesi vatandaşla olan satış fiyatı %50 düştü diye karar gazetesi yazarı İbrahim kahveci yazmıştı. Bize indirim yerine bindirim yapıyorlar o başka

Sayfa 608/997 İlkİlk ... 108508558598606607608609610618658708 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •